Відповідь: Рукодільна барахолка Ось машинка та всі адаптори до неї. Металевий випадково не так прогнала, як треба, і він вигнувся. Якщо без нього, то все разом 1400. Пропозиція дійсна до 3-го жовтня.
Відповідь: Рукодільна барахолка Привезу й персонально проведу МК. Я тобі ще набір ножів докину декоративних, а то совість мучить, що ти ще папір не отримала досі.
Відповідь: Рукодільна барахолка Маю ось таку ниточку Купила собі пару пакетиків, але так і не знайшла їм застосування товщина 3мм, 100% бавовна. 1 пакетик - 10грн. Хто забере все віддам вдвічі дешевше. Забирати за домовленістю. Деталі в пп
Відповідь: Рукодільна барахолка Провела чистку і вирішила розпродати все, чим майже не користуюся, зокрема багато паперу 15х15 (мені більше імпонує робити сторінки 30х30) фоток так нормально, та й з лінуксу не дуже зручно то все редагувати у звичних мені віндових редакторах, тому даю посилання на пікасу. Бронювати в карму. https://picasaweb.google.com/106640426485467891769/2013090502?authkey=Gv1sRgCM_Q88fk59ybfw Хто візьме багато, то зроблю знижку. У Львові я до 11го вересня. Потім буду вже аж 24го
в коментарях до фото пишу інфу про бронь. поки квіточки і перлинки в глибокій броні.також підвіски, teresa collins stationery noted і ніж для вирізання теж в броні. роздача буде в неділю в першій половині дня біля цуму. на питання з карми - так, з 6го жовтня теж можна забрати. деякий папір в броні. поки вільний папір на новорічну тематику, початі набори ММЕ по 21листу, папір від давкрафт, конвертики, маркери, глітер, стрічки і папки для тиснення
Відповідь: Рукодільна барахолка всі квіточки і перлинки продано. хто ще хоче забрати заброньоване, буду завтра після 19ї під цумом ще таке: не знаю чому, але дехто не бачить коментарів під фото, тому напишу все-таки що за ким заброньовано. модератори, пробачте.. вибачте за транслітерацію ніків Teresa Collins новий непочатий набір - Ліля Романова, Sizzix Vintage Market абсолютно новий - Ліля Романова підвіски ложечки, коники-гойдалки, пташині клітки - Ліля Романова 7 gypsies 'Calais'+Pinkpaislee'London Market' 30листів - ЛюдмилаП - продано стрічки - ЛюдмилаП - продано листи з різних колекцій від dovecraft 22листи, багато з глітером - Соледад - продано
Відповідь: Рукодільна барахолка Зробила я ревізію своєї рукодільної шафки і виявилось, що багатенько є там всякого зайвого 1 Намальована схема великоднього рушника. Майже всі нитки-муліне (невистачає 2 кольори) Робота трошки почата(пасочка і краєчок кошичка) Є один нюанс-нитки трошки поплутані, але не смертельно Ціна 50грн 2 Бісерна дитяча картинка. Є весь бісер Ціна 20грн 3 Бісер різних кольорів(21 пакетик) Ціна 40грн за весь бісер 4 Два бардюрних діроколи 1) Ціна 40грн 2) Ціна 50грн Можна торгуватись!
Відповідь: Рукодільна барахолка дірокол, який вирізає сердечка, оцей, та ніж-серця Сіззікс оцей заберіть по 50грн, а?
Можу я Сізікс взяти, як ніхто не забрав. А я маю великий килимок 30х30 (12х12 дюймів), нікому не треба? Отакий, за 70 грн. Ще маю таку сніжинку від Марти, за 70 грн. Кому що винна, напишіть мені в ПП, будь ласка, бо в п'ятницю відлітаю назад до Канади.
Відповідь: Рукодільна барахолка Може не зовсім в тему, але не знаю куди ще написати. Хто займається декупажем і може провести благодійний МК для діток сиріт цієї суботи в Ужгороді? Якщо когось цікавить ця пропозиція (і львівських майстрів також) пишіть в ПП якусь частину витрат оплачують організатори, деталі питатись в організаторів, телефон в мене