Відповідь: Рукодільна барахолка Хочу зв"язати слінго-намисто. Для цього мені потрібен кольоровий "ірис". Думаю 5м на одну кульку вистачить? Можу купити, або обміняти на щось
Відповідь: Рукодільна барахолка Holly, в мене лишився світло-жовтий ірис від цього комплекта: десь пів мотка, або навіть більше Можу віддати.
Відповідь: Рукодільна барахолка трохи фіолетового маю, як на моїх сніжинках, віддам, але там небагато.
Відповідь: Рукодільна барахолка Дівчата, куплю половинки маточків таких ниточок ДМЦ: 317,В5200, 726, 3078, Ecru (таке є взагалі?), 744, 742, 3756, 3325, 746, 353, 211, 955, 436, 775, 798, 818, 819, 776, 3326, 309 продайте, хто що має, і не користується...
Відповідь: Рукодільна барахолка Підіть в магазин "Мережка", до Наталі-Ніфертіті, вони здається продають по півмотка (Чорновола, 23). Або в магазин на Городоцькій навпроти церкви Єлизавети (теж продають по півмотка).
Відповідь: Рукодільна барахолка Дякую дівчата! Піду до Цуму, бо ж живу близенько... я і не знала, що там такий магазинчик є...
Відповідь: Рукодільна барахолка Віддам дві пачки двостороннього кольорового паперу і купу нарізаних смужок для квілінгу з цього ж паперу. Можу взяти нині на форумівку.
Продано, запізнилися Продам різний бісер та бусинки. Все в перемішку. Не маю часу то перебирати. Є деякі недопорені вироби- можуть бути як зразок http://s48.radikal.ru/i121/1105/1c/85940d0a3257.jpg До бісеру додаю кульочок різних блискіток, б/у кульочки з бісеру і кілька коробочок. ціна 35грн забирати Топольна, Привокзальна або центр
Відповідь: Рукодільна барахолка Може комусь треба такого гарного італійського льону, я купила забагато, бо не захотіли мені різати... Шматок 53*50, 40 грн.
Відповідь: Рукодільна барахолка Дівчатка, думала-думала і нарешті я надумала взяти участь у спільному процесі, хочу гольничку вишити, ось таку та мені бракує маленького клаптика флизеліну (не знаю чи правльно назвала) для проклеювання та фетру (більй чи ніжно голубий). Їх потрібно дуже трошкидесь 10*10 см, купувати нема сенсу великі шматки, бо з такими матеріалами не працюю. Можливо хтось поділиться за чоколядку?
Відповідь: Рукодільна барахолка Чоловікова сестра хоче слінгокоралі. такі як НікаЛавлі мені подарувала. я зараз не маю на то часу. чи взявся би хтось за то? і скільки б то вартувало? Чекатиму пропозицій в пп.
Відповідь: Рукодільна барахолка Дівчата, якби хто хотів вишивати того рибака, якого вишиваю я, то можу повіддавати ниточки, шо позалишаються. Бо там їх стільки кольорів, і більшість по кілька хрестиків. Купувала всіх по 2 м., але з тих кольорів, що вже вишила позалишалося по 1 - 1,5м. Лідочка, писала, що хоче вишити , пишіть в пп, кому висилати нитки, коли вишию.