Розтяжки при вагітності

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Londoner, 3 Серпень 2008.

?

Як Ви запобігли появі розтяжок при вагітності?

1. Супер дієта! (яка?)

0 голосів
    0,0%
  2. Креми, олія

160 голосів
    51,9%
  3. Пояси

1 голосів
    0,3%
  4. Вправи, йога, масаж

6 голосів
    1,9%
  5. Поєдную різні способи (напишіть які?)

18 голосів
    5,8%
  6. Не переймаюся розтяжками! Добре, що завагітніла!

95 голосів
    30,8%
  7. Інше (що?)

28 голосів
    9,1%
  1. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Відповідь: Розтяжки при вагітності

Я крем від ростяжок купувала і мастилася ним. Хоч за вагітність і набрала 25 кг, та жодної ростяжечки нема:)
    Хоча десь читала, що наявність чи відсутністьрозтяжек не залежитьвід натирання кремами.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мія

Мія Well-Known Member

Я вже писала раніше.. ефірна олія мигдалю.. можна чистою можна з ростками пшениці 50/50, після ванни чи душу намащуєтеся. Вона хоч і олія але впитується дуже швидко і ніяких жирних слідів. Важливо шкуру готувати поступово.. тобто ви завагітніли і вперед. За 9 місяців ви шкіру підготуєте на ура, більше того, за цей час вона поступово розтягується. Троха складніше з грудьми тут не тільки оліями обійдеться а ще й білизну требу носити. В грудях немає таких мязів щоб витримали всю вагу молока в майбутньому тому все на шкіру і припадає.

3. Мія

Мія Well-Known Member

Звичайно особисті властивості шкіри в кожної людини інші. Жирна як правило менш схильна до стрий. Але якщо в вас жирна на лиці то на ногах ситуація може бути іншою.

4. Відповідь: Розтяжки при вагітності

я мазала шкіру всю вагітність.Спочатку тюбик Авент (дуже подобається по консистенції) потім через фінанси перейшла на Бюбхен, вже три банки змазала Бюбхена. На початку 9 місяця внизу живота червоні розтяжки....
    Продовжую далі мазатися......
    Справа втому що у моєї мами і бабулі теж були сильно розтяжки на пузі :sad:

І сплю в ліфчику!!!! а зараз одягаю навіть бандаж з матерії, маю ще мамин у вигляді корсету для вагітних

• Подобається Подобається x 2
  5. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Пишу свій новий метод: Кожного вечора контрасний душ на живіт (за часовою стрілкою) поtім ледь промакнувши його рушником намазую крем від COLLISTAR, що від розтяжок, і йду спати на животі.
    Звичайно до того всього качання пресу кожного дня, та післяродовий пояс теж час від-часу одягаю.
    Результат за місяць часу такий: шкіра стала більш пружніша і еластичніша, що дуже помітно. Звичайно розтяжки не пропали, але стали тоншими це однозначно, колір не поміняли, але мене це радує, тому що коли розтяжки світліють, то точно вже з ними нічого не зробиш, (принаймі я так зрозуміла з прочитаного...). От такі-то справи!!:girl_in_dreams:

багато читала про обгортання водорослями, пілінг та лазерний пілінг розтяжок, може хто знає чи у нас у Львові таке є??? Дуже хотіла б проконсультуватися у спеціаліста...Навіть незнаю до кого звертатися з цією проблемою до косметолога, дерматолога чи є інший фахівець????? Може хто знає???

6. DIUJMYK

DIUJMYK Member

При рості 159 і вазі 45кг народила синочка вагою в 4кг... живіт був дуже-дуже великий! З четвертого місяця вагітності мастилась кремами CHICO для запобігання розтяжкам, не з'явилось жодної:girl_smile:Але тут багато залежить від генетики, якщо в мами не було, велика ймовірність, що і в тебе не буде.

7. Iryha

Iryha Well-Known Member

В моєї мами розтяжок не було взагалі, а в мене при першій вагітності по цілому животі зверху до низу поробилися і ніц не допомогло, а тепер при другій вагітності ще нових ттт не має. Думаю що і не буде вже (термін 35 тижнів).

