Розлив парфумів

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем veronka, 20 Жовтень 2011.

?

голосування за перший "розлив"

1. Perles De Lalique Lalique

16,7%
  2. Givenchy "Hot Couture"

33,3%
  3. Un Jardin Sur Le Nil Hermes

12,5%
  4. Natural de Myrurgia Myrurgia

0 голосів
    0,0%
  5. Guerlain Insolence

11,1%
  6. Guerlain L’Instant

4,2%
  7. Lalique Encre noire pour elle

2,8%
  8. Paco Rabanne Lady million

29,2%
  9. хочу все й одразу

19,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
Статус теми:
Закрита.
  1. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Відповідь: Розлив парфумів

Мені теж так здається,бо особисто я,не люблю відчувати на собі якісь запахи,мене це навіть нервує і відволікає!Я напахнюся і прошу чоловіка понюхати,чи смачно!

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

от і я такої ж думки, бо ж нащо тоді такі гроші тратити і не насолоджуватися тим? Інше діло, що парфум не має душити і від нього не має бути зле. Я своїми парфумами насолоджуюся і завжди відчуваю, які саме в той час на мені, то не є сильне відчуття аромату того парфуму, але той шлейф відчутний і мені то таааак подобається :)

---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

Ага :) То точно, мені часом стає скучно зі своїми парфумами, а як би було з одним, не уявляю!!!

3. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Я знаю, що дехто вважає це міфом) А дехто - ні) Але якщо здорова людина - без гаймориту ітд)) - наносить на себе - вперше - парфуми, які їй подобаються, і не відчуває їх, то як це можна пояснити? Відчуває запах тільки тих парфумів, від яких верне?
    От Блю Грас я відчувала, даа)

4. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Пардон і без образ:girl_wink: а навіщо вам тоді користуватися парфумами?

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ----------

Тобто, виходить, ви користуєтесь парфумами виключно для оточуючих?:girl_wink:

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

сорі, але як ви знаєте, що вони вам подобаються, якщо ви їх не відчуваєте?

6. veronka

veronka зла друзя

з улюбленого парфманьячного форуму:

7. Finya

Мі-і-іф! Все одно, що сказати, що одяг орієнтований на "характер, образ жизни и мироощущения" і забути сказати, що існує, таки, віковий ценз. Межі його розмиті, але вони є, і "возрастніе туфлі" нихто не відміняв) Дівчина 16 років і жінка 40 - їм однаковими запахами пахнути?
    Або поділ день\вечір. Я дуже люблю насичені, густі запахи. Але прекрасно розумію, що вдень, на роботі, вони неприйнятні. З другого боку, на правила мені теж плювати) Якщо захочеться - нанесу що завгодно і де завгодно) Але я про різницю)
    А Схід, як на мене, взагалі не приклад) Там ще в хіджабах ходять)

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ----------

[/COLOR]
    Виходить:girl_sad:

---------- Додано в 22:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:29 ----------

Я їх відчуваю)) Запах з флакону. Запах у кімнаті, коли входжу) Але не сама на собі)

8. Rona

Rona Мама-йожик

стоп, стоп
    яко прихильниця "важкенького" і не тілько в музиці, взагалі вважаю, що парфуми від мене має чути лише людина, яка підійшла дуже близько, фактично порушила інтимну зону, а на роботі її ніхто не порушує, пардон :girl_wink:
    один пшик на ліве зап"ястя, потерла об праве і обома зап"ястями проводжу біля вушок - я "одягаюсь" в один пшик!:girl_crazy: аромат чую від себе я, коли підношу руку до обличчя, така собі хвилька приємної емоції, злапала кайф і далі до справ :girl_smile:

9. Finya

:girl_wink: Всі ми різні))

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ----------

О-о)) зараз Веронине слово))

10. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

у мене буває, що я на собі ще чую, а оточуючі - хіба коли носом доторкнуться до місця нанесення парфумів :) чоловік і дочка свідчили)
    на моїй дочці і на сестрі запах парфумів (для оточуючих) чути до омовіння, а на мені - добре, щоб до вечора, і то ті самі парфуми) вони скаржаться, що не можуть користуватися різними, а я можу вдень одні, ввечері інші, лиш одяг змінити) зате нюх маю такий, що, якщо запах мені не подобається, особливо солодкий, то мене просто нудить(
    усі ми різні

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

випадково одночасно написали, що всі ми різні) і то ж добре - інакше всі носили б одні і ті ж парфуми, і ця темка не росла б шаленими темпами ;)

11. Finya

Розумієте, я різний макіяж накладаю на роботу і ввечері) Я на зустрічі з м\ч зовсім не така, як з подругами) Тому різні запахи для мене - потреба.

12. Rona

Rona Мама-йожик

13. Finya

Ми справді про різне, бо я мала на увазі зовсім не чиїсь думки щодо себе) А щодо офтопів, то я, наприклад, повністю дотримуюся теми, бо говорю тільки про свою реакцію на парфуми, розлиті топікстартером.

14. veronka

veronka зла друзя

я обожнюю відчувати на собі аромат - від початку і до останньої ноти. Для мене було б страшною трагедією якби я не змогла сповна насолоджуватися тою ж Тобакко Ваніллю Форда, Шалімаром Герлена, його ж Самсарою і Маорою, улюбленими Перлами і Слоником Кензо... я їх стррррашенно люблю - кожну ноту, кожен півтон і як вони створюють мені настрій)))) для мене нема поділу на вік/пору року/час дня тощо - є тільки моє бажання і моя потреба в ароматі))

а тепер стрррашним голосом: ТО ФОРДА БРАТИМЕМО 2 ФЛАКОНИ ЧИ 1??? бо маю завтра відписатися, на 1 у нас всі мл зайняті, тобто не на всіх вистачає, є ще 65 мл "безхозних"

15. preciosa

preciosa Well-Known Member

Подружка хотіла на подарунок 30 мл. Запитаюсь завтра зранку і напишу.

16. Yoda

Yoda New Member

от думаю чи 5 брати чи 10....Їх десь можна затестити у Львові?

17. Kecan

Kecan New Member

Veronka, чи будете в середу роздача, а то я вже дуже хочу свої парфуми. Писала вам в ПП, але відповіді не отримала

18. Rona

Rona Мама-йожик

є в Броці, тому, що в Опера Пассажі

19. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

20. winner

winner Member

Оплатила за орхідею 77(76)грн. в 09:18.

Статус теми: