Розлучилась, розійшлась... що далі?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Iriska, 9 Січень 2009.

1. Venezianka

Venezianka New Member

Відповідь: Розлучилась, розійшлась... що далі?

Так, але він щось не дуже той шанс використовує.
    Не зміниться він. Йому наплювати на все.
    Його мама казала, що причина не в його безробітті, а в мені. Тобто, він золотий, а у всьому винна я. Знаєте, а мені навіть не хотілося сперечатися. Що то дасть? Хіба нерви собі зіпсую. Вона ж не знає, що я навіть піти з ним нікуди не можу, бо він мене позорить. З нього люди сміються (відповідно і з мене).
    Казав мені лікар не нервуватися - бо це перша причина всіх моїх хвороб. От я і не нервуюся. Просто тому всьому має бути якесь логічне завершення, як каже моя мама.

2. Raven

Raven Мама малятка

Мудра у Вас мама.

3. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

детально не можу описати, але розлучення отримати можна - моя подруга нещодавно розлучила батьків тут, коли їх обох в країні нема, тільки от не впевнена, що добре пам'ятаю але вроді це їй обійшлося в 500 уе

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну у вас звичайно також дуууже "гарне" відношення до чоловіка. Нащо ж ви заміж виходили за нього? Як так соромно тепер....

5. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

бо думає, що Ви не зможете його лишити! всі ваші попередження для нього так і залишаються просто словами. а чи потрібно Вам це?
    Задумайтеся!!!

6. Venezianka

Venezianka New Member

Бо це в мене було з серії :"Любов сліпа...." Я була ніби сама не своя. Жодна людина мені не сказала, що ми підходимо один одному. А я нікого не слухала (бо ж дуже мудра була), думала, що всі мішають моєму щастю. А потім все сталось так, як мені і говорили.

7. Red kady

Red kady New Member

Тяжко з розривом стосунків....
    А бувало в когось таке, що ти любиш людину, а відповісти собі на запитання за що я люблю її, не можеш.... що в один момент починаєш помічати всі негативні риси і думаєш "Що я ороблю з тою людиною????:eek:" І відпустити не хочеш і мучитись теж якось не хочеться......і розумієш, що може і не все так погано, як я чомусь останнім часом гостро на все це реагую...
    Що мені робити????:suicide:
    Поможіть....бо ще трошки і пошлю я ті стосунки під три чорти і хай горять синім полумям....:bomb:

8. Venezianka

Venezianka New Member

Red kady, як я Вас розумію... Може мого змінив штамп в паспорті, а може він був таким, просто я закривала очі?

9. Red kady

Red kady New Member

Співчуваю.... Я вже просто не лише задумуюсь над розривом, я вже цілком дозріваю до нього... Але я знаю, що ніхто більше мене в інших ситуаціях не зрозуміє і не сприйме так як він, та і люблю я його, і якщо хтось скаже, що це привичка- він помилиться.... Отак люблю людину і Забила м би...
    Замкнуте коло якесь....

10. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

А хіба просто не можна любити? Обов"язково за щось?

Ну ви не відкрила нічого нового, я теж люблю свого чоловіка, але інколи доводить до сказу, шо хочеться прибити..інколи..

11. Red kady

Red kady New Member

Та річ не в тому, що немає за що любити - є, просто останнім часом я замічаю тільки погане, все мені не так, а раніше я цього просто не помічала... і це мене дуже нервує і засмучує...

12. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

А може причина в іншому? КД наприклад, або затримки нема у Вас? Чи це вже довгенько триває?

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

То точно, в сім"ї буває всяко. Не можливо напевно жити увесь час гладко, але щоб розлучатися, ну на таке вже повинні бути дуже поважні причини.
    Вибачте, але то все загальні фрази. Я читаю ваші дописи, але якоїсь конкретно зрозумілої причини для розриву не бачу.
    Невже настільки погане, що аж про розлучення думаєте. Та у всіх людей оте погане присутнє, але у всьому є якісь межі...
    Ви думаєте у мого чоловіка нема недоліків. Та вони у всіх є, бо всі ми люди і всі ми в де-чому погані, а в де-чому добрі і хороші.

14. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Кохаєш людину не за щось, а незважаючи ні на що просто кохаєш! Ми ж не можемо собі приказати кохати того то, тому що він не палить, наприклад, чи тому, що він мамі сподобався.

15. Red kady

Red kady New Member

Ми ще не одружені. ну і нагрузили всі мене.... Але ви праві.... частково... Дякую.
    Бо реально я сама її не бачу, шоб обрунтувати причину, просто ті маленькі його заскоки всі нараз зведуть з розуму кого хочеш..... Навіть позавчора - мав він зробити роботу, лівак, він вже давно мав те, щоб сісти потрохи робити, а він сказав замовнику, що вже зробив, хоча сам навіть до того ше не дивився, а вчора треба було то здати. І каже мені - поможи, бо я не встигну.... Я сказала шо хай сам розхльобує. Вчора - говорю з ним по телефону - дзвонить інший телефон - взяв трубку, привітався і вибив зі мною розмову, через хвилину передзвонює - кажу це замовник дзвонив? -Ні. Потім ми зустрілись і я при ньому взяла його тел. і подивилась шо дзвонив замовник. От нашо по всяких дрібницях брехати??? Всім - замовнику, мені....Він, вічно, понабирає справ, забуде про них і потім - бідний і нещасний нічого не встигає... Я вже не знаю коли він про якісь плани говорить правду, тобто я не знаю які самі плани він зробить, а на які забє... Як я можу з ним шось запланувати, як в нього всевирішується в останній момент???!!! :girl_devil:

16. AilataN

AilataN жива

Уявіть собі , що поняття "розлучення" просто не існує. Немає- і все, так не прийнято, ніхто так не робить. Щоб ви тоді робили? Приймали б ситуацію, такою , як є?
    Вибачте, але ваш допис про детективне розслідування необов"язковості вашого чоловіка пасує максимум до теми "Забила м би", а не "Розлучилась, розійшлась.."

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, то вже трохи спрощує ситуацію, бо значно складніше розлучатись, коли люди одружені, живуть роки, у них спільні дітки...
    Але якщо кохання в серці є, то, я незнаю, як на мене те про що пишете ви не є смертельно. Хоча, звичайно вирішувати вам і тільки вам і
    нагружати я нікого не збираюся, просто висловлюю свою думку, не особисто до вас.

Знаєте, то б напевно не кожен таке дозволив. Якби отак брали у мене телефон і перевіряли, то мене б це обурило.
    Тут я вас розумію, бо мій чоловік теж полюбляє бреханути по всяких дрібницях. Як з цим жити, нууу трохи важкувато. Інколи забилам би, прибилам би:girl_cray::girl_devil:, але якщо добре розібратися, то кожен має своїх тараканів в голові.
    Інколи чоловік щось говорить, а я кажу, що не вірю. Він обурюється. а я " не вірю, бо ти дуже часто брешеш". Бачу, що оте постійне нагадування трохи його змінило. Бреше менше. Часто перетворюю його брехню на жарт, мовляв так-так, ага-ага, що ти не кажеш)))

18. Materynka

Materynka Well-Known Member

А я підтримую Red kady, як можна покластися на таку людину, а в сім"ї треба ж підтримувати один одного, з"являються ж якісь спільні обов"язки. А дрібні побрехеньки теж вносять свій вплив на стосунки. Якби не старався закривати очі на ці недоліки, вони ж нікуди не зникнуть, а він вже не зміниться

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Цілком згідна.
    А загалом моя думка- перш ніж думати про розлучення і шукати купу недоліків в партнерові, треба вміти спочатку свої недоліки побачити. Бо часто буває так, мовляв я одна святість, а він такий-сякий.

20. AilataN

AilataN жива

не треба очі закривати, але агресивними методами теж нічого хорошого не доб"єшся.
    Сужу по собі- страшно вредна, якщо не так щось сказано зроблю навпаки, навіть якщо собі на шкоду.:8: Навіть уявити собі не можу,як би то мені хтось якісь умови ставив типу" не перестанеш- розходимось". В же б давно напевно розійшлись. Кожна людина хоче якогось нормального підходу до себе.:give_heart: