Розлучилась, розійшлась... що далі?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Iriska, 9 Січень 2009.

1. Яруська

Яруська Well-Known Member

Відповідь: Розлучилась, розійшлась... що далі?

Для мене- так.

чому потрібно? Кому потрібно?
    Не нашкодити так, а прям отак всіх любити...гм дивно для мене.
    Остапові треба віддати належне за чесність, бо дійсно жінка буде розуміти, що їй світить і чи продовжувати з ним стосунки чи ні. Різні люди бувають, є такі чоловіки, що не роблять ніякої різниці між дітьми...ще якщо виховують з немовлятка, то взагалі та "несвоя" дитина, а жінки стає схожою на свого тата. А є такі, як Остап...Це прекрасно що людина чесно говорить те що думає.
    а з приводу всиновлення і висновків про людину, то як на мене повна лажа...

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

звідки такі дані? ;) Жити за такими принципами, це йти проти природи... Воно то давно є, але чи то правильно? Думаю, що ні і від початку ми створені по-іншому...

---------- Додано в 09:22 ---------- Попередній допис був написаний в 09:19 ----------

то моя думка, нащо одразу лажати? Я заставляю вас мислити по-іншому? Я написала як то є для мене, от для мене є дивним відчувати рідність лиш собоюнародженої дитини і що? То моя думка і я не сперечаюсь , що для когось може бути по-іншому і я не пишу, що це лажа, бред, чи ще щось інше... А то ж треба одразу обламати.... Як то по-нашому....

3. Яруська

Так і я не сперечаюсь:d23:
    Для мене так, для вас інакше...і ніхто не обломує, так...дискусія

4. Furore

Furore New Member

...чомусь так різануло... ((
    Цікаво, чи хоч коли-небудь задумувались над тим, скільки дітей надзвичайно сильно потребують хоч чиєї-небудь любові, хоч шматочок..?
    Мабуть, треба подякувати, що люди просто їм не шкодять...

5. Vittoriya

та канєшно ;)

на цю тему дискусію закінчую....

світ став жорстокий.. От тому і для мене важливо, що людина думає на рахунок усиновлення, тут відчувається душевність людини. Для мене то надзвичайно важливо. Якби мій чоловік в період зустрічання сказав, що усиновленні ніколи в житті не може бути для нього прийнятним, то чесно, я би дуже добре подумала, чи хочу з такою черствою людиною себе пов'язувати. Бо в людини має бути співчуття, любов до ближніх, а не заморочки, що тільки тих любити, в кого кров моя тече... Слава Богу маю чоловіка абсолютно іншого. І тут не справа в тому, що треба бути до того готовим завжди. Та я сама до такого зараз би точно не була готова, але коли дивишся на сім'ї з всиновленими дітками, коли читаєш дописи форумлян з всиновленими дітками, або наприклад Seferi яка зараз власне всиновлює, так стає радісно і така сім'я стає для мене прикладом хорошої, міцної сім'ї, в якій є і буде любов шалена до своїх діток, неважливо ким ті дітки народжені.

6. AilataN

AilataN жива

Можливо ми говоримо про різні речі.
    Які дані? що люди не хочуть дітей?
    Я писала про от що :
    і що в цьому не правильного?
    якось ви все перевернули.
    Мені також радісно. Але я на таке не готова, і не була би готова. З цього не випливає, що я погана, чи не правильна.

7. Vittoriya

а що в цьому правильного????

8. AilataN

AilataN жива

Мда, ну і паралелі.

---------- Додано в 10:42 ---------- Попередній допис був написаний в 10:41 ----------

Вітторіє, ви або роз"ясніть докладніше, або я не можу зрозуміти, чому я стаю черствою , не душевною людиною, якщо не приємлю для себе усиновлення.
    Що правильного?
    От що : зараз я не хочу мати більше дітей.
    І , знаю багатьох людей, які і не мають дітей, і їх не планують мати в найближчих 5-7 років.

9. Vittoriya

я писала щодо цієї вашої фрази

от для мене таке неправильно. На рахунок власне усиновлених дітей, ясно , що не можуть всі того прагнути, я то розумію, я лиш написала, що для себе я би не хотіла мати такого чоловіка, от і все. Суто мої заморочки і

та яка вам різниця? ну такі от дивні в мене принципи, мені всерівно, що ви не приймаєте для себе усиновлення, але мені би було зовсім не паралельно якби того не приймав мій чоловік. Так зрозуміло?

10. Яруська

Уявляєте задумувалась. А різануло не різануло, черстві люди що не всиновлюють...якісь такі загальні фрази. Всі зобов"язані хотіти і всиновлювати дітей?
    А ніколи не задумувались про те, чому люди віддають речі, одяг і гроші на дитячі будинки без особистої присутності? Теж черстві, чи може щось інше? Кимось захоплюватись це прекрасно, а якщо вже такий не черствий...то може самому таке зробити.

І що? Готовий?

11. Vittoriya

нащо чіплятися до слів? Що хочете почути? Читайте уважно мої дописи і не питайте дурниць

12. AilataN

AilataN жива

13. Vittoriya

OMG, ця дискусія доходить до маразму. Де тут хамсво?? Звідки стільки агресії? Ну реально яка вам різниця щодо того, чому для мене важливо відношення людини з котрою я живу до усиновлення??? Так ніби вже наперед....

14. Яруська

Мдя...Не в перший раз зауважую як ви розрухуєте форум. Добрішими треба бути і не тільки на словах.
    А це не воно?
    Ок. З вами не сперечаюсь..

15. AilataN

AilataN жива

16. Furore

Furore New Member

Ні, ніхто нічого нікому не зобов’язаний.
    Заяви: "Я ніколи не полюблю чужих дітей", і "Ми не зобов’язані любити чужих дітей, головне не нашкодити їм" - це і є черствість.

17. Vittoriya

18. AilataN

AilataN жива

НМД, черствість це народжувати дітей, а потім мати їх в носі. Заводити стосунки з жінкою, а потім їй казати- мені твоя дитина не подобається, віддай її ..кудись. Або не так явно, а просто щемити ту дитину.

19. Яруська

Ага. Це ваша думка і вона має право бути. Але от справді розкажіть мені в чому має полягати та любов до всіх-всіх-всіх? Ну не розумію чесно. Лашки відвозити, не любов, а просто жалість, казати уті-путі всім дітям-теж не любов, дати їсти, пити- друзям своїх дітей чи подбати і припильнувати дітей своїх друзів- та теж не любов, а звичайний нормальний стан. В чому вона має полягати?В оголошеннях- "Я люблю всіх дітей"?

20. Furore

Furore New Member

Згідна з тим всім. Варіацій можна розвести дуже багато, бо тема дуже глибока і складна до розуміння, особливо тим, хто ніколи не був до цієї теми дотичний. Але дискусія пішла з одного висловлювання і я також висловила свою думку щодо того (і подібного) висловлювань. І далі стою на тому:

НМСД можна не мати чітко окресленої позиції "люблю - не люблю", але цілковито стверджувати "нелюбов до чужих дітей - це нормально" та ще й видавати це за чесноту - це черствість.