Відповідь: "Ручна" дитина Моя доня важить 9,5 кг а я 51 кг, але коли я її беру на руки то вона мені здається такою легенькою в порівнянні з її однолітками... в нас також зараз дуже почала на руки проситись, певно дійсно такий період, але я їй не відмовляю, коли ще я її поношу як не зараз...
Відповідь: "Ручна" дитина Ой, скажіть, що то зубки))) я не можу навіть його на ліжко покласти, щоб підгузничок поміняти, починає страшенно плакати. В тата на руках теж істерика...тільки в мене на руцях і всьо. Спить в день зараз тільки у слінгу. У нас два зубчики прорізались і от третій починає виднітись...
Відповідь: "Ручна" дитина Ой буде тих періодів ще багато..І напевне, що через зуби такий плаксивий. Бо в нас тільки десь збирається зубчик лізти, то вже годі перебути..І плаксивий, і з рук не злазить..
Відповідь: "Ручна" дитина Я просто звикла, що малий по 2-3год спить у візочку на балконі, а я в цей час можу щось зробити. Та й починаю чути від бабусь/прабабусь, що то я дитину привчила, бо постійно на руках, коло себе і т.п.
Відповідь: "Ручна" дитина Щось у нас теж дитина зовсім "ручної" стала. А до носіння на ручках татусь малого привчив і тепер маєм клопіт. Бо дитина навіть коли гуляєм часто на ручки проситься. А коли нашого тата немає, то я невзмозі малого довго на руках таскати. порадьте, як можна дитину від того відучити чи можливо воно з віком пройде (я маю на увазі, коли сидіти і повзати почне)? Зараз нам тільки-от 5 місяців стукнуло.
Відповідь: "Ручна" дитина та ж петрушка руки або слінг - мої або татові тато сказав що буде до 18 роів носити, якщо треба
Відповідь: "Ручна" дитина Я зауважила одну закономірність. Бувають дні коли Діма чудненько спить цілий день у візочку лише прокидаючись поїсти і попукати. Такі дні обов"язково закінчуються вечірнім плачем тривалістю від 15 хв і більше. А от коли вдень є багато носіння на руках то вечірніх плачів немає.
Відповідь: "Ручна" дитина В нас були періоди і вечірнього плачу, і потім ранкового, попри те, що майже весь час синок був на руках, або на грудях/животі (коли спав)
Відповідь: "Ручна" дитина В нас також була повністю ручна дитина десь до місяця сьомого,потім почав повзати, зараз вчимось ходити і на руках тільки тоді коли його щось турбує ну і коли має спати(Засинає тільки на руках).А у всіх інших випадках виривається на підлогу і хоче рухатись. P.S.На мою думку,дитину треба носити поки маленька,тому що ці моменти швидко проходять,а ще я десь читала,вже не пригадую де саме,що дітей яких носили вдитинстві ростуть впевненими,комуніікабельними, життєрадісними.
Відповідь: "Ручна" дитина дитині, котра народилась через Кс тактильний контакт потрібен більше ніж іншим дітям навіть чим більше будете відівчати - тим більше дитина буде проситись на руки ну і оте важе бажання відівчити - також наслідок КС. не запустився до кінця механізм. на жаль ---------- Додано в 09:47 ---------- Попередній допис був написаний в 09:45 ---------- люди!!! шо за визачення *ручна* - пишіть тоді в лапках, бо отак як ви написали - то таке враження, шо то не дитина, а песє
Відповідь: "Ручна" дитина Я перепрошую,але вислову ручне песє по відношенню до собак я ще ніколи не чула. А лапки які потрібно ставити,можливо ви і праві,але на мою думку,в даному контексті зрозуміло що це дитина,яку люблять,а не песє
Відповідь: "Ручна" дитина Який у мене механізм не запустився? любити свою дитину? голубити її? цілувати? Повірте, моя дитина отримує достатньо любові і ласки, адже я з нею 24 години на добу і люблю її понад усе на світі. А про носіння на руках, то я хотіла поділитися, чи ще у когось є таке. От мені Okssana і розповіла, що у них так теж було. От наш теж повзати починає, думаю, рукам моїм скоро трохи легше стане. Але це не означає, що я не братиму свою дитину на руки чи менше його обійматиму.
Відповідь: "Ручна" дитина Просто період 5-6 місяців важкуватий, бо дитя вже більше, ще не сидить, але вже спокійно на руках не всидить. Проте, усі-усі-усі дітки найкраще почуваються на руках. Моя Іра так і жила до 2,5 року, поки я вже "добре вагітна" почала протестувати повністю Олеся моя більше любить сама, ніж на руках, але це вже після 9 місяців.
Відповідь: "Ручна" дитина ви постійно самі себе заперечуєте - маєте клопіт, бо дитина хоче маму і рук. і самі питаєтесь який процес не запустився - інтуїтивного відчуття дитини і її потреб
Відповідь: "Ручна" дитина Якщо у мене ще й досі не запустився механізм інтуїтивного відчуття дитини, як-то я взагалі знаходжу порозуміння зі своєю дитиною? Мабуть, дитина у мене має купу незадоволених потреб, а я така зараза ніяк того не можу відчути Іронізую, звичайно. Але ви, як завжди, знаходите в моїх дописах те, що хочете знайти - те, що пов'язано з кесаревим. У нас все нормально на рівні порозуміння з дитиною і ви мене не переконаєте в протилежному, бо я мама і свою дитину я знаю.
Відповідь: "Ручна" дитина Не реагуйте так боляче на допис Наталі, бо здасться що вона й дійсно права Існує така фраза, що з першою дитиною народжується мама, а з другою- сама дитина. Спочатку мама вчиться тим відчуттям материнським, вони в ній просинаються і запускаються і навіть не з самими пологами. Різним жінкам потрібен різний період, усе залежить від жінки. І то не має бути соромно признатися собі, що так- я люблю свою дитину (а як же ж інакше? вона ж ваша. Певно якби не було тої любові ми б вимерли), але і так - мої материнські відчуття ще лише просипаються. Допомагає в тому дуууже спільний сон з малям, тактильний контакт, відсутність кіпішу і насолода малим створінням. З моєю першою дитиною, усі мої материнські почуття проснулися певно в місяців 3-4. Допоміг в тому слінг і спільний сон ( перші місяця 1,5-2 доцька спала в ліжечку). До того була любов до неї, але потім долюбові приєдналася ще купа ніжності, балдьож від годування грудьми, я могла годинами дивитися в її очки , насолоджуватися кожною хвилиною перебування з нею і ще багато відчуттів, які мені важко описати. Вибачайте, шото мене на лірику потягнуло)))
Відповідь: "Ручна" дитина Шо ви хочете у цій темі почути?Тут ніхто нікого не переконує(чи то може я погано читаю).Діти всі до певного віку мають потребу бути в мами на руках.Всі без виключення.У самої малий досі такий ручний,що ого-го.З рук він надовго почав злазити взагалі десь після року і 2 місяців(а не після 6-8 місяців,як книжка пише).Так,це важко.І фізично(бо ж не з легеньких),і морально(бо зачастую вилазить в самий непідходящий момент).Але ця потреба є,вона є однією з базових і має бути задовільна.Одне формулювання-відівчати від рук- і то звучить дико...
Відповідь: "Ручна" дитина Можна додам? Якщо не задовільнити її зараз, поки маленьке- то потім огого як довго прийдеться задовільняти і способами набагато інакшими і вилізить ота потреба незадовільнена страхами або іншими негативами. ........ З досвіду двох дітей. Старша- ручна, багато носилися в слінгу і просто на руках, але спала мирно сама(вдень) і у ліжку,і у візку, окрім того тусувалася багато сама по хаті/парку/приміщенню вивчаючи все і всіх. А от молодша спить вдень лише у слінгу, в новому приміщенню лише на руках (поки не освоїться), є чужі люди - одразу на руки, навіть коли повзає і бавиться- я мушу бути поряд або в тій самій кімнаті, іначе крик і плач і образа. Така собі липучка мала Важко- бо не можу зробити хатніх справ і не маю часу навіть нігті підстригти, але якось змирилася з тим і думаю " ну шо подєлать. ну така вона. але ж проте яка солодка"))