Розлучилась, розійшлась... що далі?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Iriska, 9 Січень 2009.

1. orange girl

orange girl Well-Known Member

Вибачте, але навіть оцей факт багато про що говорить... Він же чоловік, він має, принаймні, прагнути забезпечити сім"ю, а не чекати поки дружина забезпечить його, сама заробить на лікування/запліднення і т.д. А він дітей хотів?

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  2. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Як на мене, це Ваша доля. Просто перший раз Ви її проігнорували. Але як кажуть, від долі не втечеш :girl_smile:

3. Kandya

Kandya Well-Known Member

Ну то ризикніть. Живемо один раз. Один, розумієте!!! І вам випав шанс бути щасливою. Чому ні?

Знаєте, є такий психологічний прийом: уявити себе героїнею якогось реаліті-шоу. Тобто прокинутись вранці і думати, що тебе постійно знімають камери, що вссі вами захоплюються, що всі беруть із вас приклад і ви повинні робити все на "відмінно". Тоді ви не лазите по хаті, як сонна кікімара, а граційно-сексуально підмітаєте підлогу))), потім всім на вулиці посміхаєтесь, вітаєтесь із сусідами, з якими ніколи не вітались (ну ви ж звізда і це для них така честь отримати вашу посмішку і "привіт").

Ну от власне цей прийом я читала в такому вигляді -- як гарно прожити день. А ви перенесіть його у життя. Уявіть себе героїнею серіалу і гайда. ну точно жодна б не зробила того, що ви. А ви викарабкайтеся із цього болота. Тим паче є куди

• Зе бест! Зе бест! x 6
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

От і я вирішила розвестись,бо вже 7 років як не живемо разом,спілкуємось ,бо маємо дитину.Але так затягнули з тим,завжди думала,що воно мені не спішно,якщо знайду собі другого чоловіка тоді розведусь.Але за цей весь час не було у мене нічого серйозного,щоб я знову захотіла заміж)Тому вирішила розвестись,бо думаю то може карма якась,що не дає мені когось знайти))

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  5. Сана

Сана Active Member

Ви без дітей перестрашились, то з дітьми тим більше перестрашитесь, коли підійдете до межі, коли треба буде робити вибір.

6. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

@Semantia, а я б вам радила трохи спуститися з небес на землю. Той чоловік вже готовий вас забрати, одружитися і забезпечувати? Ви впевнені що це йому не просто між ногами чухається, бо між вами інтиму ще не було?

По друге - невідомо, яким коханцем буде він.
    По третє (якщо він дійсно готовий вас забрати) - вас не бентежить, що там також є жінка і діти?

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  7. Kayla

Kayla Well-Known Member

люди добрі! та в мене таке враження, що там взагалі нікого ніщо не бентежить. або світ зійшов з розуму, або я чогось не розумію в тому житті.
    він мене бив, бо я не могла народити. я заробила гроші на ШЗ. я йому народила 1 дитину, вагітна другою, а він не розписується зі мною, бо я його вже раз покинула і він в мені не впевнений. яка ще потрібна впевненість, коли родиш чоловікові 2 дітей???? а той інший, романтичний, теж красавєц. має сім"ю, але ми зустрічаємся, сидимо поруч, і я його хочу, а він мене хоче. що ви намутили в двох сім"ях?
    а поради тут мене взагалі виносять в аут - не жити заради дітей. нє, розбити 2 сім"ї, бо ж Я хочу бути щасливою. знаєте, у Вас був шанс бути щасливою, коли Ви пішли від чоловіка і не мали тоді дітей. а тепер у вас діти і у того романтика сім"я. але ж пофіг. лишіть в спокої того другого чоловіка, зосередьтесь на налагодженні стосунків у своїй сім"ї

• Погоджуюся x 18
    • Зе бест! x 10
    • Подобається x 4
    • Не подобається x 1
    • Не погоджуюся x 1
  8. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ну та- щастя.
    Ухх скільки хочеться написати мені про то діло.
    Нє- нині воздержусь.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  9. Jusi

Jusi Ловець емоцій

А хіба краще зраджувати? Точно, тоді всі будуть щасливі. Бо ж сім'ї не розбиті, все функціонує, шкарпетки перуться.

