Відповідь: "Ручна" дитина Ох... Це лише доказує те, що люди не бажають бачити очевидних речей. Натурелла десь гарно написала - Ви вважаєте, а Ваша дитина як вважає? Чи якщо він ще маленький і безпомічний то його потреби до уваги не беруться, бо ми зі своєю перевернутою і зіпсованою свідомістю вирішуєм що для дитини краще а що ні? Ясно, каруселька над ліжечком це круто, а мама яка цілий час тримає на руках дитину - "не камільфо".
Відповідь: "Ручна" дитина я не писала що моя дитина не любить як з нею граються, обіймаються, я пишу семе про "потаскати", або як я тут читала "з рук не спускаю/з рук не злазить" це різні речі! Я про тривале "таскання" та сидіння на руках, коли я так хочу, або мені зручно під бок його запхати і все, він хоче спілкуватся, і рухатися у мене, щоб ходити з ним розказувати-показувати, качатися, бавитися,обіймаатися-притулятися, но не просто так сидіти!
Відповідь: "Ручна" дитина знаєте шо, дорогенька, ми дітей не таскаємо, чай не песики ми їх НОСИМО ви плутаєте тепле з мокрим. і вперто не хочете розуміти про шо тут вже 2 сторінки мова йде
Відповідь: "Ручна" дитина дочитала нарешті мда - уявила свою дитину яка просто так сидить. і я біля нього, така вся натаскана мамаша. половина мам форуму з дітьми на руках обходили/об*їздли і львів і довколишні країни чи може ви думаєте, шо всі в хаті сидять я за ті два дні шо тут пишу, зі своєю *ручною* дитиною (бррр) стільки переробила.... но але де ж то нам зрозуміти
Відповідь: "Ручна" дитина мала на увазі саме останні сторінки дискусій нє, ну з отого - просто так сидіти сміюсь, мало дітей не розбудила
Відповідь: "Ручна" дитина Дивилися нещодавно програму про ранній розвиток дитини та розвиток мозку. Під час вагітності дитині то все до лямпочки. Так само, як і до часу, поки почне ходити, а то й пізніше. Їй більше корисно й потрібно, аби мама й тато говорили до неї, сюсюкали, робили всілякі міни. Вона з того більше вчиться. Щодо решти, то можна дитину "насобачити", але в певному віці то все одно вирівнюється й немовля-геній стає звичайною дитиною, часом навіть може відставати, залежно від того, як там батьки виховували, чи що "дуже мудрий і розумний, і все знає", чи що "молодець, бо багато працює, тому знає". Кожен виховує по-своєму, то правда. Головне, щоби дитині не бракувало ласки й тепла. Ніжність і тепло для неї важливіші за будь-яку ранню освіту.
Відповідь: "Ручна" дитина Вибачте, що знову лізу, але не можу я цього зрозуміти Дівчата це справді можливо? Чи це в перли? (дитині 4 місяці) L i s s a, дайте відповідь, як Ви дитину до такого привчили? Невже він не плакав коли Ви після годування лишали його самого? А як плакав, невже той плач можна ігнорувати? Уява малює таку картину : погодували, вийшли з кімнати, дитина зрозуміла, що лишилася сама, починає кликати маму/плакати, а Ви просто не звертаєте на це уваги, покричить і засне. Що так було. Просто моя дитина іноді просто з цицею заснути не могла, то приходилось носити і годувати одночасно, зате класно зараз, як тільки циця в ротик попадає засинаємо! "Привчила"
Відповідь: "Ручна" дитина Я свого малого і зараз можу підняти і поносити по квартирі, щоб він усе роздивився зверху, а не з підлоги. А ще я вважаю, що дитина потребує маминих обійм, поглажувань, поцілунків і просто притулитися до грудей. Я доросла і досі хочу, щоб мене обіймали, цілували і гладили. Ніхто не каже носити дитину зранку і до вечора на руках, але це треба робити часто (щоб не втрачати контакт з дитиною), особливо коли дитинка плаче(для заспокоєння), коли забираю з садочка завжди піднімаю на ручки, притуляю до себе і кажу як я за ним скучилась. Недоціловані, недоласкані діти потім в житті ох як страждають. ---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ---------- Золоті слова!
Відповідь: "Ручна" дитина дівчата, о чьом ви? наші діти нерозвинуті і відсталі, бо ми їх "таскаємо", а не розвиваємо відлученням від мами і читанням (?) книжок. Lissa, ви питали чи ви монстр - так ви монстр (я сьгодні не зла). і ні ми не вважаємо своїх дітей недорозвинутими які не навчились в 4 місяці (!) читати книжки, ми вважаємо їх ніжними, чутливими, чуйними, красивими і дуже розумними, з своїми потребами до яких ми ставимося з повагою, розумінням і любов"ю.
