Розлучилась, розійшлась... що далі?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Iriska, 9 Січень 2009.

1. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Чого то так все прив'язано до того інтиму? Можливо, в них уже був інтим, коли вони зустрічались перший раз.

2. Siania

Siania Love Life

Ну то це ж було давно))
    Ну бо є такий тип, наобіцяють зірки з неба, лиш би дівчина погодилась лягти з ними в ліжко, а потім пропадає інтерес...

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  3. Kayla

Kayla Well-Known Member

а Ви що, тримаєте свічки в обох сім"ях,щоб казати, які вони?
    а хто їй винен? тобто, коли перший чоловік її бив і звинувачував у бездітності, вона від нього пішла. потім чогось повернулася до такого поганого, завагітніла від нього вдруге - то нормально. а тепер просто "романтично" проводить час з залицяльником, який, нагадую!!! має сім"ю.
    люди народжені думати головою, а не ...одним місцем.
    то був вибір мами народити від такого чоловіка.
    ще раз те саме питання - якого милого було до нього вертатися і народжувати йому 2 дітей?
    дійсно, а що? :girl_haha:. забрала 2 дітей, одне грудне, і пішла собі на уявну квартиру, готову, з няньою, хатньою робітницею і рахунком в банку на пару тищ зелених, щоб можна було не паритись якийсь час, поки ти в декреті, де брати гроші. така рамантіка, зашибісь!:girl_dance:а що, в неї ж любов, нє?

Останнє редагування: 9 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 7
  4. Semantia

Semantia New Member

Забезпечити зможе,а ніжності правильніше сказати не вимагаю,а вчу,розказую йому,що мені приємно,а що ні,як я б хотіла,щоб він поводився,хоч 1 раз в пів року казав,що любить і квітку якусь подарував
    --- дописи об"єднано, 9 Липень 2015 ---
    Дітей дуже хотів,але проти еко проти був,поки я не поставила вимогу,що вернуся,але робим штучне(гроші вже тоді заробила)

5. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Дуже часто ми не бачимо їхньої ніжності, бо способи її виявлення розуміємо по-різному. Може, для когось виявом особливої турботи є помити тарілку, купити якусь річ, чи просто накрити вам ноги, коли Ви спите. Ми з чоловіками із різних планет :), навряд, чи Ви налаштуєте його розуміти ніжність так, як і Ви. А послухатись він може - тільки чи значитиме та квітка для нього те, що і для Вас, якщо це буде наче від дресированої собачки....

• Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  6. Semantia

Semantia New Member

Ви ПРАВІ на 1000%,ми говорили вже на цю тему з коханим,то вирішили,що час покаже,принаймі почекаємо на народження дитини,якщо наші почуття справжні,то будемо разом,а ні,то ні,але мене заспокоїла думка,що не потрібно поки робити вибір,а дальше боюся,що дам задньої знову,заспокоює,що він каже,що буде завжди поряд
    Інтим у нас був,коли з чоловіком розвелася і з ним зустрічалася,тому думаю між ногами не чухається,бо купа км.їде,щоб поговорити просто,а жінка в нього є,дітей нема

7. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

І як вона ставиться до ваших стосунків з тим чоловіком?

8. Kayla

Kayla Well-Known Member

гггггггггг, перепрошую, а хто то в Вас коханий?:girl_smile:
    та тю, як нема дітей, то й сім"ю можна руйнувати, чьо там.
    вибір треба було робити давно.
    та-та. омайгад, хтіла м би я глянути та ту тряп...., перепрошую, "коханого", який готовий чекати, невідомо на що, їздити за надцять км, герой блін і виховувати чужих дітей. двох. да.

Семантія, скажіть відверто, Вам що лестить то, що ви крутите двома....особами чоловічої статі? бо, як видно, і законний муж не дуже горів бажанням мати з Вами дітей, а це Ви якимось чином переконали його на еко, чи ШЗ, чи що там було. і другий, прасті Господі, женився не по любві, бідний баранчик, в кайданках його привели в РАГС.

• Не подобається Не подобається x 4
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Semantia

Semantia New Member

прочитавши всі коментарі,почуваюся послідньою ш....ю,але маю те,що маю і ви праві,я сама винна,треба було використати шанс,бо по всіх параметрах він мені підходив,навіть батьки про все знали,але мої проти категорично були,а його за,а я свиня побоялася ,от тепер обдумую те все,але руйнувати нічого не збираюся,він з жінкою не живе,а живе в сестри,сестра дзвонила мені розказувала,я просила лишити мене в спокої,просила,щоб не дзвонив,просила,щоб не приїзджав,а щоб до жінки їхав,але все намарно,тай сама от виходила поговорити,правда не дзвоню,жодного разу не набирала до нього номер,можливо,якби він сам довго не дзвонив,то я б подзвонила
    в мене в думках навіть немає,щось міняти в своєму житті поки що,просто почуваюся якоюсь слабою із залежністю,якої неможу позбутися вже 4 роки
    Дякую всім за відповіді
    вона незнає

10. Akina

Значить 100% погано просили :girl_yes:
    Та не ш... - Ви, напевно, забагато дивитеся серіалів.:girl_crazy: Так вибрала, нє, не так, ну то знов виберу - тож Вам не цацки-пецки і не сумочку купувати. Все-таки повинна бути якась відповідальність за свої вчинки. Одного чи то вженили, чи то батьком зробили, другому голову морочите. А може Ваш "коханий" теж потім отак "передумає"?

