Розлучилась, розійшлась... що далі?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Iriska, 9 Січень 2009.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Де межа терпінню або коли пора розлучатися?

Я ніяк не вважаю, тому питаюсь? Адже було сказано з впевненістю на 100%

2. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Якби хтось задав таке питання купа років тому було б більше варіантів.
    З часом навчилась багато чого прощати та скажим так дарувати, бо бачучи по прикладі мами розумію що не вартує рубати з плеча.
    Ні зради ні биття себе чи дітей(вплані знущання) не прощу, і для мене це 100% причини для розлучення

3. OstapBanderas

OstapBanderas New Member

Це не мода - реальність!

4. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Відповідь: Розлучилась, розійшлась... що далі?

я б уточнила - паралельна реальність, крім неї є й інші реальності

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Є такий вислів :" Не має сенсу міняти човен, не навчившись керувати веслами"
    Зрада.....для мене не має виправдань цьому вчинку, не залежно чоловік так вчинив, чи жінка

Останнє редагування: 25 Червень 2013
  6. AilataN

AilataN жива

ага реальність ))
    Уявляю собі хлопа ( не вас Остапе) який сидить на дивані , ніц не робить, грошей не заробляє, і вважає що його покинули через багатшого. Повний брєд.

7. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Ага, і ще й від жінки вимагає чистоту і котлети з борщем.)))

8. Olka Sherolka

і жиби лібідо було на рівні :girl_cool:

9. OstapBanderas

OstapBanderas New Member

Моделюю ситуацію: чоловік попав під скорочення(втратив роботу), бігає по-співбесідах, шукає місце праці... Так проходить пів року, жінка не має нових мештиків, манікюр не робила пів року, зима на носі, а шуби в неї нема, а якраз мали купувати з зарплати...Жінка починає придивлятись до "папіків" який їй ту шубку, шо цукорки дітям купе. Жінка потроху забиває болт на чоловіка, не підтримує його, а займається суто своїми справами. Уявіть, якщо в них ще й дитина голодна дома!!! Куроче чоловік з того всього заходить в запій, ну і тоді жінка приводить свого кавалєра....Які ваші думки з цього приводу? Зразу скажу, що це змодельована ситуація, а не з власного досвіду :))

10. AilataN

AilataN жива

ключове тут- голодна дитина і "півроку без роботи". Але аж ніяк не шуба, чи ще якась каприза. А хоч би і каприза?
    Роботу знайти що, проблема?
    І правильно робить, що шукає. Не папіка, а нормального мужчину.
    прікольненько
    на шубку не хватає, зате на пляшку хватає.

11. Bulavka

Ну, якщо дитина голодна - можна йти на будь-яку роботу, а не шукати півроку місце топ-менеджера, я щетаю.

А ось це, на мою думку, ключове. От тоді можуть і справді піти, але необов"язково до багатшого. Замість перейматися проблемами сім"ї він тікає - йде в запій. Жінка собі такого не дозволить - на ній відповідальність за дитину, а чоловікового боку то все-одно що сказати "гребись, як хочеш".
    ПиСи:Шуби не маю, багатого не шукаю...і думаю, на форумі ще купа таких, неправильних.)))

12. Olka Sherolka

а ви модельєр :)
    всі ситуації різні, під одну модель не впихнеш
    буває що чоловік без роботи, буває що скрутно, буває що чоловік слабкий - тікає від проблем в запій, буває що жінка має завищені вимоги і не зважає на актуальну фінансову ситуацію. Буває, але чоловік що не знав що для його дружини матеріальне - на першому місці? Чи жінка не знала що чоловік раптом що - складе лапки (хай за пів-року) і загляне в пляшку? Може й не знали, і в тому проблема - люди одружуються, не знаючи одне одного, малюють собі в уяві одну людину, а живуть з іншою. В цьому проблема, а не в піврічному безробітті чи бажанні шуби

13. AilataN

AilataN жива

Моделюю ситуацію:
    чоловіка скоротили з роботи, бо був не дуже важним спеціалістом. Замість того щоб піти куди-небудь, і в той час шукати кращу роботу, сидить дома в пєчалі, депресії і вимагає їсти і підтримки. Всі плани на рік ( включно з шубою) коту під фіст.
    Та ше й, собака, почав позичати гроші, і не на їжу для сім"ї, а на випивон.
    Капець..
    на його фоні Пєтя з сусіднього відділу- просто ідеал мужчини, і заглядає на мене.
    Які подальші дії жінки в такій ситуації на вашу думку?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Bulavka

Ага, і шоб лібідо на рівні, як писали в сусідній темі.)))

