Розлучилась, розійшлась... що далі?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Iriska, 9 Січень 2009.

1. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

А може то такий що всіх любить? Одну здалеку, іншу зблизька.:girl_crazy: Любвєобільний принц однако.

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. Chekay

Chekay Well-Known Member

от- от
    не знаю того чоловіка, але віє мені нещирістю з його боку, ну як можна дозволити коханій (якщо справді коханій) жінці жити з чужим чоловіком і чекати невідомо чого? Може я не права, але якщо чоловіку дійсьно небайдужа жінка і він готовий будувати з нею майбутнє, то він не буде приспокійно пообнімавшись з нею на лавочці відправляти її в ліжко до іншого чоловіка, та йому має дах рвати від одної такої думки. Він має робити все що тільки може, щоб вона була поруч. А він готовий чекати, диивтися, перевіряти почуття..... та йому вже не 15 років що він не може розібратися в почуттях - мені це виглядає як просто затягування часу і плавне переведення форумлянки в роль коханки.

Останнє редагування: 9 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Semantia

Semantia New Member

Дякую ще раз всім за дописи,а вам Akina за те,що посміялися з мене..............

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ще і як вміють. Залежно які мотиви одруження.

я радити не буду. але вважаю, що сім'ю, яка пережила ЕКЗ і, напевно, ще багато чого, зберігати варто. Звичка кохати двох - стрьомна, вона може не минути навіть якщо піти до "коханого", і потім може з'явитись інший "інший".
    поки не пізно, я б схаменулась. проблеми в сім'ї мають в сім'ї і вирішуватись

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 5
  5. Kayla

Kayla Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Akina

Ех, я не з Вас сміюся, а з ситуації. Іронія, знаєте "щоб не плакать я сміялась". Бо направду дуже сумно бачити що шлюб і сім"я то щось таке - хвилинні забаганки які можна отак легковажно туди-сюди перекидати...
    Бо якось так виходить "не дарує квіти - розведуся, ой, а той дарує і пісні співає - всьо, женюсь" :dntknw:

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

тому що є така оманлива фішка: а, я вже схибила, все одно я погана, то робитиму вже що заманеться.
    Завжди цінно повернутись до нормального, справжнього життя.
    Щиро співчуваю @Semantia , бо їй у будь-якому випадку буде непросто. Питання лише в котрому випадку вона матиме Найціннішу Підтримку...
    Жити разом заради дітей - це жахливо. Але навчитись жити разом добре, бо ви - сім'я та ще і з дітьми, пізнати один одного заради дітей і жити всі разом щасливо - вважаю це можливим.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  8. Kayla

Kayla Well-Known Member

і в цьому випадку, титанічним трудом :)

9. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 5
  10. Akina

В тому то й справа що дуже навіть прийнято. І це найстрашніше. Ви бачили статистику розлучень? Ви впевнені що @Semantia буде щаслива? Чи через рік коли новий чоловік теж виявиться неідеальним знов шукатиме "щастя"? Ніхто не каже терпіти до скону, але варто спочатку зробити все можливе щоб зберегти сім"ю, а не зістрибувати з поїзда при найменших непорозуміннях.
    От, от. Я ніде в розповіді не побачила хоча б спроби налагодити стосунки з чоловіком, спробувати зрозуміти його почуття. "Я йому розказала чого мені не вистачає" не рахується.

• Подобається Подобається x 3
  11. Kayla

Kayla Well-Known Member

• Зе бест! Зе бест! x 4
  12. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Відчувається, що Семантії ой як нелегко. По-перше, якби вам було наплювати на чоловіка, ви знайшли б іншого батька своїм дітям, а не заробляли б на ЕКО, і тим більше не народжували ще одну дитину, та й не жили би з ним попри рукоприкладство. Любов це, чи психологічна залежність, жаль до нього, чи бажання мати повну сім"ю з "100% вашим" незрадливим мужчиною, теза "дітям потрібен батько".. але в будь-якому разі тримає міцно. Інакше ви б так довго з вибором не затягували, і дійсно діяли б за принципом "живемо один раз". От варто було б в першу чергу чесно відповісти собі чесно, що вас тримає у шлюбі, а що спонукає любити паралельно ще одного. Якщо ваші стосунки все-таки будуються на позитивних і глибоких почуттях, то їх варто зберігати, але двоє можуть бути міцно зв"язані і зв"язком, який тільки мучить, і базується на речах, далеких від любові, довіри, поваги і підтримки, це вже значно гірше, і жити так не годен, і розірвати їх важко, бо... 150 причин. Якщо це так, то чи стане той другий мужчина порятунком? У варіанті з мужчиною №2 - бачу, поки все дуже непевно, ну і жінка, знову ж таки. Негарно виходить, як не крути.

Останнє редагування: 9 Липень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

ох, начиталася тут. дівчата, та будьте трохи коректніші, декого конкретно заносить з висловами. вибирайте слова, ми всі культурні дорослі люди))
    Ситуація в жінки складна і заплутана, і ніхто її не звинувачує. треба однозначно говорити з чоловіком що Вас не влаштовує, старатися покращити відносини. моя думка: що оди що другий Ваш хлоп -явно не надто мудрі і радше дуже дивні. бажаю Вам мудрості і мужності щоб прийняти правильне рішення. нехай у Вас все буде добре

• Зе бест! Зе бест! x 2
  14. sonyachne divcha

15. Akina

• Зе бест! Зе бест! x 2
  16. sonyachne divcha

17. Akina

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Kayla

Kayla Well-Known Member

19. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Це інет, крихітко. (с)
    Сонячне дівча, то не особисто до вас. Я про те, що це - форум. Коли людина виносить на обговорення особисте життя - вона повинна бути готова, що її не лише гладитимуть по голівці і витиратимуть соплі. Звинувачують чи приписують - так, залежно від кількості і кості наданої інформації. І це добре, бо багато різних думок допомагає подивитися на ситацію з іншого боку. А прислухатися чи ні - на то в кожного є своя голова.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  20. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Почитала я останніх кілька сторінок...
    Семантія, здається мені, що ваші проблеми ростуть десь з юнацьких років. Я обгрунтую свою думку, але прошу не ображатися, якщо це когось зачепить.
    Мене насторожили кілька фраз, так сказать. Спочатку було про те, що "влюбльонного" настрашилась, бо він багатий, а героїня з села Наступним було, що на ЕКЗ заробила сама, а чоловік з бідної сім'ї. Так виходить, що до свій до свого по своє+низька самооцінка. І звичайно фраза, що Семантії все-таки лестить увага іншого чоловіка.
    Але! Вибір Семантія зробила сама, свідомо чи несвідомо - ми того не знаємо. Тому тепер розводити соплі-воплі - то трохи вже стрьомно.
    Перестаньте спілкуватися з тим чужим мужчиною і буде вам щастя. А ваше сімейне життя - то тільки ваша справа , в будь якому випадку бажаю вам щастя і не парити собі і нам голову двома...пятьма...
    Кожен з нас вибирає сам собі возика, який вважає за потрібне. Кожен може накласти в той возик ту купу лайна, яку може тягнути. І кожен тягне той возик доти, доки хоче. Для того людині дана бошка:girl_haha:, а не тільки щоб "в неї їсти".
    Тому приймаючи рішення, не чекайте, що витруть ваші ж соплі за неправильно прийняте ВАМИ рішення. Тоха вже каламбур...

• Зе бест! Зе бест! x 5