Відповідь: "Ручна" дитина ви самі такою зробили себе, при чому наторелла? для цікавості: йдете/їдете в центр, дитина в візку, прально? хоч шось вона з того візка бачить? чи в неї висить забавка і вона день в день її вивчає на різних вулицях\в різних місцях\тощо і ще Лісса, а ви теж вашою мамою неношені? отаково в 4 місяці ваша мама вас позбавила любові? ну бо тоді зрозуміло звідки коріння, а так то мені в принципі термін "ручна дитина" для маленької дитини дибільний
Відповідь: "Ручна" дитина стопудів. взялв брязкальце (жувалку для прорізування зубів) - і повісила собі на шию на атласній стрічці. і що? Сергійчик жував стрічку, поки всю ретельно не прослинив. а брязкальце - гарне... як на мене сучасна культура винаходить масу способів і приладів,щоб новонароджену дитину десь лишити і їй було добре. цікаво, а мамі комфортно, коли малятко подовгу лежить і не проситься на руки? особисто мені без Сергія на руках/на животі/на бедрі/за спиною - наче щось десь забула ---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ---------- Дмитруся так засинав. А Сергій не колишеться ні на руках, ні у возику. Коли хоче спати - засинає або в слінгу, або лежачи на ліжку нанямцявшись до відвалу, добряче попісявши і втомившись від якогось враження. Пробувала заколисати - дивиться на мене, типу: "тобі тре - ти і спи"
Відповідь: "Ручна" дитина Ага, ми коли пробували свого колисати, ще й приспівуючи "аа-а", то хіба сміється з нас
Відповідь: "Ручна" дитина во-во. А коли хоче спати - то я пилосошу, "воно біднесеньке" за спиною - дрихне аж гай шумить. я тепер вже так реагую, коли кажуть : "от привчиш до рук..": "ой, я так стараюсь привчити! Мені теж здається, що вже получається!"
Відповідь: "Ручна" дитина Як вони вумні до школи підуть, то так десь в класі третьому усе починається. Може тому, що у мене муж не спішиться проявляти свої почуття, кокі я надіюсь у нього присутні. Це ж так вигідно. Воно лежить спутане як кінь, і вже ніде не втече і ніц тобі не приробить, а ти мус бігати все по-хаті поробити бо прийде злосний муж і буде претензії виставляти - ДЕ МІЙ БОРЩ!!! І взагалі, то усьо тєлячьї нєжності, а життя жорстоке - ней привикає з пеленок. Воно мучитись народилось, а не для сладкой жізні. ---------- Додано в 14:08 ---------- Попередній допис був написаний в 14:05 ---------- Так точно! І до жізні ніц не готові!!! Як підуть строй пролєтарський будувать, як вони такі запещені? Це буржуазний підхід!!! Нам ні падходіт! Хто комунізм пастроїть, га?
Відповідь: "Ручна" дитина а внас доця без заколісування ну ніяк не хоче засинати, хоча б на 2-3 хв, але треба, бо в ліжечку плаче, а мені серце розривається, коли чую. Хоча пробувала "відівчити" просто клавши у ліжечко і вийти з кімнати, на довго мене не вистачило, ну не можу я, навіть враховуючи те, що нам вже 10 міс. і вага росте. А синочка колисали спочатку на ручках, тоді в колисочці, а тепер зовсім не колишемо, просто кладу в ліжечку і через 5-7 хв він вже спить Вважаю, що на все свій час. Для раннього віку (до рочку хоча б) самостійне таке "відівчання" від заколісування то якесь знущання з дитини як на мене.
Відповідь: "Ручна" дитина в мене обидва засинають (саша засинав) без заколисування, просто на ліжку з цицею. але деколи бувають моменти, коли треба поносити, погодйдати. то таке гуляння на руках (був легший - то ніц, а тепер - хіба в слінгу) але ніколи не було мені дико носити заколисувати дитину не так як мене колисали, шо паркет мусіли міняти
Відповідь: "Ручна" дитина Тю, Роміку вже три роки незабаром а я не раз ношу і люляю на сон. Правда не довго, йому хвилинки-дві достатньо, потім просить щоб поклали на подушечку і спинку пошкробали, але носіння наразі - обов"язковий ритуал.