• Подобається Подобається x 1
  11. Semantia

Semantia New Member

Сім"ю руйнувати в будь-якому випадку не можна,невже виглядаю такою сволоччю??? А лестить те,що мене люблять і далеко-далеко є людина,яка дзвонить і питає чи здорова,що робила,як дитина.А чоловік якраз горів бажанням мати дітей від мене,але один вихід -еко,а грошей не було.Я йому дала повну свободу для вибору іншої жінки,яка зможе його ощасливити дитиною ,але він обрав ночувати під будинком у моєї мами і всюди ходити за мною тільки,щоб вернулася.А той другий дітей мати не може,можливо тому його не лякають чужі діти,ще є багато нюансів,але все рівно це не виправдання для того,щоб дві сім"ї руйнувати.......

12. orange girl

orange girl Well-Known Member

ВАм потрібно самій розкласти у своїй голові "все по полочках". І ніяка Ви не ш..., Ви просто запуталися. Надалі, рішення треба намагатися приймати зважено і "довіряючи" власному серцю та власним почуттям.
    Якщо з дружиною не живе, і не з Вашої вини не живе, то час розставить усе по своїх місцях. Але не потрібно затягувати з тим, бо батько Ваших дітей, теж має право на "свою порцію щастя", можливо з кимось іншим він теж буде щасливий...Якось так.
    Бажаю Вам, насамперед, розібратися в своїх думках/почуттях, все добре зважити, і не боятися робити вчинки, які зараз здаються радикальними. Але все потрібно ретельно обдумати, пам"ятати, що назад дороги немає.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 3
  13. Kayla

Kayla Well-Known Member

Ви самі собі суперечите, бо зустрічаєтеся таємно і обманюєте своїх партнерів.

це егоїзм

щиро сподіваюсь, що Ви то зрозумієте хоча б зараз. йдіть до церкви з чоловіком, забудьте про того іншого і робіть все, щоб зберегти сім"ю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Semantia

Semantia New Member

Хай передумує,адже нічого я не обіцяла,а він казав,що буде просто підтримувати(не фінансово) і любити,то хай так і буде,у мене є одна дитина,в якої є прекрасний батько і буде друга-то довгоочікувані діти і забирати їх від батька я не буду,бо любити їх ніхто так не буде,як тато рідний,який так чекав на них

15. orange girl

orange girl Well-Known Member

це чудово, це прекрасно, що він так любить діток. Але дітки не будуть щасливими в сім"ї, де немає любові/ніжності між батьками. Я ні до чого вас не підштовхую, нічого не раджу, просто подумайте про це...
    Жінка також має бути в сім"ї ЩАСЛИВОЮ.

16. Akina

Та, чого ж, вже раз зважила - з чоловіком розійшлася, другий - знов зійшлася, поміж тим двох дітей надбали, тепер з тим "коханим" зійдеться, а там ще щось придумається :girl_crazy:То ж так женився-розвівся-знов женився як два пальці...
    То все лінь-матушка. Лінь наводити порядок в одних стосунках, знаходити спільну мову зі своїм чоловіком, бо десь таааам далееееко є прииинц на коні - ідеальний, з ним все просто і гладко, він буде чекати і любити до гроба. :girl_crazy:
    @Semantia Ви кажете що чоловік вам квітів не дарує і уваги не приділяє. А Ви що для нього робите? Отак, безкорисливо? Ви знаєте що він любить, чого хоче? Якщо Вам на нього начхати то чого чекаєте від нього якихось "подвигів"?

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Kandya

Kandya Well-Known Member

ну впринципі я не пригадую в яких саме темаї я писала про це у такій послідовності. Але... Ну да. В мене все просто. Я не заморочуюсь бо спілкуюсь із людьми, з якими мені легко і затишно. Оці всі пристрасті і інтриги -- то не для мене. Ненавиджу, коли мені сверлять мозок. Нелюблю складних стосунків

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. Akina

То як - дітей батькові лишити, а самій з "коханим" іти жити? :scratch_one-s_head:Прикольно.

19. Kandya

Kandya Well-Known Member

нє, ну то панятно. Я сама як про чоловікових колишніх згадую -- мене аж трусе. Але тут питання в іншому. Як та дружина не побачила, що чоловік, який із нею одружується -- її не любить, а весь час про іншу думає. Ну то ж видно! Ну не вміють мужики аж так відверто брехати! Тобто її влаштовувало, що муж до неї "не летить". То чого заміж виходила? Якби я хоч на секундочку засумнівалась у чоловікових почуттях, як би сильно я не кохала, я б не вийшла заміж за людину, для якої я не є ВСІМ. Там десь була фраза, що той чоловік із багатої сім"ї -- то може та інша жінка на це повелась?

20. zetta

zetta Well-Known Member

Ви вище згадували що ваш чоловік дуже хороший батько . Я думаю він гори переверне але за дітей буде боротись . І в що то все виллється як він дізнається невідомо .
    Така непроста ситуація . Стільки дурниць наробили .
    Семантія , ви маєте відповідальність перед дітьми і перед тими вчинками які наробили . Хоча в мене відчуття що ви шось не договорюєте , але воно нам все і не потрібне . Бажаю вам мудрості у ваших рішеннях .

• Погоджуюся Погоджуюся x 6