Розвиваючий відпочинок для малят і батьків

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Borodinka, 6 Грудень 2008.

1. карапуз

карапуз Well-Known Member

Відповідь: Розвиваючий відпочинок для малят і батьків

Супер,ви такі молодці :girl_claping: ! А скільки личок знайомих :girl_wink: !

2. malibu

malibu Well-Known Member

Дуже гарний, колективний, сімейний відпочинок. Відео-ролик дивились з карапузом до кінця. КЛАСНО!!! Свіже повітря, активний відпочинок і батькам корисно і Пташаткам. Я тоже так хочу!!!

3. molcha

molcha Well-Known Member

З 27 лютого по 3 березня в Славську на базі відпочинку Дзвінка відбудеться зимовий сімейний табір "Пінгвінята на лещатах". Традиційно, табір розрахований на батьків із дітьми віком до 6 років.
    Особливістю програми табору стане спроба "поставити" дітей на лижі, але якщо батьки не захочуть пробувати - санки також створять приємні хвилини. Крім того, незмінно - відпочинок із користю. Тому в програму табору входять:
    - катання на лижах-лещатах (і санках) цілий дообід. Для тих, хто чується невпевнено - забезпечуємо інструктором;
    - танцювально-рухова терапія (наша Роксоляна - з нами);
    - післяобідня розвиваюча програма (заняття з малювання, розвитку мислення, музика, рухливі ігри, крупна моторика);
    - вечірні розваги (вогники, забави, театри, імпрези);
    - психологічні тренінги для батьків (після того, як діти заснуть).

4. anka

anka Well-Known Member

а з якого віку можна їхати, так щоб ми себе не почували надто маленькими? Мене зокрема цікавлять розвиваючі заняття пообіддя- на який вік розраховано?

5. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Оксана займається з дітьми від 7 місяців, так що досвід співпраці з мацьопами вона має. Зазвичай був поділ дітей на вікові групи: минулого разу були дітки такого віку, як Ваша Мелася, тож в меншій віковій групі були малята до 3 років, а в старшій був навіть один семирічний хлопчик - усі були задоволені програмою.

6. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Напишыть в приват вартысть та тривалысть табору будьласка.

7. Златка

Златка Well-Known Member

Можна і не в приват :girl_in_dreams: я думаю ця інформація багатьох зацікавила

Я б поїхала з малечею... правда, я ще не ховсім уявляю, що би я своїм масіком там робила :girl_haha: ну але мені дуже-дуже хочеться!!!

8. Borodinka

Тривалість
    -27-го заїзд, обід, підвечірок, вечеря - відкриття табору, потім з 28 лютого по 2 березня повноцінні дні, а 3-го після сніданку закриття табору і роз"їзд.
    Ціни чекатимемо від Оксани.

9. anka

anka Well-Known Member

Molcha, Borodinka, чекаємо на ціни- хочемо вже спланувати якийсь відпочинок. Може як нема точних цін- хоч приблизно зорієнтуйте

10. molcha

molcha Well-Known Member

Вже є ціни. Пишіть в приват мені або Бородінці - будемо повідомляти!

11. anka

anka Well-Known Member

ми троє (я, чоловік, Меласька) підписуємось і зголошуємося!

12. viktoria

viktoria Well-Known Member

Есть такая интерессная возможность совместного отдыха с малышом.
    Оздоровительно-познавательный отдых в Венгрии
    для родителей с детьми от 6 месяцев
    с 22 по 31 марта 2010 г.
    Дорогие родители, главная цель нашей поездки – отдых и оздоровление для семьи в чудесных термальных купальнях!
    В нашей поездке принимают участие семейные клубы из Харькова, Львова, Киева, Чернигова, Мариуполя, Днепропетровска, занимающиеся плаванием с малышами.
    Мы сможем пообщаться и подружиться с единомышленниками, обменяться опытом и обогатить друг друга новыми идеями.
    Наши маленькие «рыбки» смогут совершенствовать свои умения и навыки рядом с опытными инструкторами. А на «суше» порадовать нас своими разными талантами!
    Многие семьи – опытные смелые путешественники с маленькими детьми! Надеемся, что мы сможем быть поддержкой и примером тем, кто путешествует с малышами впервые.
    если интересная дополнительная информация, отправляйте адрес электронки в ПП

13. Borodinka

УВАГА!!!!

