Відповідь: Рукодільна барахолка То замало, там по схемі більше п"яти, так що тре цілий моток купляти!
Відповідь: Рукодільна барахолка Ну, її вже запланувала передавати. Якщо Умця не проти, то це буде через неї передаватися. :shy:
Відповідь: Рукодільна барахолка з цього місця прошу детальніше в ПП ви знаєте, є одна небезпека з тим передаванням через мене, мій хом"як то все як в руках потримає, то потім не віддасть... собі всьо залишу
Відповідь: Рукодільна барахолка попросимо Лілю все так запакувати і попідписувати, щоб хом'як не бачив. Очі не бачать - в хом'яка серце не болить
Відповідь: Рукодільна барахолка Та все так само, як і попереднього разу. Піде? А я твому хом*яку теж щось передам. Дійсно, тільки не дуже велике, бо не візьмуть багато. Але он ниточки - то можу. Набори - то вже тяжче.
Відповідь: Рукодільна барахолка Дівчата, ні в кого часом не залишилося малесенького кусочка золотої нитки? Мені треба вишити місяць і зорі на тій зимовій картинці, що я зараз вишиваю, а заради 20 хрестиків купляти цілий моточок не хочеться... Можу купити відрізочок, або поміняти на якийсь інший...
Відповідь: Рукодільна барахолка Іринко, золотої для вишивання не маю, але є така тоненька як для шиття. Я як вишивала великодній рушник, то та церква була. То для хреста я брала дві ниточки звичайного жовтого і одну ту золоту. Мені подобається. Якщо не підійде, може купимо один моток тої золотої на двох? Завтра буду в центрі, моглаб купити О, щойно побачила, що ти вже вишила.
Відповідь: Рукодільна барахолка Оль, зможеш втяти мені десь сантиметрів з 20-30? Місяць той я вишила жовтим, але хочу місцями пройтися по ньому золотим, і по зірках. До речі, я теж завтра буду в центрі, їду на пари, могла б тобі щось купити, щоб ти спеціально не їхала.
Відповідь: Рукодільна барахолка Тобі тої тоненької відрізати? Я завтра їду в інститут, тому буду мати час прогулятись по магазинах.
Відповідь: Рукодільна барахолка Дівчата, залишились нитки ще зі школи, як ткала... Віддам, може комусь пригодяться
Відповідь: Рукодільна барахолка Маю два моточи ДМС меланжу різні. № 57, та № 115. Це вишито 115-ю (не моя робота)
Відповідь: Рукодільна барахолка Ціни не пам"ятаю, купу всього набрала, тож за п"ятірку вддам, а ще краще поміняю на меланжеву Аріадну № 4855 - не вистачило на серце півмоточка
Відповідь: Рукодільна барахолка Подражню Орман. Поїде до Львова наприкінці місяця. Батарейки не витягала. Учора вмикала лямпку - працює. Ото думаю, чи не витягнути, про всяк випадок.
Відповідь: Рукодільна барахолка Дівчата, рукодільні запаси в мене скромні, тому там ділитися немає чим, але можу запропонувати в подарунок закладку до книжки