Відповідь: Рукодільна барахолка В однієї особи не склалось з вишиванням і вона віддала мені набір, в якому вишито 8 хрестиків. В наборі кольорова схема, нитки, тканина чорного кольору, розмір готової роботи має бути 15*40см. Хто хоче цей набір - зголошуйтесь в пп (віддам за дякую ) сфотографувати якісніше саму троянду не вдається -схема трохи пом"ята, а папір глянцевий, відблискує.
Відповідь: Рукодільна барахолка Потрібен кусок аїди (14 або 16) кольору слонової кістки, розміром 160*160 хрестиків плюс запас (на колібриків ) Поміняюся на такий самий кусок білої 16-ки. мені форумлянка подарувала гарний кусочок, але я від нього врізала для годинника тепер маю довгий і вузький а побувала затонувати чаєм, вийшло гарно, але не те.
Відповідь: Де купити все для листівок, альбомів? Дівчатка підкажіть бо щось не розберусь, я хочу продати свій різак для паперу Sigma, то це темку відкривати в темі Барахолка чи тут в Вернісажі? І взагалі може варто відкрити тему з продажу б/у скрапматеріалів? незнаю як у вас, а в мене є пару дироколів, які купила, але чомусь з ними фантазії нема щось зробити, а комусь може навпаки такі б дуже сподобались і були в нагоді.
Відповідь: Рукодільна барахолка Дівчата-рукодільниці! Скористаюся послугами зшивання подушечки з готових матеріалів, бо сама не справлюся! (див. тему про весільні метрики) терміново. пропозиції чекаю в ПП. Під"їду, куди треба.
Відповідь: Рукодільна барахолка Обміняю 9 голочок "100" для промислових швейних машин на голочки для побутових швейних машин (в магазині перепутали і дали їх замість голочок для побутових машин). Або просто віддам в добрі руки )))
Відповідь: Рукодільна барахолка Поміняю набір для вишивання ікони бісером "Отрада и утешение" від Кроше (Радуга Бисера) на інший набір для вишивання бісером ікони. Розгляну всі варіанти. Або продам недорого...
Відповідь: Балачки рукодільниць Дівчата!!! Віддам журнали з в"язання моєї бабусі, тобто радянського періоду (може є якісь польські, їх повна торба, я не розглядала), але даром.
Відповідь: Рукодільна барахолка Можу поміняти на набір для вишивки хрестиком.. Направду, після 10-ї вишитої бісером ікони сили мене полишають. Хочу вишивати хрестиком
Відповідь: Рукодільна барахолка Хто бажає можу подарувати клеєвий пістолет, з набором клеєвих паличок - АЛЕ!!! розетка міліканська. Треба або трансформатор або тутейшу систему. Я з ним не дружу. Скільки не пробувала, ми залишаємось на ви.
Відповідь: Рукодільна барахолка Силою і вилкою. Ви дізнайтесь чи вам таке підійде. Наразі заброньовано.
Відповідь: Рукодільна барахолка Взнала. Сказав мені брат, що трансформатор вийде дорожче, ніж сам пістолет я ж в тих дєлах електричних геть темна . Так що знімайте броню, перепрошую, що поспішила.
Відповідь: Рукодільна барахолка Віддам в добрі руки відрізки Аіди 18 (32х45 см). Один відрізок - голубого кольору і ще один - жовтого. Колись захоплювалася блекворком по дрібній канві, зараз перейшла на більшу, бо зір вже трохи не той. А канва залишилася..
Відповідь: Рукодільна барахолка Якщо вам підходять кольори, то про передачу домовляємося через ПП, ОК?
Відповідь: Рукодільна барахолка Пістолет скоро поїде в хороші руки Як ще щось куплю і не буду знати що з тим робити, обов’язково розкажу.
Відповідь: Рукодільна барахолка І знову віддаю "бєзвоздмєздно, то єсть даром". Альбом "Українська вишивка", упорядник Р.В. Захарчук-Чугай, 72 стор. Багато традиційних орнаментів для сорочок, серветок, скатертин і т.д. Усі - червоно-чорні, але ж можна поміняти кольори на свій смак. Папір - глянцевий, альбом в доброму стані, бо майже ним не користувалася.