Відповідь: Рукодільна барахолка для проби візьміть пластмасові. я купила в неті за 5 грн. а у Львові по 12 бачила.
Відповідь: Рукодільна барахолка А хіба дерев*яні з Пакистану такі дорогі? Чи вже тих пакистанських не продають?
Відповідь: Рукодільна барахолка Прочитала повідомлення тут і подумала, чому б не спробувати вишивати на пяльцях. Буду дивитися в магазині
Відповідь: Рукодільна барахолка ех, я свої перші теж за 5 грн купила, але з пластмасвим кріпленням, але воно погано тримає, тому все бажання вишивати на п"яльцях може пропасти. якщо пластмасові п"яльця мають МЕТАЛЕВЕ кріплення-то зовсім інша справа, але натяжка все-таки гірша, ніж на дерев"яних дерев"яні власне, стільки ж і коштують, пластмасові з металевим кріпленням відповідного розміру майже вдвічі дешевші (20-30 грн), в той час, коли дерев"яні - 40 і більше дуже зручно і швидше, і акуратніше
Відповідь: Рукодільна барахолка Віддам за шоколадку молочну п"яльця пластмасові. середньої величини. може комусь тре? бо щось мені не йде вишивання на них.
Відповідь: Рукодільна барахолка форумлянки, а ніхто з Вас не має непотрібного, але нового чогось для вишивання? Це може бути якийсь готовий набірчик, може скринька для ниток.. Щось недороге, хочу тітці на Миколая купити (вона вишиває).
Відповідь: Рукодільна барахолка А Ви ліпше самі купіть звичайну скриньку і горно оформіть!!зробіть там відділення для ниточок, зверху щось оригінальне приклейте!!
Відповідь: Рукодільна барахолка Дівчата, куплю двосторонню голку для вишивання. В магазинах їх немає, а в інтернет-магазині лише голку замовляти якось не хочеться. Писали, що такі голки бувають в наборах. Можливо, в когось валяється без діла, а я б їй діло придумала
Відповідь: Рукодільна барахолка Бурулько, на франка є магазин тканин і шторів (біля Князя Романа), там відкрили відділ для рукоділля - багато наборів для вишивки і є голочки фірми РТО, то були й 2сторонні. Ціна приблизно 15грн за 3 голочки в наборі
Відповідь: Рукодільна барахолка не знаю, де точно писати, але порадьте, де хто бачив канву бузкового кольору? світло-фіолетового? на Водогінній є? хто знає? поїду днями пошукаю по магазинах, але може, хто точно бачив - то зекономлю час.
Відповідь: Рукодільна барахолка не гайте час, а одразу замовте через інтернет. тут такого не знайдете
Відповідь: Рукодільна барахолка Продам свої скарби Причина - не маю де зберігати. Лежать в шафі, а одяг не маю де складати. Є різні тематики: для дітей, для дому, уроки вишивання. віддам все за 80 грн.
Відповідь: Рукодільна барахолка Журнали Анна переважно за 2002р. "Журнал мод" (в"язання гачком і спицями), "Креативне рукоділля" там є різні види рукоділля просто схеми. Продам або поміняю на щось рукодільне: нитки, кусок тканини, бісер... Ну або на фрукти
Відповідь: Рукодільна барахолка то скатертини? Набори? що там всередині, які малюнки? руки сверблять до чогось файного ай, дійшло - то ж папки! звиняй
Відповідь: Рукодільна барахолка Насправді в нас і першої дитячої нема В нас кімната 4х4м + балкон. Там і наша спальня, і дитяча, і ігрова. А шафа в сусідній кімнаті - одна на двох + моя вишивка. Тому доводиться вибирати одяг чи вишивання
Відповідь: Рукодільна барахолка Холлі,а отой їжак із сердюлькою і пейзажики - то просто схемки чи набори?вибачте за дурне питання