8. Любознательна

Любознательна Well-Known Member

Я при першій вагітності теж Бюбхеном мастилась,але розтяжки на бедрах всерівно появились.З другим теж мазала і ттф нових нема,але живіт в норму привести щось ніяк не вдається:girl_devil:

9. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Дівчата про ці дурні розтяжки можна балакати і балакати, але насправді ні одній людині я не повірю в що за допомогою крему вона перемогла розтяжки під час вагітності. Насправді шкіра або є схильною до них або взагалі ні. Я користувалась і Веледою і ампулами які треба втирати і оливковою олією і мигдальним маслом мені нічого не допомогло. Грошей було потрачено достатньо і обговорення і поради кваліфікованих лікарів і т.д і навіть якщо зробити шліфовку нічого не допоможе. Правда з часом розтяжко робляться не такими яскравими, а якщо ще трошки загоріти то ще менш помітні але вони вже з вами лишуться назавжди. Можливо я когось розтроїла але ніж маститись оливковою олією краще приготувати смачнющий "Грецький" салат з якого буде більше користі.

10. Відповідь: Розтяжки при вагітності

у мене розтяжки є лише внизу живота, з обох сторін.Появилися на 9 місяці з шаленою прибавкою у вазі. але я думаю що завдяки мазанню пузіка їх більше не стало

11. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

А мої вже побіліли і їх взагалі не видно. І нічим я не мастилась :p

12. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

згідна з вами на всі 100%. і я чим тільки не користувалась (веледа, оливкова олія, скраби, креми COLLISTAR, польський крем ф...забула як точно фірма, контрасний душ), але розтяжки на животі появились:sad:

13. галіна

галіна Well-Known Member

я думаю що це все залежить від еластичності шкіри.От в мене такі ростяжки таке враженя що хтось порізав але я тим непереймабся бо так нічо непоможе:no:

14. Aguilera

Aguilera миється в бані

А ви під час вагітності олійками не користувалися?
    Спробуйте зараз: олійки та креми від розтяжок. Моя подруга брала: помогло, вони зменшилися, ніби затягнулися.
    В кого є схильність під час зміни ваги, вагітності необхідно користуватися олійкою, або принаймі молочком для тіла.

15. Оленка

Оленка Well-Known Member

Я під-час вагітності користувалась олійкою бубхен і немаю ні однісінької розтяжки, але це ще напевно і через те, що в мене шкіра є досить еластичною

16. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

в мене й до вагітності на грудях були розтяжки, а зараз знайшла три нові(маленькі правда), і в бюстгалтері сплю і мащуся, і контрасний душ, такщо все індивідуально!)))

17. Iwka

Iwka Well-Known Member

А от в мене вже вагон тих розтяжок на краях швів... Правду кажуть "де тонко - там і рветься..."
    А от хотіла запитати - чи впливає носіння б"юстгалтера годуючої мами на виникнення розтяжок на грудяг. І взагалі чи принципово його нисити постійно під час годування (просто ніяк не можу заставити ходити вдома в ньому...) Розумію шо мені ше не час, але хто зна чи буду мати час на форум потім...

18. Златка

Златка Well-Known Member

Nastynya, без сарказму - Вам у вихвалялки пора :girl_curtsey:

Бачу, час гоїть "рани", але не так швидко і ефективно, як цього б хотілося :girl_sad: Креми, олійки - то певно для профілактики і заспокоєння совісті, мовляв "я все зробила, що могла"... А так - життя триває :girl_curtsey: що ж поробиш...

19. mamba

mamba Member

зараз, під час вагітності, з 3-х місяців користуюсь спец. кремом від Future Mother AVENT. Дуже задоволена. Але....на грудях все рівно проблема (((...ніц не допомагає, та і не можу себе примусити дома бюстом користуватись, навіть м"якою "мамочкою".

20. пандочка

пандочка Well-Known Member

а мені якось повезло маю одну розтяжку маленьку нижче талії і то така що майже не помітна хіба дуже вже придивлятися:girl_cool: і ніякими кремами не користувалася але це у кожного індивідуально.