Відповідь: Розваги під час вагітності ТЕж іжджу поки спокійно (34 тиждень), почуваючь зручно і комфортно, навіть не відсувала сидіння і не піднімала руль, мале сидить собі під час їзди тихенько. Щодо уваги, то навпаки якось сильніше концентруюсь, бо відчуваю відповідальність не тільки за себе. А почати обмежувати себе в водінні, бо вагітна, потім - бо дитина маленька, то, як на мене, занадто.
Відповідь: Розваги під час вагітності Хотіла з чоловіком в середині червня поїхати в Карпати. Приблизно буде 26 тиждень вагітності, почуваюся на даний час чудово, протипоказань немає, на узд все добре, лікар не проти. Для чого я це все описую, а для того, що нині мала розмову з своєю мамою і вона мені строго настрого наказувала, щоб про поїздку я навіть не думала, Карпати далеко, їхати небезпечно, бо трясе машиною, робити там нема чого і купа різних страшилок, а якщо щось станеться, а як заболить і т. д., аргументи про дозвіл лікаря не діють. Як я вже не пояснювала, нічого не допомагає, тільки нервуюся. Мама каже, що поїдеш в село і там собі відпочинеш. Я не проти поїздки в село, але дорога до села далека і з половини з страшними ямами, в селі я не зможу спокійно відпочити бо мені совість не позволить, якщо мама буде працювати я не зможу сидіти на місці (про сапання горуду ніхто не говорить, але усі домашні справи будуть на мені, не кажучи, про те, якщо батьки працюють в нас не прийнято прилягти чи просто сісти почитати книжку. Можливо вас здивують такі речі, але якось так повелося, ніхто в голос про це не каже, але через погляд все зрозуміло. В нас з чоловіком зовсім все по іншому, разом процюємо, змучені відпочиваємо і немає ніяких проблем. Так було до моєї вагітності, не знаю можливо зараз ставлення до мого відпочинку буде інше.) Якщо все зважити, то в селі я зовсім не відпочину, а навпаки. Найгірше, що чоловік не зможе зі мною лишатися на довший час, через роботу. А мені так зараз хочеться бути з ним. Я поїду в село і планую бувати часто протягом літа, так, як і завжди, але дуже хочу поїхати в Карпати. На море не наважуємося їхати, бо дійсно далеко. Мені так не приємно після розмови з мамою. Так хочу, щоб мене вона підтримала, пораділа, а тут такі безпідставні заборони, ніби я сама не розумію, що мені добре і я хочу для себе найгірше. Ух, виговорилася. Маю такі питання: чи ви їздили під час вагітності в поїздки на далекі відстані? і на якому терміні?
Відповідь: Розваги під час вагітності Ми теж плануємо відпочити трошки в шацьку як потепліє добре, щоб можна було купатися. Я б хотіла на море, але чоловік мене не підтримує - боїться
Відповідь: Розваги під час вагітності Ми також хочемо в шацьк, планували на море, але нам "світить" того року тільки шацьк Скажіть це мамі, можливо вона тоді подивиться на Вашу поїздку з іншого боку.
Відповідь: Розваги під час вагітності Про дорогу говорила, але для мами це не аргумент,по її словах 60 км. до села, це не 200 км. до Карпат. Говорила про працю в селі, проте мама не вважає, що домашня робота це щось надто важке і потребує аж такого відпочинку. Звичайно, могла б не звертати увагу на мамині заборони, робити так, як хочу сама. Але виховання не дозволяє плюнути на все. З чоловіком їздимо час від часу в одноденні поїздки, під час подорожей почуваюся чудово, про поїздки не розказую батькам, бо буде несприйняття і швидше не тому, що вагітній важко, а тому, що гроші витрачаємо на дурниці. Ось так.
