Розтяжки при вагітності

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Londoner, 3 Серпень 2008.

?

Як Ви запобігли появі розтяжок при вагітності?

1. Супер дієта! (яка?)

0 голосів
    0,0%
  2. Креми, олія

160 голосів
    51,9%
  3. Пояси

1 голосів
    0,3%
  4. Вправи, йога, масаж

6 голосів
    1,9%
  5. Поєдную різні способи (напишіть які?)

18 голосів
    5,8%
  6. Не переймаюся розтяжками! Добре, що завагітніла!

95 голосів
    30,8%
  7. Інше (що?)

28 голосів
    9,1%
  1. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Відповідь: Розтяжки при вагітності

Ех, пішли в мене перші стрілочки на грудях:girl_sad: Хто би сумнівався, три розміри за чотири місяці( Тішить хіба те, що вони мало помітні, а збільшення грудей останні тижні нема.

2. Відповідь: Розтяжки при вагітності

от перестанете годувати, тоді і проявляться у всій красі ці підлі стрілочки.:sad:

3. Natalchyk

Natalchyk New Member

Привіт. У мене після вагітності також розтяжки, але я вирішила не здаватись, перепробувала на собі все що знайшла в інтернеті з народних засобів, і гірчицю, і мед з меленою кавою, бадягу також спробувала, одного разу так спекла шкіру, що пантенол не допомагав, ніби мене голками кололи усю ніч, ефект мені правда від неї не подобається. А зараз використовую такий скраб: морську сіль треба подрібнити і залити олією, можна використовувати будь-яку, додати туди вітамін А та Е, поставити на добу в холодильник. Потім потрібно втирати поки живіт не почервоніє. Використовую вже місяці два. Ефект є, і не маленький але думаю що ще з пів року до повного зникнення потрібно. Раніше скрабилась кожного дня, чим пошкоджувала дуже шкіру, з'являлись прищики. Тепер роблю день два перерви щоб шкіра могла відновлюватись. Також купила олійку Жожоба, тепер думаю додавати до крему, можливо хтось користувався таким способом, розкажіть свої враження.

4. nalia

nalia Member

Я таким способом "апельсинову корочку" зганяла,то ефект був,але після родів на попі появились і розтяжки(набрала 26 кг ),то я б не сказала,що вони зникли,Можливо це все індивідуально,комусь підходить,а комусь і ні .Доречі на животі ні одноі розтяжки,хоча колобок ще той була,тільки попа,груди

5. Natalchyk

Natalchyk New Member

Ну от на ногах ефект зовсім не такий, напевно не получиться, а на животі вони зникають.

6. Delfy

Delfy Well-Known Member

скажіть, а ця олійка чи молочко Веледа, що продається в аптеках від розтяжок - воно має коштувати дорого? я до того питаю, що бачила його в аптеці за 270 грн. (100 вроді мл), чи то я на якесь не те, що потрібно дивилась?

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Таке. Але я особисто раджу оливкову олію - на прикладі сестри переконалася, що то найліпше. І найкраще маститися вже - бо ніякі олійки не запобігають розтяжкам, але за їх допомогою можна гарно зволожити шкіру, і тоді поява розтяжок менш імовірна, або ж вони будуть не такі великі.

8. In4a

In4a Well-Known Member

Це ще може бути від розривів олійка...

9. Delfy

Delfy Well-Known Member

---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

яких таких розривів???:scare::khomyak::khomyak:

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Масти олійкою, буде легше:)
    Для попередження розриву промежини, файна штука.

11. Delfy

Delfy Well-Known Member

мамочкі! як то все срашно! коли то тре починати себе мастити?? капєц - то тре всюди чомось мастити! причому всюди - різним!!!:ed4d70def841dc74b57

12. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

А якщо під час вагітності постійно займатись плаванням+олійка, кремчик, є шанси зберегти шкіру упругою та без розтяжок?:girl_in_dreams:

13. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Є шанси зберегти шкіру уругою навідь нічим не займаючись:girl_cool:все залежить від типу шкіри.моя мама після двох вагітностей має упругу гладеньку шкіру,я за свою вагітність(а це вже 37 тижнів)теж жодної розтяжки не побачила.хоча я вже з другого місяця почала користуватися кремчиком для тіла,та сироваткою для грудей від Чіко і користуюся дотепер.мені і малюку дуже подобаеться коли татко ввечері нам тим всим робить масажик)))

Останнє редагування: 10 Травень 2011
  14. hobbyhorse

hobbyhorse Member

от і я , незнаю, чи було помічне.. але сама процедура )))))) класна.....

15. tsyganka

tsyganka Member

Мені вона не помогла. Скоріше всього у вас шкіра еластична і збільшення об'ємів під час вагітності не вплинули на неї. Розтяжки маю у тих самих місцях, що у моєї мами. Що тільки не перепробувала, спадковість дає своє!

16. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

прочитайте склад тої олійки Веледа)) таким самим макаром можна купити тих олійок і почергово ними маститися і дешевше буде,а ефект той самий. я в першу вагітність мастилася Веледою-не було нових розтяжок (я маю ше свої підліткові,коли був скачок ваги,тому мені як соловю з тими розтяжками аби нові не зявилися.) зараз мащуся поперемінно олією з пророссших зерен пшениці іолією жожоба. мащу живіт-бо там не маю розтяжок і не хочу там мати. ноги,попа,бедра- то все рівно,головне шоб животик був гарний)))

17. Bride

Bride Well-Known Member

Я теж не народжувала, але розтяжки маю на лівому стегні і на лівій груді досить помітні...Інколи вони зовсім зникають, інкоил стають червоними ,інколи - синіми...що не роблю, а повпливати на них ніяк не виходить, здається в них свої плани на мою жирну доречі шкіру. Сподіваюся, як буду колись вагітна то їх не побільшає, особливо не хочу того на животі

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Не повірите! З другим малятком розтяжки бахнули задовго до прибавки у вазі... під колінами і на бедрах :sad: Тоненькі, але багато. Певно, то щось гормональне...

19. OrxIdea

OrxIdea New Member

ех... я маю розтяжки на животі, на бедрах, на ногах... жахливі і великі шрами. під час вагітності я набрала 30 кг!! (49-79)!!! мені лікар казала: роби розгрузочні дні, бо ти багато набираєш. я робила і від того миттєво падав гемоглобін. лікарка заборонила робити розгрузочні дні)) я мазалась і олійками і кремами, займалась йогою... нічого не допомогло.(куди тих 30 кг пішло, якшо малявку народила всього 3 кіло???) шкіра жахлива! не знаю, подумую про лазерше шліфування (може хто знає скільки це хоч приблизно коштує?), бо неможливо дивитись на сотні тих шрамів((( ніби і фігура стала на місце, кілограми скинула, але нічого не тішить, коли кожен день перед очима ті шрами... після родів і мумійо пробувала і рятівником мазала... олійками... нічого не допомогло. хоч мама каже, що теж поправлялась на 30 кіло і вони в неї з часом пройшли... ааа!
    читала купу всього, що вони НЕ проходять. але так не хочеться в це вірити(((

20. Orman

Orman Модератор-бомба

головне пити воду, щоби шкіра була еластична зсередини, а чим там зверху пуцувати - діло 125-те.

Це звичайно не панацея від появи розтяжок, але шанси на кращу шкіру збільшуються.