Розлучилась, розійшлась... що далі?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Iriska, 9 Січень 2009.

1. Маріка

Маріка Well-Known Member

Відповідь: Розлучилась, розійшлась... що далі?

От про все що Ви тут написали поговоріть із своїм чоловіком. Розкажіть йому, що ви також людина, що Ви втомилися від його ниття, що не можете так далі жити...
    Щось він Вам на це відповість, побачите його погляд на проблеми.
    Ваш чоловік ще пробує щось робити, навіть якщо бізнес на 0. Дуже багато чоловіків як тільки проблеми зразу від них втікають. Хто в чарку починає заглядати, хто з друзями зависати або просто лежать на дивані ображені на цілий світ, що їх ніхто не шанує і не цінить.

2. agatha

agatha Member

Я боролася з цими проблемами. Лиш я програла. Розмови "Ти мужик чи нитік" я проводила. 100 раз. Вистачає на тиждень максимум. Проблеми ж не вирішуються. Бізнес не росте. І все починається по-новому колу. Ніякого іншого чоловіка нема. Я така психологічно вимучена, що хочу лише спокою, щоб мене ніхто не грузив своїми постійним проблемами і негативом.
    Коли я писала, що він сидить на компі до 1-ї ночі, я мала на увазі свій хронічний недосип. Щоб це зрозуміти, потрібно поспати декілька років ЩОДЕНЬ по 6 годин при нормі 8. В кожної людини свої фізіологічні особливості. В когось слабкий шлунок, в когось тиск, у когось серце, а комусь потрібно лягати спати не пізніше 23-30. Тому що на наступний день у вас не "варить " голова, поганий настрій і т.д. Я НЕ МОЖУ спати, коли хтось починає робити собі чай в 24-00, стукає дверима в туалеті , а о 1-ій йде в душ. Це називається заячий сон. Людина просто не хоче ніяким чином підлаштовувати свій розпорядок під когось. "Лягай та й спи. Які проблеми?"

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А ви не пробували йому натякнути, щоб просто пішов на роботу? Я розумію, що доходи там не ті, самолюбство нижче плінтуса прийдеться засунути, але з іншої сторони - розвіється, побуде між людьми, повариться в тому всьому, стане більш організований, а там дивись і ідеї нові зявляться, і знайомства необхідні. Ну бо як три роки сидіти в хаті і за ті три роки жодна ідея не була втілена, то я сумніваюся, що при акому способі життя щось зміниться. Треба кардинально змінити спосіб життя, тоді і все навколо не буде виглядати таким чорним і безнадійним.
    Тим більше сидячи в хаті гроші на новий бізнес не заробиш.

4. TesTanya

TesTanya New Member

Схоже, Ви вже все для себе вирішили... І за Вашими дописами - не на користь чоловіка.

5. Vероніка

Vероніка Never give up

Я теж підтримую цю думку - якщо нічого не рухається, потрібно кардинально змінити ситуацію. Інакше це призведе ще до більших проблем і конфліктів.
    Спробуйте пояснити йому, що ви не жартуєте і це не просто "ниття", щось потрібно робити.

6. Левицька

Левицька New Member

та вже людину дістало самій шукати, самій розважати, самій влаштовувати і шукати всі проблеми у собі.
    Зараз можна або його прийняти таким, як він вже є, бо проблема зайшла далеко і глибоко, або ще раз спробувати пожити окремо, але без почуття провини і взаємних звинувачень, просто як дорослі люди. Тоді стане ясно, чи потрібні вони один одному, чи ні.

7. agatha

agatha Member

Говорила. Коли у вас свій бізнес, то ви спеціаліст з нічого. Він ніби вдома не сидить, десь їздить, з кимось зустрічається ( у всякому випадку мені так каже), але вихлопу нема. Та й врешті бізнес не зліквідований, а приносить сякий-такий дохід. Тобто є проблема постійного жалю за тим, що колись було. Лягає спати зі словами "Все профукали. Нічого вже зміниш" На цій оптимістичній ноті і засипаємо.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

І про чашку і ваша історія визиває в мене мяко кажучи шок...
    От читаю із-за чого люди ладні подати на розлучення і волосся дибки.

Вибачте, але тут мені трохи егоїзмом попахує.
    Де написано, що люди повинні конче увесь час разом лягати спати, разом ходити в ночі в туалет, щоб ніхто нікому не заважав.
    Ну, та він ж не дискотівку влаштовує посеред ночі, а працює.

9. Левицька

Левицька New Member

ну, не знаю, як ви, але я такого слухати не можу і реагую миттєво - я в принципі ніколи ні за чим не шкодую, в такому ключі і спілкуюся із "шкодувальниками", головне, що живі, здорові, їсти-пити є що, дитина є, руки-ноги є, чого хотіти? на що нарікати? Мені здається, що ви так само розділяєте цей жаль, тільки приховано. Коли ви перестанете самі жаліти і покажете приклад (робота-заробітки - це не те), є шанс, але, бачу, що у вас такого бажання нема, бо ви змучились і штучно його викликати вкрай важко, кваліфікованих психологів я сама не знаю...