• Тупо! Тупо! x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  10. Kayla

Kayla Well-Known Member

а зрада - то тільки разом? до цього Ви моменту зради не вбачаєте? така огидна брехня, що аж гидко читати. а загалом, видно, що в тому трикутнику, всі один одного варті. навіть більше коментувати не хочеться

• Погоджуюся Погоджуюся x 13
    • Смішно Смішно x 1
  11. Bulavka

Краще НЕ зраджувати. Бо фактично зрада ВЖЕ є, хоч і не фізична.
    І якщо вже прийняла рішення вернутися до чоловіка, народити від нього двох дітей - то відповідай за це рішення. Не можеш з ним бути - йди від нього. Але сама йди, а не забирай з сім"ї іншого чоловіка. Який також добрячий козел. Якого милого одружувався з іншою, створював сім"ю, якщо не любив? А тепер готовий легко кинути? Дуже файно так - попорав, покористався і тепер - "не люблю". Вона б собі знайшла іншого і була б щасливою. Чи лише автор має право на щастя?
    Деякі жінки як мавпи - не відпустять гілку дерева, поки не вхопляться за іншу.))

• Погоджуюся Погоджуюся x 15
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  12. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Та я якраз і говорю, що зрада ВЖЕ є. Ех, і я не буду коментувати. Бо що я в тому петраю? :girl_sad:

13. Kandya

Kandya Well-Known Member

а то шо сім"ї? так, співіснування
    був. не використала.

а тепер з"явився ще один шанс бути щасливою. то чому не використати хоч на цей раз?

І, можливо, жінка мусила зійтися із своїм чоловіком, бо на світі МАЛИ народитись саме ці діти саме із таким набором генів...

Але що чекає на цю сім"ю? Все життя образи? Та люди народжені для любові. Ото діти будуть дивитись, яяк тато до мами гавкає. І ще.
    Якщо він колись бив жінку, то і буде. Просто зараз попустився, бо жінка вагітна

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  14. Сана

Сана Active Member

і взагалі той другий чоловік має відступитись і не дзвонити-приїжджати, він мав то робити до першої вагітності жінки. Він просто не має ніякого морального права зараз лізти в той крихкий світ, який почала було будувати форумлянка.

15. Jusi

Jusi Ловець емоцій

І хто йому про це скаже?
    І про це теж :girl_sad:
    @Semantia, може просто спробуйте пожити окремо від чоловіка. Побачите, як буде реагувати ваш залицяльник. Якщо його це не злякає, тоді можна думати про щось серйозне :girl_smile: Я "за " щастя для кожного. Бо хіба та жінка щаслива, якщо чоловік її обманює, любить іншу, думає про іншу. Хоч хтось зараз щасливий в цих сім'ях?

16. Bulavka

Значить, самавинувата.
    Не влаштовує чоловік - хай йде і шукає іншого, вільного. А не зваблює сімейного. А то чоловік зараз як запасний аеродром. І жінка "рамантіка" також.
    Уявила собі допис жінки "рамантіка".
    Типу "з'явилася колишня пасія чоловіка і хоче забрати його з сім'ї".Кандя, ти б не порадила піти повиривати їй коси?)))

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Не подобається Не подобається x 1
  17. orange girl

orange girl Well-Known Member

не знаю, як на мене, це так філософствування... Жінка, у свій час, прийняла рішення повернутися і жити/будувати сім"ю з тим чоловіком. Мабуть, рішення було необдумане, проте тепер є 2-є дітей, і за свої вчинки треба відповідати. Звичайно, всі ми помиляємося, але, не потрібно розбивати ще й чужу сім"ю. Хочеш піти від свого чоловіка-іди, але іди САМА, не руйнуючи життя інших людей.
    А це вже вибір цієї жінки. Вона ж до нього з власної волі повернулася, значить їй так підходить, або вірить у такого плану обіцянки чоловіка.

18. Сана

Сана Active Member

Він, як мужчина з моральними принципами, має сам то розуміти.

19. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Як показує ситуація, він не розуміє. І не думаю, що зрозуміє. Тому вже потрібно виходити з того що є.

20. Siania

Siania Love Life

Та що серйозне? Хоче хлоп кубіту, то й плете язиком. Дійде до діла - одразу азарт в нього пропаде, я в цьому впевнена, а обіцяє золоті гори - ну бо хоче інтиму, може й сам в то вірить що говорить. Але після інтиму - скоро забуде про все, в тому я чомусь впевнена.
    От якби він зараз прийшов до жінки, і сказав - вибач жінко, люблю іншу, не можу тобі брехати і зраджувати, давай якось полюбовно це вирішувати, я мушу піти з сімї, бо ви не заслуговуєте на брехню, діти обділені увагою не будуть. Це - вчинок вартий уваги, і це показник що там в сімї дійсно все давно розбите. А те що він зараз живе з жінкою, бреше їй, і обіцяє велику і щиру любов Вам - просто огидно.

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1