Відповідь: Розваги під час вагітності це нагадує мені п"ятнадцятирічне дівча, яке нишком відриває двері бо прийшло пізно з дискотеки. У вас є своя сім"я, чоловік-буде дитина, в кого вам питати дозволу-зібрали валізи і вперед.Батькам може потім не подобатись як ви дитину назвете, чому грудьми годуєте, чому дурника не даєте, але це ж ваша сім"я і дитина правда? Можливо пора їм це пояснити
Відповідь: Розваги під час вагітності Погоджуюся, що збоку так і виглядає, але насправді зовсім по-іншому. Пояснюю мамі завжди, відстоюю свою думку, сперечаюся, банально роблю по своєму, але мені легше, коли батьки не знають про деякі поїздки, покупки і т. д. Розумію, що так не правильно, що не такі мали б бути стосунки, але в моєму випадку, краще деколи змовчати і не портити собі нерви, доказуючи щось протилежне. Вчора описала цю ситуацію, бо наболіло, шкода, що сприймаюся, як 15 річне дівча.
Відповідь: Розваги під час вагітності виховання вихованням, ніхто не каже що треба не поважати батьків, але якщо сказати " Мама, давай сьогодні я сама вирішу куди я їду, як і їду і з ким я їду" то не думаю що це буде неповагою. Ви просто поставите свою маму перед фактом що у вас вої плани на своє проводження часу зі своїм чоловіком і своєю дитиною яку носите. Дєлов то... А щє кращє зібрали манатки і поїхали, і подзвоните вже з Карпат, мол дорога пречудова, не те що в село, погода казкова, пташки співають, сонечко гріє... і взагалі ви не 7-му небі від щастя і відпочинок у вас суперовий. Відпочинок в селі.... гиг... без відриву від домашніх справ які ніхто й роботою не вважає... оце прікол, чесслово.
Відповідь: Розваги під час вагітності Ви думаєте я мовчу? Говорила подібну репліку, пояснювала, але мої слова не сприймаються, а ще більше вважають, що я дбаю про себе, думаю про розваги і взагалі на моєму місці інша б жінка сиділа в дома і думала про майбутнє. ---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ---------- Знаєте, важко пояснити усю ситуацію через описи на форумі. Не означає, що я з чоловіком нікуди не поїду, бо мама проти. Просто беру все надто близько до серця .
Відповідь: Розваги під час вагітності Марічко, я "думаю про розваги" вже 13 років, в проміжку встигла троє дітей народити. Просто навчіться з цим жити, маму Ви не переконаєте. Але це не привід псувати собі життя і позбавляти себе задоволення вагітності. Правда, це вже в гілку "Ми і наші мами". По темі ж, на 36му тижні мене лікар в Карпати на базу не пустив, але на 5му місяці ми ще одноденний похід Горганами з чоловіком собі організували
Відповідь: Розваги під час вагітності Їздила в Туреччину з 14 по 16 тиждень вагітності. Почувалася добре, трохи хвилювалася за поїздку, але все пройшло чудово, гарно відпочили. Батьки, на диво, не відговорювали, та якби й так, то все одно би поїхала на відпочинок. Я ж краще знаю чого я хочу, як я почуваюся і т.д.
Відповідь: Розваги під час вагітності Виховання тут ні при чому. Це надмірна прив'язаність. Образно то називається "неперерізана пуповина". Вам Грильяжка добре написала. Що зробити із тою порадою, вирішувати лише вам. Плювати ні на що не треба, треба просто усвідомити, що у вас тепер є інша сім'я і ви більше не є членом сім'ї батьків. Зв'язок із ними буде завжди, а от контроль - річ нездорова, а навіть руйнівна. Натусик народився 8 вересня (рівно 39 тижнів було), я від початку липня до 3 серпня їздила в подорожі (їздили ми машиною). Нью Йорк (710 км), Торонто (350 км), Ніагара (400 км). А за 2-3 тижні до пологів ми ще їздили 200 км до Кінґстона, правда, лише на один день.
Відповідь: Розваги під час вагітності Скоро Католицьке Різдво, Новий Рік і Православне Різдво. Хочеться кудись поїхати і гарно відпочити, а пузатим ніц не можна. Лижі, санки - не можна, бо впадеш, термальні ванни не можна - бо, томущо, далекі подорожі шкідливі, перепади висот - шкідливі..... А що ж можна? Як цікаво провести свята в другому триместрі? Куди податись в межах Західної України?
Відповідь: Розваги під час вагітності О, я також про це задумуюся. Я якраз в січні виходжу у декрет і так не хочеться вдома сидіти. Тому ми з чоловіком вирішили, що якщо я буду добре почуватися, то поїдемо в Карпати (швидше за все Буковель) або в Криницю (Польща) на декілька днів. Хоча б якась зміна обстановки буде. Він нехай покатається, а я думала, що можна було б і самій на підйомнику піднятися, трохи там полазити, посидіти в якійсь кафешці. Навіть книжку почитати чи погуляти в новій місцевості вже для мене краще. Але це все по самопочуттю. В мене знайомі їздили на 6 місяці на Новий рік у поїздку Відень-Прага-Будапешт, але машиною. Доганяли автобув з іншими туристами, а там уже на всій новорічній програмі розважалися.
Відповідь: Розваги під час вагітності Ми теж хочем в Буковель на 2 дні, я подихаю повітрям, а чоловік нехай покатається собі...може, ще візьмем якихось друзів з собою...просто єдине, що мене турбує, там коли мороз, то не реально довго гуляти, бо холодно... то треба буде напевно "мелкімі перебежкамі" з вулиці в кафешку проводити час-)) Віра, до речі, вітаю з екватором Здоров*ячка вам обом і легкого шляху попереду
Відповідь: Розваги під час вагітності Дуже дякуємо! Аж самій не віриться, що вже половина вагітності пройшла Ми також плануємо їхати з друзями. У них є донечка - 4 роки, то вони з моїм чоловіком будуть кататися, а мені її хочуть залишити. Я тільки ЗА. Буде репетиція невеличка, та й веселіше буде.
Відповідь: Розваги під час вагітності Боулінг би не грала, бо й так чомусь дуже тяжко все піднімати (крім донечки 13 кг , але вже й її не піднімаю, якщо реве, то підхожу, присідаю, обіймаю). Більярд - не фанатка, так як і дискотеки. В цю вагітність останній раз була на 6-тижні, думала, що там і помру (подружка ДН святкувала). В минулу вагітність на 5 місяці витанцьовувала на весіллі з чоловіком півночі. Літала в Єгипет з донечкою і мамою на 28 тижні на 2 тижня (чоловік не зміг). Після того і такий заряд сил був і аналізи в рази кращі стали . Їздимо постійно в село під Львовом, але я там майже не працюю, роблю стільки, щоб мені було комфортно. Хотіла б ще сходити в Галактику в сауну (не в саму сауну, а в басейн), але... щось сумніваюся. Інші басейни мене не приваблюють.
Відповідь: Розваги під час вагітності Дівчата скажіть, хочу сьогодні піти в кіно в мене зараз 15 тиждень, в і-неті прочитала, що це може бути не дуже добре, бо гучний звук і таке інше, що думаєте термін ж ще маленький?
Відповідь: Розваги під час вагітності на 15 тижні дитинка ще не чує звуків, тому думаю нічого страшного... я ходила і на 15, і на 25, останній раз була 2 тижні тому, то малий так розбушувався, що всидіти не могла, але то вже десь 30 тижнів було... тепер вже не скоро піду думаю, можете ще спокійно в кіно ходити кілька місяців
Відповідь: Розваги під час вагітності Я ходила десь на тижні 25му на фільм Хмарний атлас, то було дуууууже шумно, але я животик накрила моєю курткою зимовою і курткою чоловіка і свято вірила, що це помогло ну принаймні дитинка не копалась сильно