Розлучилась, розійшлась... що далі?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Iriska, 9 Січень 2009.

1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Розлучилась, розійшлась... що далі?

100%
    коли зимою показала своєму чоловікові що без нього я не пропаду і дам собі раду наші стосунки змінились в кращу сторону. Тяжких і напружених було 2 місяці, я показала всі свої принципи всьо своє фе довела до крайності або так або ніяк і трошки врушила тим чоловіка.
    Можливо це кризи віку або криза стосунків що за стільки часу ви не перейшли на якийсь новий рівень стосунків:спільне життя, діти...
    Все буде добре! Ні один чоловік не вартий сліз!

2. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Щойно прийшло в голову... Напевне то мені більше подобається страждати, відчувати себе бідненькою і шукати шило там, де його нема. Але тут є позитивний момент: худну на очах і без дієти:girl_claping:

3. Roxie

Roxie Галицька панянка

це дуже і дуже важко.. бо чим довше тривають стосунки, а жінка віддає себе стосункам повністю і від того потім ще більше мучиться, тим важче полікувати своє серце..

Постарайтесь пробачити його.. Це дуже полегшує.. Відпустити.. На то може піти декілька місяців, але то не страшно.. І побільше дослухайтесь до своїх бажань.. робіть побільше того, чого хочеться вже і зараз.. по можливості.. в міру розумного "ублажайте" свою душу ))) Займіться гармонією в своїй душі, піднімайте самооцінку. І ні на хвилину не забувайте, що Ви достойна мати все те, про що мірєте!

4. Divchyna vesna

Цікаво, те, що я не тримаю на нього зла. Я зла на себе за свою слабохарактерність. Тема тимчасового розставання обговорювалась нами не один день. І в той момент, коли це рішення було прийнято, я, здається була готова. Ан нєт! Це виявилось важче.

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

То як?
    Якщо це так ніби на рибалку кудись з ночівлею, чи ще якесь хоббі, то понятно але , коли це кожен раз "з кінцями", то зовсім не зрозумілі мені такі стосунки, тим більше, що Вам це не підходить

6. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Щось мені здається, що "то лі єщо будет"..., от скільки Вас читаю, стільки і сходитесь, розходитесь, сваритесь, миритесь! Вам ще це не набридло? Чи це просто такий тип людей? Інакше буде не цікаво жити. :)
    Та, або любіться, або не мучте один одного стільки! Бо мабуть ні один із вас не є щасливим і ні до чого ці стосунки не приведуть і поки не буде тут крапки нема шансу у нових відносить, можливо ідеальних і таких, які потрібні вам обом...оцьому Рудому і Вам.

7. Divchyna vesna

Він проситься тимчасово, а я хочу назавжди. Немає в мене тимчасовго. Альбо-альбо.

8. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

То про шо мова?))

9. Divchyna vesna

:girl_blum:
    Ага. ТО в мене мабуть роздвоєння особистості. Одна половина каже: "Чеши чим подалі", а друга нашіптує: "А може всьо устаканиться? Піжди"
    А я не вмію чекати, поки все вирішиться.

10. Margarett

Margarett Well-Known Member

Колись давненько у мене були стосунки з "старечком", правда мені тоді було за 25, а йому за 40. Навіщо то мені все було - не знаю. Так як би зараз, то якби взяла якого рубанця та як сперезала по-крижах дзяда. Але то таке, моє рішення, треба себе сперезати. Я хотіла сказати наступне. Ми не жили разом, але були разом. І якось несподівано він зник, а мені залежало, напевно якісь почуття були (зараз не хочу в тому розбиратись, нормально викреслила). Я така гордувата і дзвонити з набриданням не буду. Ну, але коли перебор з його боку по-часу можу і брякнути. Так і було. А там мені в тубку та не маю часу і якось задзвоню. Як ? Після тривалого часу такий "привет". А то в нього також в такому вигляді та старохлопська дзига грала. Мені то десь пів-року переходило. Бо спочатку є злість, потім шукання причин у собі, потім та то певне все я, потім мрії .... Довго. Але я на перший крок не наважилась. І не дзвонила, перейшло. І за якийсь час бачила його на новій машині з вікна зазирав та я не відреагувала, мені вже було все одно. Лише прикро, що потратила час. Пішов ти в бухгалтерію "Ален Делон з хрустальними ...". Нічого не подумайте, я лише про свій хід думок. Життя вже 100 разів перекрутилось, а він як був один, один і залишився навіть коли часом хтось біля нього є, він все рівно один, бо так сприймає світ, бо так поводиться. Шкода, що то зрозуміла пізно і пів-року думала про дзяда.

11. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ну та ясно що важко, важко навіть якщо люди чотири місяці зустрічались, але якщо бачитись/спілкуватись, то нормально стосунки не порвеш. Бо кожного разу, та рана на серці буде відкриватись. А як людину не бачиш, менше про неї чуєш, то ранка поволі, але затягується.

12. Roxie

Roxie Галицька панянка

А йому Ви говорили, що для Вас нема тимчасово?

Повірте, що це нормально сказати чоловіку "Або ми назавжди, або не мороч мені голову".. Якщо він захоче миритись, і Ви не проти далі бути з ним - поставте свої умови. Є ризик, що він не вибере "назавжди". Але тоді Ви не будете тішити себе журавлем в небі. Виберіть чого Ви хочете більше..

13. Divchyna vesna

І не раз.
    Грубо кажучи, було нормальне життя, з побутовими проблемами та приємними моментами. Тихо-спокійно з періодичними скандалами доходили до спільного рішення чи думки.
    А на цей раз ситація як із фільму "Хлопаки не плачуть":"Хцеш сє бзикаць чи нє? Но так, алє нє".

