Розваги під час вагітності

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Kotice, 25 Березень 2011.

1. GaLinos

GaLinos New Member

Відповідь: Розваги під час вагітності

Дякую, я взагаліто теж так думаю, я ж приємно проведу час, думаю як то так шо кіно шкідливо зараз, а робота з 8.00 і до вечора хіба не шкідливо)

2. JuicyFruit

JuicyFruit Member

А я десь на 17-18 тижні ходила на "Сутінки". Фінальну битву вампірів дивилася із закритими очима:). Малюк так товкся тоді.Тоді вирішила, що на такі фільми точно вже не піду, хіба на мультики.

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

То з немовлятами треба вважати. Дитина в пузі чує мамин голос дуже добре, а зовнішній світ - ні, так що я би тим не переймалася. Я і на останньому місяці вагітності ходила.
    А рухаються малюки, бо може й кисню бракувати, якщо погано сидите.

4. StarKa

StarKa Member

Сьогодні чудово провели вечір з одною коліжанкою-форумчанкою. Вирішили зводити свої животики послухати гарну музику у філармонії. Була прем'єра у Львові твору Карла Дженкінса «Requiem». Отримали море задоволення. Гарна атмосфера, Віртуози Львова, які не потребують реклами, та камерний хор Глорія. А керував всім дійством симпатичний харизматичний німецький деригент!!. Одним словом купа вражень!

Наступне куди збираємося скоріше за все 8 березня МУЗИКА СЕРДЕЦЬ tribute . Може будуть бажаючі приєднатися?