Розтяжки при вагітності

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Londoner, 3 Серпень 2008.

?

Як Ви запобігли появі розтяжок при вагітності?

1. Супер дієта! (яка?)

0 голосів
    0,0%
  2. Креми, олія

160 голосів
    51,9%
  3. Пояси

1 голосів
    0,3%
  4. Вправи, йога, масаж

6 голосів
    1,9%
  5. Поєдную різні способи (напишіть які?)

18 голосів
    5,8%
  6. Не переймаюся розтяжками! Добре, що завагітніла!

95 голосів
    30,8%
  7. Інше (що?)

28 голосів
    9,1%
  1. Amira

Amira New Member

Відповідь: Розтяжки при вагітності

Я дуже боялась розтяжок після родів, якщо з лишньою вагою ще можна якось боротись, то ці вже на все життя, відкритий купальник я вже би постидалась вдягнути на море чи озеро. Будучи вагітною дуже багато прочитала інформації в літературі і в інтернеті, консультувалась з лікарями. Тому з ними я боролись будучи всоозброєною:girl_smile:
    В мене була погана спадковість, у моєї мами і сести були дуже великі розтяжки після народження дітей, а це також впливає на їх появу, особливо по жіночій лінії.
    З четвертого місяця вагітності почала носити пояс кожен день, користувалась різними кремами.а між ними мазалась ще й олійками, самими звичайними - дитячими, масажними, оливковою...
    Дуже сподобався крем від Віші від появи стрий. Він спеціано розроблений для вагітних.
    Чи мій великий ентузіазм чи може просто везіння, але жнодної, навіть малюсінької у мене не з"явилось. :girl_claping:

2. loreniya

loreniya Well-Known Member

розтяжок поки нема /35 тиждень/ але натяг шкіри на пузі вражає!!! пупець так мене болів - розтянувся виглядав як овальна плоска кнопка старту... Минулого тижня купила собі олійку ароматика - о чудо - мій пупець став знову круглий і не болить!!! так що думаю еластичності олійка додала. мінус - запах - щось середнє між бальзамом зірочка і гельом фастреліф... але я вже звикла.
    викладаю фото, може кому треба
    коштує 27 грн в аптеці едельвуйс

Останнє редагування: 22 Листопад 2009
  3. Myroha

Myroha New Member

Підкажіть, будь-ласка, що то за олійка?

4. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

В мене під час першої вагітності появилися розтяжки на животі і трохи на грудях, ну якщо на грудях, то таке, ніхто того не бачить, то на животі, о ужас!!!
    Зараз я не знаю, чи допоможуть креми чи олійки під час другої вагітності, а то ше додаткових розтяжок страх як не бажаю мати!!!!!

5. Ailenka

Ailenka Member

кажутьт що олійки чи креми від розтяжок це отрута для малого. краще брати натуральну олію*оливкову, з облєпіхі....з грудьми я вам співчуваю і дуже розумію. як в мене груди боліли і росли то думала що вони перцем намазані..помогла олія щодня

6. Єва

Єва Well-Known Member

Моя лікарка каже, шо все від шкіри і мязів залежить. Якщо жінка до вагітності мала добрий прес, то потім після пологів легше у форму прийти і розтяжок таких не буде на животі. А також залежить від еластичності шкіри. І ті всі олійки мають лише допоміжний ефект, суттєво нічого не дають.

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а в мене не буде розтяжок...нема вже де після Любчика

8. Єва

Єва Well-Known Member

А я тим не переймаюсь. Свого часу швидко схудла з 66 до 48 кг, шкіра якось сама стягувалась на місце, тому думаю, що все буде добре.

9. kitty

kitty Well-Known Member

В мене теж поки розтяжок нема - надіюсь що і не буде. Тим більше так як в мене вага скаче, то я все-таки плекаю надію, що ця проблема мене омине. Лише на грудях розтяжки зявились, бо груди так свій природній розмір не змінювали :girl_cool:

10. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

В мене під час вагітності зявилися розтяжки на ногах, грудях і стегнах, неглибокі правда, тому має надію, що все таки з часом стануть менш помітні.Останнім часом в мене почали зявлятися розтяжки на лінії талії, чому так трапляється я не розумію, я ж схудла, а розтяжки зявляються все нові і нові.

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

я теж постійно користувалась звичайною оливковою олією(чоловік дуже любив мене мастити :girl_wink:, але то треба робити з самого початку, поки ще живіт і груди не дуже збільшились, бо потім вже нічого не поможе!!!

12. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Треба від того часу як дізнашся що вагітна мазати груди живіт і попу самим звичайним дитячим кремом!Отак то)Перевірено)В мене подружка мазала живіт і груди а про попу не подумала і на животі і грудях розтяжок нема а от на ...)))Отак то)))

13. Veselivka

Veselivka Member

А в мене з 15 тижня так розпухли груди, болять, здається тріснуть! Спочатку було класно, така ше худенька, грудаста.... А тепер не дуже. Боюся шо можуть з’явитися розтяжки не на животі, а на грудях. Бо на животі їх сховати набагато простіше. Може хтось шось підкаже? в когось таке було?

14. Ailenka

Ailenka Member

маастіть кожного вечора груди. живіт та попу олійкою-дитячою, оливковою. або жирним кремом. відразу відчуєте полегшення

15. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

ну таки маємо розтяжки на грудях, не дуже то мені подобається, але що зробиш? маю надію хоч на животі не буде, а в моєї мами, то кошмар, то трохи лячно щоб не спадковоо...

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а чим зарадити...від типу шкіри залежить і від набраних кг...я мастила від 4 місяця..ніц не помогло...розтягнена як гармошка..

17. Veselivka

Veselivka Member

Дякую за пораду, буду мати на увазі!!!:girl_cool:

18. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

та шкіра ніби й не суха, і я мащуся і кремами і олійкою і душ контрасний роблю, ніц з того грудям не помогло(((та набрала також ніби не багато, груди як збільшились одрузу так зараз такими і є, а розтяжки недавно зявилися...на животі, поки, там де був пірсинг маємо розтяжечку від дірочки до дірочки)))

19. LadyEva

LadyEva Member

Я намащувала і груди, і живіт, і все інше спеціальним кремом з другого місяця. На грудях розтяжки що 0,5 см. А на животі не було їх до дев`ятого місяця, а коли опустився живіт- тоді я була в шоці. Було обідно, що вісім місяців все було ок, а коли залишалось зовсім трохи- на тобі. Та зараз розтяжок майже не видно, хоча після пологів я схудла на 10 кг.(минуло 6 місяців). На мою думку все залежить від шкіри.

20. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Дівчатка, а мезотерапію на розтяжки хтось робив у Львові? Якщо робили, то де саме? Дуже цікавить результат.