Розлучилась, розійшлась... що далі?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Iriska, 9 Січень 2009.

1. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  2. Jusi

Jusi Ловець емоцій

3. Sasha Ptasha

Sasha Ptasha Member

Це частина мене, я не знаю як це описати. Це важливо для мене, навіть дуже)

• Подобається Подобається x 1
  4. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 5
  5. Sasha Ptasha

Sasha Ptasha Member

Не хочу людей лякати чи справляти враження неадекватної. Звісно що є. Просто я не вважаю, що жінка краща чи вища але вона є рівня. Людина насамперед. І це переконання частина мене.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Sasha Ptasha

Sasha Ptasha Member

Я розумію про що ви. Багато жінок в Україні надивившись фільмів проо вікторіанську Англію сумує за тим, що подають руку при виході з транспорту чи встають з-за столу, якщо дама виходить. Проте цей час характеризувався для жінок саме тим, що їх сприймали як істоту для народження дітей і прикрасу для виходу в світ.

Я не з тих жінок, що вважають жінок апріорі вищими. Мені просто важливо аби я була рівнею, аби до моїх слів прислухалися так само як і до слів чоловіка. Не бачу в тому нічого, що дискедитує мене як жінку бо і дітей я родити хочу, і аби руку мені подавали, і пляцок для коханого спекти можу.

Ролі ролями а от сприймання мене як рівної істоти мені дуже важливо. Як більш за все і Вам. Чи Вам було би все рівно, якщо на якусь Вашу фразу про емоції чи політику чи навіть виховання дітей Ваша половинка Вам відповідала "мовчи жінка"?

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Jusi

Jusi Ловець емоцій

8. Sasha Ptasha

Sasha Ptasha Member

Прекрасно розумію. Прекрасно.
    Погоджуюся, тема не для того.

9. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  10. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

@Sasha Ptasha дитьо-дитьом:girl_smile: І не факт що той хлопець не "доросліший" за вас) А те що "виховувались в США" нічого спеціально не значить, там є теж багато різних людей серед молоді: і релігійні, і принципові та інші. А кидатись на секс лише через інстинкт, то навіть не по дитячому:girl_haha:

• Смішно Смішно x 1
  11. Sasha Ptasha

Sasha Ptasha Member

Я поважаю Вашу думку але мені направду цікаво якими чином Ви дійшли до висновку, що я "дитя-дитьом".
    А ставитися до сексу відповідально та обдумано не кидаючися "в омут з галавой" доя мене було єдиним правильним рішенням.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

12. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Перечитала історію Саші від початку, і коли дійшло до не поваги жінок і вважання їх нищим сортом - не стрималась, вставлю і своїх п"ять копійок) @Sasha Ptasha, я повністю погоджуюсь з вашими останніми дописами, не розумію як можна бути з чоловіком з такими поглядами і ставленням до жінок. Навіть якщо б він осипав мене золотом і казав нічого не робити, я б не змогла з ним бути. Для мене набагато важливіша моя свобода слова і дій, відчуття поваги, значимості і рівноправності з чоловіком, а не якісь примарні середньовчні привілегії. Але і я, в свою чергу від чоловіка не чекаю подвигів принца на білому коні, підніматись за столом коли я встаю, відчиняти переді мною двері, уступати місце в транспорті (не мається на увазі вагітній чи з малою дитиною)... коли це просто пікування і турбота - тоді так, але не тому що я жінка, а він мусить бо чоловік... в першу чергу всі ми люди, інколи втомлені, інколи в поганому настрої... Та все це просто моє бачення і якщо хтось вважає і щасливо живе по іншому - то це чудово, головне щоб обох все влаштовувало:girl_smile:
    А щодо конкретного випадку, то я не думаю що велику роль відіграє вік хлопця і що потім він змінить свої погляди. Люди не настільки міняються з віком як ми думаємо чи хочемо цього. Звичайно я можу помилятись і є винятки, але хто зна чи це саме він... Я б від такого хлопця пішла не озираючись, тим більше що є ще інші проблеми в стосунках.

• Подобається Подобається x 4
  13. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Та пробувала,але він як завжди знайшов якусь причину того,чому він не зміг.І так завжди.Вже надоїло одне і те саме говорити,як об стіну горохом...

14. pidsniznyk

pidsniznyk Member

Маю колежанку. Ій 31, йому 37. Разом 2-3 роки. "Зустрічаються". І в нього періодично депресії, то не дається чути по 1-2 тижні, то він змучений, то дощ...
    Вона роки марнує. Я думаю, що нічого з того не буде.
    Зараз тут на мене накинуться: може дійсно людина на роботі зашивається і дійсно депресія!...
    Не вірю! Якщо любиш, то знайдеш час на кохану людину.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  15. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Це не мій колишній?? :) Правда тому вже 39. Для мене чоловік не одружений в такому віці - це діагноз, витрачати на те час взагалі не варт. Бо такі в 20 "просто зустрічаються" - бо ще не час, в 40- вже не час. Дурня повна. Чоловік як зустрів жінку свою, то живуть, хоч буває всяке, але в щасті і любові. А не ота дурня " ой, в мене зараз такий період". Давай, до свіданья, тоді.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 2
  16. mitla

mitla All You Need Is Love

Якщо вони зі Львова (або околиць), то напевно не часто зустрічаються...погода сприяє:)))

• Смішно Смішно x 5
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Як казав файний дядько Микола:нехай проблеми та не взгоди не роблять вам в житті погоди.Так що погода то відмазки))

• Смішно Смішно x 2
  18. Supernatural

А от це що? :girl_crazy:Таке інфантильне ставлення до сексу)) Таки ваш хлопець виглядає мудрішим (для себе то точно), хоч теж ще "юнець":girl_haha:

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  19. Sasha Ptasha

Sasha Ptasha Member

@Supernatural не розумію яким чином було інфантильним рішення 20-річної дівчини зробити це не під впливом перших почуттів а обдумано і без поспіху?)
    Чи ви вважаєте, що краще наким займатися у 16 але по великій закоханості?

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

20. Supernatural

Ну, взагалі-то дорослі люди займаються сексом не тільки тому що тупо "забажали":girl_smile:, ще має бути усвідомлення і почуття (взагалі не уявляю як то можна без цього:girl_impossible:. Так є для більшості дорослих людей. Канєшно, буває що "секс не привід для знайоства", але то вже інчий випадок:girl_haha: Якщо ви його кохали, а ще важливо - не забували про контрацепцію, то хоч то добре) А рішення 20-річної дівчини тут мало чим відрізняється від 16-річної:girl_smile:, 16-річні мабуть теж не хочуть ні одруження, ні не мають впливу почуттів, а лише "бажання", і то ще більше ніж 20-річні:girl_haha: Коротше - сміхота, повеселили мене:haha:

Останнє редагування: 26 Жовтень 2015
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1