Розваги під час вагітності

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Kotice, 25 Березень 2011.

1. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Відповідь: Розваги під час вагітності

Я перші тижні, правду кажучи, пчихнути боялася. Трохи потягував живіт, до лікаря не хотілося, тому багато відпочивала і не дуже висовувалася. Десь в 9 тижнів вже нічого не тягнуло, то я потрошки з коліжанками на чай посидіти виходила (тепер вже і каву п'ю, спочатку відмовилася), просто погуляти по 2 години:), вгості. Все як завжди. В 14 тижнів вперше пішли на УЗД, де остаточно переконалася, що з мальотою все ОК, хоч до того теж так відчувала. Зараз мене так тягне поскакати, активно порухатися, ледве себе стримую. А часом і не стримую, влаштовуємо з мужом подушкові бої:girl_blush2: Відмовилася від катання на лижах і ковзанах. Від більярду, хоч дуже його люблю, але ж майже всюди курять. Боулінг не дуже люблю. В людні місця ходжу, але мама про то не знає, бо думає, що маю ізолюватися від світу, бо всюди хвороби. Про те, що в чоловіка на роботі була епідемія вітрянки, теж ніхто з родичів не знає (посивіли б, напевно). А, знаю, відмовилася від поїздок на села, бо вставання вночі в туалет надворі посеред зими не дуже надихає. Ще відмовилася ходити сама на закупи, але то мені великий плюс)

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я трохи перестрашена... до вагітності, то мінімум три рази на тиждень мусіла кудась піди з коліжанками, то якісь "кабаки", то в кінгкрос, то ше десь по магазинах, то в сауну. Якимись активними видами відпочинку не надто захоплююсь, боулін не люблю, більярд не дуже вмію, коньки, то хіба би нікого на катку не було...
    Тепер, маю різні вилазки набагато менше :girl_sad: бо прив"язана до чоловіка, верніше до машини. Від маршуток відмовилась взагалі, бо мало того шо в нас дороги дуже погані, то ше й шофери придурки, а про хамський народ взагалі мовчу....

3. Orman

Orman Модератор-бомба

ох як я люблю диско. Тільки вже мульйон роів не була, бо мені від накурення і до вагітності зле було, а тепер то би був капець.

а так ні від чого не відмовилась. В сауну мені ітак ніззя було (мені там так зле, що то ніяка не розвага а ужас). Лижі в нас бігові - бігала. Ждю коли чоловік мені новий вєлік купить :) Якби зараз якесь весілля намалювалось - йшла би. про кафе-посиденьки і мови нема, чогоби я мала не йти? А за місто виїхати - так то тільки на користь і мамі і дитині і татові.

4. classic

classic New Member

і не кажи ... інколи як підскочиш з того крісла в маршрутці - то після того вся середина болить , уявляю як малечі в животику (

Я ще з перших тижнів заборонила собі дискотеки і шумні місця ,в басейн хочеться піти , але як подумаю про їх чистоту, то не ризикую... як чоловік їздив в сауну за місто , то я їхала з ним,але просто гуляла на свіжому повітрі у лісі:girl_crazy:
    десь так на початку березня (як лід на дорозі зійшов, бо я дуже боялась впасти тоді), я стала шанувальницею ходьби на великі дистанції, могла з Наукової (від Ваму) через Новий Цум аж на Любінську зайти :girl_cool:... ну так мені хотілось рухатись протягом цього місяця, як на батарейках була.. головне ,щоб в сумці було щось поїсти і подорож тривала довго ..але оці пару днів бачу ,що я втрачаю сили , вже більше втомлююсь,хочеться полежати на ліжку...

5. olangel

olangel Well-Known Member

як що на ньому сидиш...а як стояти в ній,та ще і штовхаються...А як сидіти,зайде якась бабуся і буде на тебе вовчим поглядом дивитись,або ще гірше почне обсуджувати яка молодь пійшла....А термін ще не великий,та й у теплому одязі сильно пузіка не видно,а табличку,що ти вагітна теж носити не будеш:girl_haha: от і бісить таке ставлення :girl_cray:

Піднімати 6кг і кидати в кеглі це безпечно????
    Як його люблю......:girl_in_love: але не можу....
    ще й від сноуборду відмовилась (((

6. Orman

Orman Модератор-бомба

ну якщо вміти піднімати ТІЛЬКИ руками, то безпечно.

Я диван сама складаю, яки досить важкий, але я тільки м"язи рук застосовую, а не животом піднімаю.

То як кому, якщо комусь незручно, це не значить, що іншим воно шкодить.

