Розваги під час вагітності

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Kotice, 25 Березень 2011.

1. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Відповідь: Розваги під час вагітності

ТЕж іжджу поки спокійно (34 тиждень), почуваючь зручно і комфортно, навіть не відсувала сидіння і не піднімала руль, мале сидить собі під час їзди тихенько. Щодо уваги, то навпаки якось сильніше концентруюсь, бо відчуваю відповідальність не тільки за себе.
    А почати обмежувати себе в водінні, бо вагітна, потім - бо дитина маленька, то, як на мене, занадто.

2. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Хотіла з чоловіком в середині червня поїхати в Карпати. Приблизно буде 26 тиждень вагітності, почуваюся на даний час чудово, протипоказань немає, на узд все добре, лікар не проти. Для чого я це все описую, а для того, що нині мала розмову з своєю мамою і вона мені строго настрого наказувала, щоб про поїздку я навіть не думала, Карпати далеко, їхати небезпечно, бо трясе машиною, робити там нема чого і купа різних страшилок, а якщо щось станеться, а як заболить і т. д., аргументи про дозвіл лікаря не діють. Як я вже не пояснювала, нічого не допомагає, тільки нервуюся. Мама каже, що поїдеш в село і там собі відпочинеш. Я не проти поїздки в село, але дорога до села далека і з половини з страшними ямами, в селі я не зможу спокійно відпочити бо мені совість не позволить, якщо мама буде працювати я не зможу сидіти на місці Якщо все зважити, то в селі я зовсім не відпочину, а навпаки. Найгірше, що чоловік не зможе зі мною лишатися на довший час, через роботу. А мені так зараз хочеться бути з ним. Я поїду в село і планую бувати часто протягом літа, так, як і завжди, але дуже хочу поїхати в Карпати. На море не наважуємося їхати, бо дійсно далеко. Мені так не приємно після розмови з мамою. Так хочу, щоб мене вона підтримала, пораділа, а тут такі безпідставні заборони, ніби я сама не розумію, що мені добре і я хочу для себе найгірше. Ух, виговорилася. Маю такі питання: чи ви їздили під час вагітності в поїздки на далекі відстані? і на якому терміні?

3. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Ми теж плануємо відпочити трошки в шацьку як потепліє добре, щоб можна було купатися. Я б хотіла на море, але чоловік мене не підтримує - боїться:girl_wink:

4. allja

allja Well-Known Member

Ми також хочемо в шацьк, планували на море, але нам "світить" того року тільки шацьк:)
    Скажіть це мамі, можливо вона тоді подивиться на Вашу поїздку з іншого боку.

5. MarichkaR

Про дорогу говорила, але для мами це не аргумент,по її словах 60 км. до села, це не 200 км. до Карпат. Говорила про працю в селі, проте мама не вважає, що домашня робота це щось надто важке і потребує аж такого відпочинку. Звичайно, могла б не звертати увагу на мамині заборони, робити так, як хочу сама. Але виховання не дозволяє плюнути на все. З чоловіком їздимо час від часу в одноденні поїздки, під час подорожей почуваюся чудово, про поїздки не розказую батькам, бо буде несприйняття і швидше не тому, що вагітній важко, а тому, що гроші витрачаємо на дурниці. Ось так.

6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

7. MarichkaR

Погоджуюся, що збоку так і виглядає, але насправді зовсім по-іншому. Пояснюю мамі завжди, відстоюю свою думку, сперечаюся, банально роблю по своєму, але мені легше, коли батьки не знають про деякі поїздки, покупки і т. д. Розумію, що так не правильно, що не такі мали б бути стосунки, але в моєму випадку, краще деколи змовчати і не портити собі нерви, доказуючи щось протилежне. Вчора описала цю ситуацію, бо наболіло, шкода, що сприймаюся, як 15 річне дівча.

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

виховання вихованням, ніхто не каже що треба не поважати батьків, але якщо сказати " Мама, давай сьогодні я сама вирішу куди я їду, як і їду і з ким я їду" то не думаю що це буде неповагою. Ви просто поставите свою маму перед фактом що у вас вої плани на своє проводження часу зі своїм чоловіком і своєю дитиною яку носите.
    Дєлов то...

А щє кращє зібрали манатки і поїхали, і подзвоните вже з Карпат, мол дорога пречудова, не те що в село, погода казкова, пташки співають, сонечко гріє... і взагалі ви не 7-му небі від щастя і відпочинок у вас суперовий.

Відпочинок в селі.... гиг... без відриву від домашніх справ які ніхто й роботою не вважає... оце прікол, чесслово.

9. MarichkaR

Ви думаєте я мовчу? Говорила подібну репліку, пояснювала, але мої слова не сприймаються, а ще більше вважають, що я дбаю про себе, думаю про розваги і взагалі на моєму місці інша б жінка сиділа в дома і думала про майбутнє.

---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ----------

Знаєте, важко пояснити усю ситуацію через описи на форумі. Не означає, що я з чоловіком нікуди не поїду, бо мама проти. Просто беру все надто близько до серця :sorry:.

10. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Марічко, я "думаю про розваги" вже 13 років, в проміжку встигла троє дітей народити. Просто навчіться з цим жити, маму Ви не переконаєте. Але це не привід псувати собі життя і позбавляти себе задоволення вагітності. Правда, це вже в гілку "Ми і наші мами".
    По темі ж, на 36му тижні мене лікар в Карпати на базу не пустив, але на 5му місяці ми ще одноденний похід Горганами з чоловіком собі організували

11. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Їздила в Туреччину з 14 по 16 тиждень вагітності. Почувалася добре, трохи хвилювалася за поїздку, але все пройшло чудово, гарно відпочили. Батьки, на диво, не відговорювали, та якби й так, то все одно би поїхала на відпочинок. Я ж краще знаю чого я хочу, як я почуваюся і т.д.

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Натусик народився 8 вересня (рівно 39 тижнів було), я від початку липня до 3 серпня їздила в подорожі (їздили ми машиною). Нью Йорк (710 км), Торонто (350 км), Ніагара (400 км). А за 2-3 тижні до пологів ми ще їздили 200 км до Кінґстона, правда, лише на один день.

13. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Скоро Католицьке Різдво, Новий Рік і Православне Різдво.
    Хочеться кудись поїхати і гарно відпочити, а пузатим ніц не можна. Лижі, санки - не можна, бо впадеш, термальні ванни не можна - бо, томущо, далекі подорожі шкідливі, перепади висот - шкідливі.....
    А що ж можна? Як цікаво провести свята в другому триместрі? Куди податись в межах Західної України?

14. JuicyFruit

JuicyFruit Member

О, я також про це задумуюся. Я якраз в січні виходжу у декрет і так не хочеться вдома сидіти. Тому ми з чоловіком вирішили, що якщо я буду добре почуватися, то поїдемо в Карпати (швидше за все Буковель) або в Криницю (Польща) на декілька днів. Хоча б якась зміна обстановки буде. Він нехай покатається, а я думала, що можна було б і самій на підйомнику піднятися, трохи там полазити, посидіти в якійсь кафешці. Навіть книжку почитати чи погуляти в новій місцевості вже для мене краще. Але це все по самопочуттю.
    В мене знайомі їздили на 6 місяці на Новий рік у поїздку Відень-Прага-Будапешт, але машиною. Доганяли автобув з іншими туристами, а там уже на всій новорічній програмі розважалися.

15. Brenda

Brenda Member

Ми теж хочем в Буковель на 2 дні, я подихаю повітрям, а чоловік нехай покатається собі...може, ще візьмем якихось друзів з собою...просто єдине, що мене турбує, там коли мороз, то не реально довго гуляти, бо холодно... то треба буде напевно "мелкімі перебежкамі" з вулиці в кафешку проводити час-))
    Віра, до речі, вітаю з екватором:) Здоров*ячка вам обом і легкого шляху попереду:)

16. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Дуже дякуємо! Аж самій не віриться, що вже половина вагітності пройшла:girl_crazy:

Ми також плануємо їхати з друзями. У них є донечка - 4 роки, то вони з моїм чоловіком будуть кататися, а мені її хочуть залишити. Я тільки ЗА. Буде репетиція невеличка:), та й веселіше буде:).

17. jozya

jozya Member

Боулінг би не грала, бо й так чомусь дуже тяжко все піднімати (крім донечки 13 кг :girl_crazy:, але вже й її не піднімаю, якщо реве, то підхожу, присідаю, обіймаю).
    Більярд - не фанатка, так як і дискотеки.
    В цю вагітність останній раз була на 6-тижні, думала, що там і помру (подружка ДН святкувала). В минулу вагітність на 5 місяці витанцьовувала на весіллі з чоловіком півночі.
    Літала в Єгипет з донечкою і мамою на 28 тижні на 2 тижня (чоловік не зміг). Після того і такий заряд сил був і аналізи в рази кращі стали :girl_blush2:.
    Їздимо постійно в село під Львовом, але я там майже не працюю, роблю стільки, щоб мені було комфортно.
    Хотіла б ще сходити в Галактику в сауну (не в саму сауну, а в басейн), але... щось сумніваюся. Інші басейни мене не приваблюють.

18. GaLinos

GaLinos New Member

Дівчата скажіть, хочу сьогодні піти в кіно в мене зараз 15 тиждень, в і-неті прочитала, що це може бути не дуже добре, бо гучний звук і таке інше, що думаєте термін ж ще маленький?

19. Redvisitor

Redvisitor Active Member

на 15 тижні дитинка ще не чує звуків, тому думаю нічого страшного... я ходила і на 15, і на 25, останній раз була 2 тижні тому, то малий так розбушувався, що всидіти не могла, але то вже десь 30 тижнів було... тепер вже не скоро піду :)
    думаю, можете ще спокійно в кіно ходити кілька місяців

20. Brenda

Brenda Member

Я ходила десь на тижні 25му на фільм Хмарний атлас, то було дуууууже шумно, але я животик накрила моєю курткою зимовою і курткою чоловіка і свято вірила, що це помогло:) ну принаймні дитинка не копалась сильно:)