Розтяжки при вагітності

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Londoner, 3 Серпень 2008.

?

Як Ви запобігли появі розтяжок при вагітності?

1. Супер дієта! (яка?)

0 голосів
    0,0%
  2. Креми, олія

160 голосів
    51,9%
  3. Пояси

1 голосів
    0,3%
  4. Вправи, йога, масаж

6 голосів
    1,9%
  5. Поєдную різні способи (напишіть які?)

18 голосів
    5,8%
  6. Не переймаюся розтяжками! Добре, що завагітніла!

95 голосів
    30,8%
  7. Інше (що?)

28 голосів
    9,1%
  1. tulia

tulia New Member

Відповідь: Розтяжки при вагітності

Ого!! :eek: Моя лікарка з поліклініки казала, що треба користуватися тільки олійками на натуральній основі без віддушок, при чому бажано не переборщувати з частотою використання, бо дитині треба дихати ... двічі на день, на мою думку, це занадто! і будь-чим я б теж не рекомендувала користуватися - все-таки дитя в животику ... користуюся олійкою від веледи і поки "тьфу-тьфу" без розтяжок, хоч останнім часом дуже добре набираю вагу.

2. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Мені розтяжки зіпсували все життя! При першій вагітності, я була така зачарована, що не розуміла, як це серйозно! Поправлялась страшно! з 55 до 82!!!!!! Ноги всі в розтяжках!!! Потрібно було дотримуватись діети, слідкувати за набором ваги! Мазала дорогими кремами бо працювала в косметичній фірмі, все марно..... Тепер стидаюсь ходити в спідницях,шортах....тим більше на пляжі...

3. Girljanda

Girljanda New Member

ну це вже в розділ про перли. Щоб дитина в маминому животі дихала та ще й через шкіру живота!!!

4. Donata

Donata Active Member

я користувалась кремами для грудей та живота від Чіко, обидві вагітності, розтяжок нема, але мені здається то не лише креми помогли , а шкіра в мене еластична і ваги багато не набирала.

5. Fechka

Fechka Member

Власне в мене теж розтяжки по грудях...
    А на тілі не маю..Проте гадаю розтяжки залежать від самої шкіри від кількості води її клітках, тому одні не користуються жодними кремами( це я(2 вагітності без розтяжок!!)!!) і розтяжок не мають, а інші мають незважаючи на клопіткий догляд...

6. Angel

Angel Well-Known Member

я за вагітність набрала..багато.. 30 кг. Була,такий собі слоник,дай-Боже! Практично кремами не користувалась,розтяжок по тілі взагалі немаю,а от на грудях є((( Чи можна використовувати мумійо на груди,і чи взагалі є в тому результат?

7. Neytasa

результатів лікування розтяжок не буде ні від якого засобу! це як шрами,назавжди! можна хорошим доглядом,пілінгами,масажами,покращити якість шкіри, просто будуть менше помітні! Единий вихід - не допускати їх появи!!!!

8. Angel

Angel Well-Known Member

чому,є різні гормональні креми(напр. Контрактубекс),з допомогою яких шрами стають непомітними

9. Neytasa

ну він не гормональний, там цибуля,гепарин і алатонін, наносять його на свіжі рубці, він просто робить їх трошки гладшими... нажаль....

А якщо гормональним? хто буде таким користуватись під час вагітності і лактації?

10. Angel

Angel Well-Known Member

та ясне діло шо ні ! йде мова вже про усунення/"покращення" вигляду вже набутих розтяжок після вагітності і лактації. Думаю такі креми навіть не можна використовувати в області грудей

11. zetta

zetta Well-Known Member

Ангел, винавiть як i були слоником... то дуже милим (я пам'ятаю)) a от на рахунок розтяжок то е такi що не кожна мезотерапiя допоможе. залежить вiд ширини, глубини. Ще можна лазаром шлiфувати. але про креми ....ними легше запобiгти нiж лiкувати бо як не крути то трiснув внутрiшнiй шар шкiри.

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

В мене зараз на грудях просто жах!так ніби хто кігтями подряпав!животик ніби поки без змін!

13. Ari

Ari Well-Known Member

У кожного свій тип шкіри, і різні стадії появи возтяжок, у когось ноги, живіт, груди.
    В мене до 36 тижня не було розтяжок, я була щаслива, думала що мене це омине.
    Коли пішла на 37 в роддом, забула думати про розтяжки, тай дзеркала там не було щоб себе розглянути, а низ живота де я не могла побачити, почав легенько свирбіти, я цьому не приділила уваги,хоча я продовжувала користуватись кремом. Розтяжки побачила коли вже народила. А на грудях появились вже під час годування.
    От така жіноча доля, хотілаб виглядати на всі 100%, та не завжди виходить, приходиться чимось жертвувати.

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в мене нема розтяжок) Поправилась під час вагітності на 10 кг. Животик зараз потрохи затягує. Ніби і не родила). А на грудях є ще з старших часів. Коли я різко схудла на 12 кг. Але чесно кажучи нічого не роблю) Вони мені абсолютно не заваджають, та й зараз їх ледь помітно.Та й власне не вірю я, що щось може допомогти їх позбутись.

15. Agrafka

Agrafka Member

Я проводила попередження розтяжок. Як тільки дізналася, що вагітна, змазувала животик і груди олійкою Weleda - олійка для попередження стрій. Змазувала зранку і ввечері. Правильне нанесення даної олійки таке, що попередньо шкіру треба змочити водичкою і вже на вологу шкіру наносити олійку. Результат -розтяжок у мене немає. Не факт, що це сила олійки, але хочеться вірити, що так.

16. Lioness

Lioness New Member

Я теж проводила "профілактику" розтяжок під час вагітності. Починаючи десь з 4 місяця змазувала живіт та груди Фітоластил-гелем від Lierac. Результат: на животі розтяжок немає, але зате з'явились в неочікуваних місцях - на ногах та бедрах (хоча під час вагітності я поправилась на 15 кг), а також на грудях - але це мабуть наслідок довготривалого грудного вигодовування (3роки).

17. Virginia

Virginia Well-Known Member

А в мене до вагітності на грудях були розтяжки, бо перед місячними дуже сильно збільшувались, а потім здувались. Тепер вони стабільно великі:) і розтяжок не видно. Живіт і бедра я мажу олійкою і дуууже сильно вірю, що вна мені допоможе уникнути розтяжок. Я їх боюсь... а ще взяти до уваги те, як я поправляюсь...:girl_cray:

18. Lamara

Lamara Well-Known Member

Все залежить від еластичності шкіри. В мене розтяжки залишились тільки на грудях,напевно через те що за місяць груди виросли на два розміри, на животі - ні сліду, користувалась тільки дитячою олійкою , і то після душу. А в сестри двоюрідної- то просто жах, шкіра як порвана, хоч і всілякими кремами користувалась, та і дитинка родилась на пів кілограма меньша.

19. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

в мене також трошки на грудях є розтяжки, а так більше ніде, під час вагітності мастилась кремом від розтяжок від ВІШИ, а потім і олійкою від розтяжок для вагітних універсальну( підходить для різних ділянок шкіри) німецького в-тва в ДЦ

20. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Розтяжок немає і під час вагітності нічим не мастила) Все залежить від еластичності шкіри, ти масти не масти хоч що роби , а якшо є схильність до розтяжок, то від них нікуди не дінешся.