Файний приклад! І якщо жінка в такій ситуації черездеякий час піде до іншого - я її не засуджу. Бо одне діло - втратити роботу - це спільна проблема і це повинно об"єднати сім"ю в боротьбі за виживання(якось пафосно звучить), а інше - плюнути на все, піти в запій і звалити всі проблеми на дружину. Це звичайна байдужість до родини і її майбутнього. Це, я б сказала, людина розкрилася справжнім лицем в скрутній ситуації. Бо коли добре - всі ми хороші, а скрута - лакмусовий папірець.

15. OstapBanderas

OstapBanderas New Member

А чому ж це саме не написали в моїй моделі? Там чоловік запив після того як жінка почала шури-мури крутити з іншим, а не підтримувала і не помагала йому цей період безробіття і налаштувати його позитивно, що він не лузер, а в життя непередбачуване ?!
    P.S.На мою думку, на цих моделях видно ху із хто на форумі ;-)

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Проходили таке.:)
    Тільки у нас то було, хвала Богу, без запою, але і різні слабинки вже проскакували.
    Ну, то що я зробила, сиділа, вишукувала йому роботу, кидала резюме, підірвала всі знайомих на ноги, бо треба було спасати сім"ю від фінансової біди. Він робив те ж саме, але час від часу бачила, що розчаровуєтьсяі на нього находить апатія.
    Що ще робив чоловік? Хапався за всі можливі і не можливі підзаробітки. Де платили, де дурили і після того потрібно було знову вселяти надію, бо сама собі уявляю як то ходити в мокрих капцях цілими днями молотити жижу під ногами, а потім потом і кров"ю вибивати тих пару зароблених копійок.
    Було не легко і нехай в мене будуть кидати помідорками, але і роботу менш більш НОРМАЛЬНУ в наш час знайти тоже не легко. Ну, так, хто хоче, той знаходить, але на все потрібен час, а шо їсти той час, чим жити, їздити по суцільних співбесідах туди-сюди... Ну і "хапатися за будь-що", то хочу наголосити, що за будь-що і оплачують будь-що, або не платять взагалі.
    Тут добре судити, коли в такій ситуації не був, а як був і знаєш ту коломийку, то розумієш що не так тут все просто.
    Покинути чоловіка в такій ситуації і піти до когось успішнішого- свинство, але тут тре ше дивитись на поведінку чоловіка. Якщо він пролежує диван і ніц не робить, а жінка має і мотивувати, жиби підняв "п"яту" точку і дітей погудувати (чит. придумати як з г..на зробити котлЄтку), а потім в результаті, коли терпець увірветься і поміняє його на Пєтю, відразу вона получається корислива зараза. Трохи не правильно...
    В нас на щастя все було по-іншому, тому ми якось менш-більш нормально пройщли цей період, хоч я інколи зривалась і то дуже сильно, але потім вчасно себе збирала до купки і ми далі удвох продовжували пошуки. Хоч були і "мудрі" поради зі сторони, типу для чого він тобі такий потрібен, але в мене є своя голова, свої відчуття-почуття, тому я на то не зважаю.:)

17. Bulavka

Остап, пардон, я не вчитувалася точно, як на мене - обидві моделі схожі, я не вчиталася коли і до кого почала придивлятися дружина і коли чоловік став бухати. Мій допис стосується і вашої моделі також. Запій, як метод втекти від проблем є і там і там. Пошук роботи півроку і голодна дитина - те саме.
    Перечитала. Чоловік в вашій моделі став пити після того! ДО того - жінка лише придивлялася до папіків.)) Ну, а хто, коли і до кого придивляється - глибоко особиста справа. Чоловіки постійно до файни жінок придивляються - і ніхто в запій не йде через це.)))

18. OstapBanderas

OstapBanderas New Member

Аплодую стоячи !!! Не хочу образити інших прекрасних жіночок але ця відповідь - просто скарб! Розкажу від себе: на цей момент був я розлучений і приблизно минулого року я також хапався за будь-який заробіток(а хтось пробував в розпал відпусток знайти непогану роботу? Я - ні)! Також були різні ситуації з оплатою праці, гарував на холоді, на болоті ітд. І я цей період пережив сам, без жінки! Батьки не шукали мені роботи, тож єдине мав інтернет, дах над головою і повний шлунок. Все решта - залежало від мене самого... Шкода, що таких жінок як jalla - катастрофічно мало...Сумно...

---------- Додано в 12:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

19. AilataN

AilataN жива

Сумно, що Ви так думаєте.

20. OstapBanderas

OstapBanderas New Member