"Ручна" дитина

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Іруня, 15 Квітень 2010.

1. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Відповідь: "Ручна" дитина

Я поняття не маю, як тепер (після місяця відпустки) залишатиму своє дитятко навіть на годину. Настільки звикла все робити і цілодобово бути з нею, що просто не хочеться повертатись до Львова...

2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Тема про спільний сон

Від себе додам, що в нас спільний сон з першого дня. Не заморочувалась тим, що люди кажуть. Завжди гарно висипалась і Софія і я. Ну і годувати зручно.
    А дитинці мамине тепло просто необхідне.

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

моя "ручна " дитина злізла з рук на часи неспання. З великою охотою тусуеться на підлозі чи на ліжку, а от спить лише на мені далі. З рази на день вона у слінгу дрихне по годині і більше. В когось малеча так спала? Бо вже важкувато так багато її носити, хотілося би хоч один сон аби на ліжку спала.

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

:)
    ми спимо 1 раз вдень у слінгу, але 2.5 - 3год,, бо більше разів я фізично не можу на собі носити, а решту разів ми спимо на ліжку, але теж на мені:)
    от що цікаво, що вночі нормально спить біля нас

5. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Ми і досі так часто спимо. Може спати і в ліжку, але зазвичай недовго. Тому або на мені, або зі мною поряд)))) Мені подобається другий варіант, бо і сама відпочину)

6. nattsol

nattsol Well-Known Member

моя спала і спить або в слінгу, або на руках, або під боком) інакше сон триває максимум півгодини, а прокидання починається з ображеного плачу

правда, моя доня порівняно тендітна, важить десь 8кг, то я її ще толком не відчуваю)

7. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

і моя дитина вдень спить тільки біля мене, чи на мені, чи в слінгу. якщо засинає в слінгу в хаті, то я легенько стараюсь відмотати і лягти з нею на ліжко, так нам вдається. ну і по кількості теж десь так - 3 рази по годині, чи трошки менше.

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

точно як про мою,
    але тендітність у нас перейшла за 9кг :biggrin:

9. olenkastar

та те саме))) спить всю ніч чемно, ттт, їсть не просинаючись. Я висипаюся)

Мені не вийде так((( Старша не дасть. Хіба їй мультик включати, але мультики у нас раз-два рази на тиждень і то, якщо мені шось потрібно зробити.

10. nurcan

nurcan New Member

У мене двоє синів. "Ручним" не був ні один. У мене просто не було часу їх носити. Та й потреби в цьому. Адже немовля плаче не тому, що хоче на руки, а тому що хоче їсти або пити , йому може бути холодно або гаряче . Може боліти животик або брудний підгузок. Я просто знаходила і усувала одну з цих причин.

11. olenkastar

серйозно?

а у мене не має часу на хатні справи і всяке таке, бо ношуся з малишньою))

12. nattsol

nattsol Well-Known Member

а може засвербіти ліва п'ятка чи закрутити в носі , як це вирахувати? :connie_pull-pigtail

а що зовсім-зовсім не буває такого, що дитина хоче на руки? мабуть, як моя доня хапає мене за штани і намагається на мене вилізти, вона
    , але точно не на руки :girl_haha:

13. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Для мене це те ж саме сказати, що ми, дорослі, не хочемо цілунків та обіймів коханих, а так - просто жити, їсти/пити поряд з якоюсь людиною. Дитина найбільше за всіх потребує любові і тепла. Брак тепла в дитинстві агукнеться неодмінно в майбутньому.

14. Molecule

Molecule New Member

Засинає малявка виключно на руках під 2-3 колискові,потім кладу його в ліжко біля себе і так спимо. Вдень більше бавиться на підлозі,а якщо хоче носитися тягне ручки,то я беру слінг-рятівник і тоді вже щастя...

15. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Ми десь до пів року не те що з рук не злазили, а й від циці тяжко було відірвати. Я аж переживала, ходили до лікарки, сказала, що все добре, просто така дитина. Я не витримувала, бо вже в 6 міс. Тарасик важив 10 кг. Як почав сидіти, трошки стало легше, а як сам почав бігати тим більше. Правда, хребет ще досі дає себе чути (((

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ви тоді заперечуєте основну потребу кожної людини - дотик і ласку. Самі ж навряд чи від цього відмовилися, а дітям - зась?

17. Мія

Мія Well-Known Member

Мої теж ручними не були і свекруха мені дорікала часто, що я дітей на руках не таскаю. Але як я їй дітей залишила, а вона вирішила виправити ситуацію з задоволенням потреб в ласці, то потім казала :" Невістка мудра, як би мене слухала то не дала б собі ради - вони ж з рук не злазять".. а в нас було так, хватило одну на руки взяти, як інша зразу теж вилазила і спробуй їй відмов - крик!
    Голублені були обі - безперечно. А ношені хіба при практичній необхідності.
    Пам'ятаю раз їхала з ними в супермаркет. Менша в слінгу, старша в візок магазинний. Купили все що треба ну і треба йти до машини, а старша все виривається кудись побігти, а в мене ще два кульки продуктів. То я старшу на барана, два кульки в руки і вперед))) Люди на телефони фотографували)))

18. loreniya

loreniya Well-Known Member

а я свого так відносила - що на руки нереально тепер взяти - наносився, тепер все сам - по вулиці не то що на руки, за руку брати не можна!!!!!!!!!!

19. Talya

Talya Well-Known Member

а в нас знову тема №1 "На уки!" (в перекладі - халява закінчилася! беріть мене і носіть!) але то я так розумію, просто період такий. їй цікавіше вивчати все з висоти мого зросту. бо то ж зовсім не цікаво роздивлятися стіл з під-стола. над столом цікавіше. і хапати все можна, поки мама щось мішає в банячку. але то дітьо вже трохи важить. треба купувати гантельки і підкачувати руки.

20. YuliaSpl

YuliaSpl New Member

І в мене ручна дитина. Так важко носити 9 кг при моїх 52((