10. Vероніка

Vероніка Never give up

Я певно-би на ...дцятому разі "захворіла " б безсонням ! :girl_crazy:
    Це вже зовсім невесело, чоловік певно у досить песимістичному стані, ніщо його не радує, і звісно вам це все передається.
    Людину потрібно привести в нормальний стан, життя продовжується, але питання в тому, скільки ви ще витримаєте ?!

Наприклад, у мене досить чутливий сон, і всі вдома це знають, тому не шумлять. Чоловік може і до ранку займатись своїми справами, але я його НІКОЛИ не чую.

11. pidlisniy

pidlisniy New Member

я заміжня більше року.але до цього йшла дуже довго і відповідально.зараз мені майже 27,прекрасний чоловік і маля. часто виникають різні ситуації,часто не хватає грошей.ми посваримось,а через хвилину помиримось,тому що це все тимчасово.ТИМЧАСОВО.ви повинні собі це повторювати.
    як сказала попередня форумлянка, головне вам більше про це говорити,не кричати, не сваритись, а говорити.ви просто дуже розчарувались,це те, чого ні в якому разі не можна робити.важко потім вернутись в попередній стан.я від початку наших відносин все говорила і висказувала, що мене не влаштовувало.і тому нічого не накопичувалось в душі.
    раджу вам те саме робити.і ніколи не пізно все почати заново з чистого листа.поговоріть з чоловіком і наберіться ще трохи терпіння.можливо це дійсно переломний момент.я вірю, що ви його переживете))

12. Маріка

Маріка Well-Known Member

Якщо вже всі слова сказаны, то треба переходити до дій. Вашому чоловікові потрібен "холодний душ". Я підтримую думку, щоб Ви з чоловіком пожили деякий час окремо. І Ви відпочинете і він може змінить своє відношення до ситуації що у вас склалась.
    І дійсно, присікайте всі його ниття. Поки Ви будете це слухати, він буде Вам жалітися.

13. sensual

sensual New Member

Можливо, поставте йому ультиматум, або йди на роботу, або розїжаємось?

14. Левицька

Левицька New Member

це може робити робот, а не змучена роздратована жінка. І дуже часто чоловіки не надаються до розмов, взагалі, жінкам, чиї чоловіки готові говорити, вкрай пощастило)) щиро за всіх тішуся)

15. Лідочка

Я перепрошую, але сякий-такий то скільки?
    Чому таке питання(можете не відповідати якщо не хочете). Просто ви пишете, що маєте хорошу роботу, на життя заробляєте, бізнес - дохід приносить, хоч можливо і невеликий (хоч в кожного поняття це різне). Ну то мені так виглядає що вам не так вже й погано живеться. Звичайно, може не на широку ногу але доволі пристойно.
    Тоді не розумію - в чому проблема....Обоє здорові, молоді, здорова дитина, якого х....на вам обидвом ще не вистачає?
    Недосип кажете? Ви розкажіть про недосип чи втому шахтарю, лікарю-акушеру чи простій домогосподарці, яка вдома з двома-трьома маленькими дітьми з ранку до ночі, бо чоловік до пізна працює, щоб заробити на прожиття.
    Люди добрі - не тре гнівити Бога. Ви обоє винні у ситуації, що склалася. Бо ви обоє допустили до того, що тепер між вами такі стосунки. Обидвоє.

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та може не настільки вже голосно там гримають ті двері і світить для прикладу та лампочка, що заважає спати. Просто роздратування, невдоволення перповнюють і тому така реакція.

17. agatha

agatha Member

Дуже багато речей починаєш розуміти тільки тоді коли сам спробуєш. Чашка це результат і порівняння. Не потрібно так буквально розуміти.
    Ніхто не каже лягати разом. лиш поважати потреби ( не плутати з забаганками) іншого. Коли б у Вашого чоловіка був слабкий шлунок, то Ви б варили йому супчики? Хіба ні? А де це написано?
    З приводу роботи по ночах. У нього не Криворіжсталь. При тому, що у мене проблемний сон ( скільки себе пам'ятаю), то можна б було зорганізуватись і закінчувати роботу до 23-30. Хоча б. При Вашій нічній роботі о котрій годині Ви встаєте? А спробуйте з тиждень о 7-ій.

18. Лідочка

Бо він вас не дратує:) А тут зовсім інакше - тут стадія "мене нервує що він пє з моєї чашки". Навіть якщо він буде лягати спати о 22 год, він все одно буде дратувати, бо не так повертається на ліжки, голосно дихає, надто часто в туалет ходить і т.д.

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я дуже добре знаю про що пишу. Дуже...

гиги, останні два тижні лягаю в 2-3-і год, підйом і 7.30. Трудно, але так мусить бути.
    Чоловік приходить з роботи пізно, а я товчуся ще довше. У нас квртира маленька, мене сто процент чути ще й як, але, ну реально так не можна. Якщо є обставини, які ми не можемо змінити, то треба якось під них прогнутися. Ну, принаймі постаратися. А в даному випадку я бачу тільки одне- чоловік жаліє себе, ви жалієте себе. А разом з того викарабкатися не пробували?
    100%. В точку мої думки.

20. agatha

agatha Member

Я з самого початку писала, що фінанси не є головна проблема. Хтось з дівчат писав, що я маю рішення. Від рішення в голові до його озвучення є довга дорога сумнівів і вагань. А написала сюди, бо є потреба висловитись, почути поради, погляд "збоку". 10 років разом не так легко відкинути.