7. olangel

На мій погляд все рівно йде навантаження,не просто так лікарі забороняють тяжкі речі вагітним піднімати.....
    Диван я так само сама складаю....а от в боулінг не резикую....хоча такі спокусливі пропозиції :girl_cray:

8. klen

klen Well-Known Member

Ну я кеглі не люблю, то і не ходжу. Але малу (3роки) яка важе набагато більше 6 кг -піднімаю. І якогось дискомфорту від того не відчуваю.
    Що до розваг, то я якихось особливих розваг і не мала. Я людина не дуже компанійська, коліжанок багато не маю і ходжу десь дуже рідко. Дискотеки ще з часів універу не навиджу:) Ось від ковзанів відмовилася:sad: То діло люблю, але там такі вар"яти на катку їздять що не ризикнула. А у більярд ходжу. У романтіку коло більярдних столів не курять, курять тільки в барі при вході.

9. olangel

Добре тобі,а мені тяжко навіть повний чайник підняти,тому ця розвага точно не для мене зараз((((
    Ковзанку теж дуже любила,але так само треба відмовитись,сильно не покатаїшся дивлячись,щоб в тебе ніхто не влетів..

10. Yarmila

Yarmila New Member

а я в кіно люблю ходити з чоловіком) навіть перші рухи мацьопки відчула на перегляді фільму "Хроніки Нарнії" але ходим тільки до Кінг Кросу (там зручно з животиком між рядами ходити) все сподіваюсь що до пологів ще встигну сходити хоч раз на фільм)))

11. Dolche

Dolche Well-Known Member

Я відчуваю потребу лише в автомобілі, яким я раніше без проблем і в магазин, і до батьків їздила, тепер зась! Чоловік категорично проти, возить сам всюди, але то не то :girl_nea: Також цієї зими не була на ковзанах, ще як у листопаді. А так з друзями зустрічаюся, на морозиво чи піццу з коліжанками ходжу, по магазинах і базарах також. Єдине от важче ходити і швидше втомлююсь. У неділю були в кіно, а потім з друзями довго містом гуляли, то я додому ледь долізла, так втомилась, якби вагони з цеглою розгружала. :girl_in_dreams:

12. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Довелось відмовитись від ковзанки, пива в необмеженій кількості, і що найгірше - від рок-концертів.

13. airy_cat

airy_cat New Member

14. Lithium

Lithium Active Member

Памятаю прикол, з першою дитиною, десь приблизно на 6 місяці пішла з подружками на концерт до дня міста ( чоловік був на роботі - потім дізнався), виступали Тартак, Скрябін і ДДТ, ну я вже собі відпочила, до 22.00, емоції було море, а малеча ще потім цілу ніч танцювала.

15. klen

klen Well-Known Member

Мене он навпаки чоловік пресує щоб водити нарешті почала. Та й сама хочу. Бо в пижиках їздити зараз взагалі не можу, а чоловік з ранку до ночі на роботі. Але як подумаю що за руль самій сідати - страшно.

16. Dolche

Dolche Well-Known Member

Ну в стані вагітності я б не радила, тим більше вчитися, адже це як не як стрес, а для чого він вам зараз потрібен?

17. Котя

Котя Оптимістка :-)

Я з першим малим їздила до останнього дня вагітності, і коли в мене почалися перші схватки, то чоловіка не було поруч, я була готова сама себе відвезти в пологовий:girl_crazy:, але все обійшлось)))
    Я не сильна лижниця і не дуже часто граю в боулінг, але від цих розваг я точно б відмовилась:girl_yes:.
    Малого (16кг) теж на руки беру всю вагітність, ну не можу я ,якщо він реве, йому відмовити. А так практично всі розваги ,які були , так і залишилсь)))
    Єдине , що шкодую, то те що не встигла до 8 місяця поїхати десь на відпочинок, бо на 8 місяці все таки вже страшнувато:girl_in_dreams:

18. klen

klen Well-Known Member

Тут питання що більший стрес. Маршрутка чи самій за руль. Бо весь час вдома сидіти теж не получаеться, полюбому щось десь треба.
    Останнім часом дуже мене ті маршрутки дістали.
    Я вже майже 3 роки "вчуся". Тобто вожу тільки чоловіка з "свят". Бо все мені простіше було на маршрутці проїхатися, ніж за кермом "псіхувати". А тепер ось і на маршрутках не простіше.

---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:52 ----------

Я у першу вагітність на 5-му місяці у турцію літала і потім на 7-8 ще на нашому морі під одесою плавала. Правда у нас у одесі дідусь живе, то у разі чого була підстраховка.
    А цей раз щось незнаю. Чоловік знов про турцію думає, а мені якось страшнувато.

19. katamaranka

katamaranka New Member

для мене водіння-це задоволення!на разі не відмовляюсь, поки не відчуваю ніякого дискомфорту, то чому б і не їздити, але я десь читала, що вагітні жінки стають менш уважніші на дорозі і в різних ситуаціях(а в нас їх може бути- ой, як багато).до того ж, в декого падає зір!

20. marycherry

marycherry Member

І я відмовилася прямо посеред сеансу, коли захотілось подивитися який то фільм в 3D, IMAX. Дуже сильний звук - що самому важко витримати було, а що малечі. Не раджу нікому дівчата - ліпше вдома на канапці!