14. tasha

tasha New Member

А мені здається, що тут варто відпустти, і як то кажуть, якщо ваше, то вернеться, а якщо ні, то ніколи вашим не було і не буде.

15. Virchuk

або повернеться і знов піде, а потім ще раз так. Деколи треба відкинути романтику і оцінити ситуацію тверезо - як воно жити і знати, що раптом у нього нова криза почнеться?

16. Divchyna vesna

САме це я й роблю. Відпускаю, тільки погано відпускається. Але це вже скоріше мені до дохтора:girl_crazy: САма хочу зрозуміти, моє воно чи ні... Але би пошвидше...

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

направду. А ще -Рудий у категорії чоловіків "40+". І от можете мене закидати помідорами і заперчувати, що ні-ні і мій чоловік не такий, але чоловічий клімакс ( чи "криза середнього віку"- хай хто як хоче то називає), реально існує, вона затяжна по періоду і в цей час щось змінити у чоловічій свідомості просто неможливо. До чоловіка в цей період неможливо "достукатися". Він буде вас слухати, але не буде вас чути. Якщо чекаєте на зміни, то мусити міняти у своєму щось житті. Не факт, що ці зміни будуть спільними. Моєму чоловіку 45, чоловікам моїх коліжанок зараз так само. Якби мені ще років 5-7 тому сказали, що "свою" кризу мусить перейти кожен чоловік- я би послухала. Але поки з тим не стикнешся на власному досвіді- не переконаєшся. Я думала, що більш як за 17 років спільного життя я знаю свого чоловіка до останньої клітинки . Ага. Аналогічну картину спостерігаю у нашій компанії друзів, з якими разом " у радості і в горі" вже майже 20 років. Абсолютно кожного з чоловіків за останні 3-4 роки скосила своя "муха". Боротися з цим неможливо. Є два виходи: або сприйняти усе як належне і просто зайняти спостережливу позицію або вдатися до радикальних змін зі свого боку. При першому варіанті це може тягнутися ще кілька років і не факт, що приведе до того результату, на який очікуєте ви. другому- радикальні зміни полягають у тому, щоб дати спокій в першу чергу собі. Ні, це не тотожно " пошлю його на...". Просто жити для себе.
    Знов-таки, не хочу образити чоловічу половину, але чоловіки у віці за 40 нагадують підлітка .Тільки дуже і дуже складного.Який самоутверджується знову, який вдається до маніпуляцій, який хоче то одне, то друге, то узагалі нічого не хоче, то сам не знає чого хоче. Що радять батькам у такому випадку? Набратися терпіння і пережити той період з найменшими кризами. Скандали, натиски, пиляння, гіперопіка зі свого боку і т.п. призводить тільки до зворотнього результату. Проблема лише у одному: якщо у підлітка криза рано чи пізно закінчується, то у чоловіка у віці "40+" вона триває часом і десятиріччя ( реально навіть психологи кажуть, що чоловічий клімакс триває 10-15 років), а потім просто переходить у стадію ремісії ( до настання старечого маразму:smile:). Одним словом, спробуйте дати спокій в першу чергу собі. Живіть собою. Ні, я розумію, що багаторічні стосунки так просто не минають. І залишають глибокий слід. Але не варто займатися смокопанням. самоз їданням і очікувати чогось від іншої половини. Не варто і йому чогось доказувати, що " без тебе я не пропаду і т.п." В принципі, на чоловіків після 40-ка це діє мало. От живіть для себе. Я просто колись зрозуміла, що останні кілька років я витратила на боротьбу з вітряками. Якби це не було анекдотично, але реально шкода найкращі свої роки витрачати на нікому не потрібну боротьбу за щось. Дайте спокій йому, дайте спокій собі.
    ну і ? І мені майже 36. І останні кілька років це була б безконечна боротьба. Спочатку так і було. Але потім, зрозумівши, що не хочеться 35-річчя справляти закінченою неврастенічкою, дала спокій. І собі і йому. І ось лише тоді побачила певні зміни. ВАм- "лише за 30". Йому- "уже за 40". У вас ще немає спільного побуту, спільних надбань, спільних дітей. Це куди простіше. Наразі ваш чоловік все-рівно буде влаштовувати своє життя, так як це зручно йому. Ви- лише частина цього життя. Це для вас він може бути усім життям. Тому спробуйте "відпустити" цю ситуацію і живіть для себе. Спробуйте для початку зробити Рудого теж лише частиною свого життя, але не усім життям. А далі- час покаже.

18. Virchuk

все дуже просто. Сідаєте десь в тихому місці, аби вас ніхто не чіпав, закриваєте очі, розслабляєтесь і уявляєте собі майбутнє (років так через 5) з Рудим. Як воно? Що відчуваєте при тому? Подобається картинка?
    А потім уявляєте собі життя без Рудого, що змінилось у відчуттях, і тд.

19. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Шукайте когось молодшого за Вас. А чо? Я - за різноманітність.
    :girl_feminist: не оприділився він.

20. Divchyna vesna

Провєрєно. Подобається. Без нього не дуже.
    Але бачите, я вам тут понила, постогнала, і ви всі мені допомогли. Опус Сніжної - ващє!!!!
    Так Рудий був, є і буде частиною мого життя, незважаючи чи будемо ми разом чи ні. Але не треба робити з нього усе життя.
    В планах - до кінця тижня взяти себе в руки. ТО в мене такий графік.
    Але не думайте, що можете з полегшенням дихнути. Я ще сюда залізу:girl_blum:

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

А як посадют. Я ж крейзі, можу радикально молодшого знайти:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: