Рукодільні конкурси. Обговорення

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем Xomka, 9 Жовтень 2009.

1. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Відповідь: Рукодільні конкурси. Обговорення

Отже, розпочато голосування у конкурсі "Розцвітають квіти". Запрошую усіх до вибору найкращих квіткових робіт:girl_in_love: Нагадую учасницям, що голоси за себе працюють в мінус і віднімають бали ;)
    І хочу подякувати усім, хто надіслав свій витвір мистецтва на конкурс! Дівчата, ви майстрині, яким можна лише заздрити у талановитості, відчутті смаку і майстерності золотих рук! Бажаю усім успіху :girl_claping:

2. Abraira

У лідерах три роботи, що мають у назві слово "літо".... закономірність, чи то усі так того літа чекають? :girl_crazy: Я би усім роботам ще по голосу додала, такі файнюні:girl_cray:

3. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Всі квіткові роботи дуже гарні, шкода, що можна голосувати лише за одну. Наступного разу (якщо буде подібний конкурс) обов'язково братиму участь :) .

4. Abraira

Вітаю переможниць конкурсу "Розквітають квіти"!!!!

Усі дівчатка молодці, маю надію ще багато разів побачити ваші роботи у рукодільних конкурсах (доречі, вже є новий ;))

І ще, попрошу нашу переможницю, Наталочку, повідомити мене про колір обраний для трояндового комплекту :girl_in_dreams:

Маю надію, що буде нагода скоро зустрітися на форумівці, для вручення призів :girl_curtsey:

А також нагадую, що кожна учасниця конкурсу отримує знижку на мій МК з полімерної глини, що відбудеться у неділю 6-го червня​

5. Alexx

Alexx New Member

А коли відбудеться така приємна форумівка ? :girl_in_love: так хочу вже свою ромашку ;)

6. Abraira

То не до мене... але думаю скоро ;)
    Я поганий організатор, уникаю відповідальності і не маю часу слідкувати за розвитком форумних дискусій :girl_crazy: мені лишень щось вузькоформатне дозволено :girl_flag_of_truce:
    Доречі, вітаю з перемогою! Признаюся усім -ваш мак був моїм фаворитом :girl_in_love:

7. Alexx

Alexx New Member

Дякую за привітання і за підтримку :girl_in_love:. Також дякую всім форумляночкам, (а можливо і форумлянам) хто голосував за мої роботи і всім кому вони просто сподобались :girl_smile: Всіх-всіх люблю :girl_in_love:
    П.С. Признаюсь чесно я нескромно цілилась на Ваші "сережки маки" (які мене і надихнули на "свій мак" ))))), але отримати Вашу "Ромашку" то для мене також великий успіх! Враховуючи те, що я перший раз беру участь в форумному конкурсі, то це взагалі супер класно! Ще раз ВСІМ дякую :girl_in_love:

8. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Abraira, дуже дякую вам за такий чудовий конкурс:girl_claping:, було діже цікаво побачити,яку красу наші форумлянки роблять своїми руками :)
    І дякую всім форумляночкам також, хто мене підтримав.:girl_smile::girl_in_love:

9. Natalya

Natalya Well-Known Member

І я дякую Вікторії за організацію такого гарного конкурсу, учасницям за красиві роботи, і окреме велике Дякую 16-тьом форумлянкам, котрі підтримали мої квіти. :girl_in_love:
    Для мене це був перший конкурс на ДП і в Інтернеті взагалі. Якщо чесно, то у перший тиждень подачі робіт я ще сподівалася на якесь місце, але коли робіт стало більше ніж 3, така думка зникла :). Усі роботи настільки гарні, цікаві і абсолютно різні, що вибрати, що подобається найбільше, було зовсім непросто :girl_flag_of_truce:. Зізнаюся, що сама голосувала за сукню з тих міркувань, що це, по-моєму, найбільш тудомістка робота.
    Також ще раз переконалася, що на такого роду конкурсах найважливіше оформлення роботи та якість фото. Бо якщо чесно, мої "Соняхи", які зайняли останнє місце - робота складніша за "Літо", але за склом і в рамці зовсім не те...
    З нетерпінням чекатиму форумівку.

10. Abraira

Дівчатка, я ще обіцяла приз від спонсора. Отже приз отримує наступна за голосами робота "Ромашковий віночок для коханого", яку виконала Фіяна. Априз - на вибір один з кулонів "В очікуванні чуда" чи "Я мама" з моєї крамнички в наявності:girl_curtsey:

11. Abraira

Покажу приз, зроблений для переможниці. Комплект троянд, червоні з золотим напиленням :girl_curtsey:

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

12. Natalya

Natalya Well-Known Member

З нетерпінням чекаю, щоб показати його на моделі :)

13. Alexx

Alexx New Member

Я б також свій приз на моделі показала....але мені ніхто його не пропонує.... :girl_blush2: :shy: :shy: :shy:

14. Abraira

Ну, твій приз давно готовий, ти ж чекала форумівку :)

15. Alexx

Alexx New Member

УРА!!! В мене буде ромашка від Abraira!!! Ура!!! Але ж то я буду гарна..... :girl_tender:

16. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Відповідь: Конкурс саморобних закладок

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Нині вже їду з вакацій додому, то зразу ж напишу у відповідну тему, як тільки матиму як.

18. Abraira

Такі гарні роботи для діточок у "Подаруй дитині серце":girl_tender: Довго вагалася, хоч вибір, нажаль, не настільки широкий, як я очікувала. Прголосувала за роботу, яку б хотіла колись мати для своєї дитинки.... :girl_yes2:

19. La esposa

La esposa Moderator

Ледве дочекалася листівкового конкурсу :girl_claping: які там роботи.. гордість розпирає за вернісажниць! :girl_dance::girl_in_love:

чекаю на голосування, і боюся, бо так і не вибрала, але ж треба буде..!

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

я пів дня переглядаю, взагалі не уявляю, як серед тої краси віділити одну роботу. вони всі такі різні і кожна має в собі щось, за що хочеться віддати голос...