У цю неділю (21 лютого) на 11.00 відбудуться батьківські збори учасників зимового сімейного табору "Пінгвінята на лещатах" у Пластовій домівці за адресою вул. Шептицьких, 16.

14. viktoria

Оздоровчо-пізнавальний відпочинок в Карпатах в готелі «ЛІЛІАНА» у м. Славське
    для батьків з дітьми від 3 місяців
    з 7 по 15 серпня 2010 р.
    Дорогі батьки!
    Головна мета нашої поїздки - відпочинок і оздоровлення сім'ї в чудових горах Карпат!
    У нашій поїздці беруть участь сімейні пари і не тільки, що займаються плаванням і розвиваючими заняттями з малюками.
    Ми зможемо поспілкуватися і подружитися з однодумцями, обмінятися досвідом і збагатити один одного новими ідеями.
    Кого цікавить більш детельна інформація пишіть в ПП адресу єл. скриньки.

15. Natalya

Natalya Well-Known Member

Ми їдемо. Ще хтось з форуму буде?

16. Natalya

Natalya Well-Known Member

Повернулись дуже задоволені. Велике "Дякую!" Вікторії за організацію. Ось короткий фоторепортаж того, чим займались діти (правда, це далеко не все):
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Приємно було зустріти кількох форумлянок. Підозрюю, їх було більше, ніж я впізнала ;)

Останнє редагування: 18 Серпень 2010
  17. viktoria

Львовский клуб раннего плавания «Китенятко»
    Совместно с семейным центром «Наши Дети»
    Авторской школы Бойко

Оздоровительно-познавательный отдых в Крыму с.Витино
    для родителей с детьми от 3 месяцев
    с 31 мая по 14 июня 2011 г.

Кому цікаво пишить в пп.

18. viktoria

семейным центром «Наши Дети»
    Авторской школы Бойко
    и детским клубом
    подводной фотографии и дайвинга «Дельта»
    с 1.05 по 9.05 2011 г.
    Дорогие родители, главная цель нашей поездки – отдых и оздоровление для семьи в чудесных термальных купальнях!
    В нашей поездке принимают участие семейные клубы из Харькова, Львова, Киева, Чернигова, , Днепропетровска,и др., занимающиеся плаванием с малышами.
    Мы сможем пообщаться и подружиться с единомышленниками, обменяться опытом и обогатить друг друга новыми идеями.

Программа
    развивающих мероприятий.
    • Организованные учебные плавательные занятия с инструкторами по возрастным группам,
    • Свободное купание и оздоровительные процедуры в купальнях
    • Подводное фотографирование
    • Развивающие занятия для малышей
    • Прогулки в парке и оздоровительные игры на свежем воздухе
    • Родительский клуб

Очень классный отдых и для детей и для родителей.
    Пишите в ПП электронный адрес для получения более подробной информации

19. Ritamadonna

Ritamadonna Member

я шукаю можливість поїхати в Діснейленд і побачити трохи Європи з першкокласником. Чи знає хтось фірми, які вже їздили з дітьми.
    Кажуть, на канікули організовують дітей самі вчителі, з батьками.

Порадьте фірми чи поїздки хто на тому знається:girl_flirt:

20. viktoria

напоминаю о возможности замечательного отдыха с детьми на майские праздники.

семейным центром «Наши Дети»
    Авторской школы Бойко
    и детским клубом
    подводной фотографии и дайвинга «Дельта»
    с 1.05 по 9.05 2011 г.
    В нашей поездке принимают участие семейные клубы из Харькова, Львова, Киева, Чернигова, , Днепропетровска,и др., занимающиеся плаванием с малышами.

Программа
    развивающих мероприятий.
    • Организованные учебные плавательные занятия с инструкторами по возрастным группам,
    • Свободное купание и оздоровительные процедуры в купальнях
    • Подводное фотографирование
    • Развивающие занятия для малышей
    • Прогулки в парке и оздоровительные игры на свежем воздухе
    • Родительский клуб

В связи с тем. что очень много желающих, окончательно определиться и подать необходимые документы, попросили до конца марта. Если У вас возник интерес и нужна более подробная информация пишите в ПП.