Відповідь: Рукодільна барахолка Продаю свою машинку для вирізання Cuttlebug, в повністю робочому стані, пластини використовувались активно і ще довго прослужать новій власниці, при потребі їх завжди можна поміняти на нові. В подарунок додам резинові килимки для тиснення, кілька міні ножів та папок. Дуже зручна, легка в користуванні і зберіганні машинка. Якби не чоловіка подарунок, то цю б не продавала Віддам за 500 грн і ще подумую над продажем ножів-алфавітів для неї
Відповідь: Рукодільна барахолка Продам ножі: 1. Sizzix Bigz Hearts - серця, 100грн 2. Sizzix Sizzlits - квіточки, 30грн обидва були в цьому наборі, разом з машинкою. користовані, але в прекрасному стані
Відповідь: Рукодільна барахолка колись на пробу купила сухий глітер, але не користуюсь купляла по 15 грн, але оскільки зовсім трошки використала, то віддам по 10 грн, або в обмін на щось скрапове
Відповідь: Рукодільна барахолка скажіть, може хто купував собі епоксидні прозорі кружечки і не користується? я б відкупила. типу отаких - може бути інший діаметр.
Відповідь: Рукодільна барахолка дівчата, може у кого є кільця для альбому кольору бронзи? треба 3 шт.
Відповідь: Рукодільна барахолка Ех, запізно пропозиція поступила, я вже купила. Дівчата, ціна хороша, купляйте! Ви часом ці папочки маленькі для тиснення з тортиком і подаруночком окремо не продаєте?
Відповідь: Рукодільна барахолка Дівчата, може хтось має залишки ниточок для в'язання - акрил чи бавовну?
Відповідь: Рукодільна барахолка Куплю або візьму в оренду штампик з весільним нахилом(типу: з днам весілля чи щось таке) ну дуже треба, а часу шукати-замовляти нема.
Відповідь: Рукодільна барахолка Якщо можете під'їхати на Чорновола до Арсену - можете наштампувати собі скільки треба. Дати з собою не можу, бо сама постійно користуюся. Маю два: "В день Вашого весілля", "Для двох закоханих сердець" і тимчасово маю набір штампів весільних від Віва декор.
Відповідь: Рукодільна барахолка Якщо вам ближче до Наукової, то теж можу дати покористуватися своїми на день-два. Маю "В день вашого весілля" і маленьку парочку-силует (2,5 см)
Відповідь: Рукодільна барахолка Терміново куплю відріз тканини Zweigart Modena молочного кольору розміром 55-37 см чи більший. Може у когось залишився...
Відповідь: Рукодільна барахолка Планую продавати свій Катлбаґ, модель V2. Маю до неї звичайні адаптори, подовжені для довгих ножів, металевий адаптор. Також додам до того 2 папи для тиснення та набір ножів Спелбайндерс. Можу зробити фото всього разом, якщо цікавить. Машинка буде у Львові у вересні-жовтні. З машинкою йшли лише адаптори A (основа), та В (для тиснення). Я докуповувала С, подовжені А, В і С та металевий. Вона в чудовому стані. Пластини подовжені майже не користовані, пластини В також нові, нещодавно куплені. Продаю все разом за 1500 грн.
Відповідь: Рукодільна барахолка Не актуально. Продам набір тканини з 7 відрізів 50*50 см, 100% коттон. Ціна 140 грн. (чоловік накупив забагато)