Розлив парфумів

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем veronka, 20 Жовтень 2011.

?

голосування за перший "розлив"

1. Perles De Lalique Lalique

16,7%
  2. Givenchy "Hot Couture"

33,3%
  3. Un Jardin Sur Le Nil Hermes

12,5%
  4. Natural de Myrurgia Myrurgia

0 голосів
    0,0%
  5. Guerlain Insolence

11,1%
  6. Guerlain L’Instant

4,2%
  7. Lalique Encre noire pour elle

2,8%
  8. Paco Rabanne Lady million

29,2%
  9. хочу все й одразу

19,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Розлив парфумів

думаю парфуми не залежаться :)

2. LadyLand

LadyLand New Member

я перепрошую, то помилково рука зіскочила, я все розумію стосовно кратності:haha:)))))))))))
    я мала на уваіз 10 або 15 мл.

3. катенок

катенок Well-Known Member

Ну...я б не сказала...вони досить стійкі і зовсім не поступаються по насиченості, індивідуальності і многогранності багатьом іншим ароматам....я ж не нав"язую нікому просто запропонувала, може хтось хотів би спробувати.

Розумію Веронку, як то негарно коли тебе підводять, не розумію дівчат які пишуть а потім просто не оплачують...Я теж думаю такі гарні парфуми не залежаться))

4. preciosa

preciosa Well-Known Member

А я вже збираю компліменти за парфуми))
    Випробовую кожного вечора інший, а коханому не кажу, а просто чекаю на його реакцію:girl_haha: Тубероза і Секрет Венери йому дуже сподобались, питався, чим так гарно пахну:girl_in_love:

Ейфорію на рідних ще не випробовувала:girl_cool: Але мені вона дуже подобається!
    Спасибі Веронці велике-превелике!!!

5. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Маю актуальне питання) Я, коли нанесу якийсь парфум, пахну вся)) Включно з одягом. Тобто, до прання нереально змінити аромат) А це ж і верхній одяг просотується запахом:girl_cool: Як з цього виходити?
    І ще) Який дезодорант використовуєте? мала колись без запаху, але тепер його не випускають, а ті, що попадаються, всі мінімально, але пахнуть....

6. veronka

veronka зла друзя

виставляю на продаж парфуми у флаконах (усі привезені з-за кордону, оригінали)
    1. D&G Eau de toilette (red) - приблизно 15мл зі 100мл. 50грн./флакон, або 5грн/мл
    2. Cacharel "Noa" - приблизно 23мл з 50мл, флакон без кришки (загубилась). Флакон 130 грн
    3. Dior "Miss Dior", флакону 7років, формула ще неперекручена до невпізнання, знайти у продажу вкрай складно, класика - 30мл з 50мл, вільні 25мл по 8гр/мл

стосовно Коко "Мамзель" - у флаконі трошки менше 50 мл (7грн/мл+атом), а бажаючих чимало. Отже, або ділимо усім по 5мл або перші троє дівчаток розбирають по 10-15мл. Список у хронологічному порядку (якщо помилилась - виправте, будь-ласка)
    Марточка
    preciosa
    Panadolka
    Talya
    Heureuse
    Nanaya
    Finya
    murawka
    катенок

ііііііііі, можу поділитися з розкішним класичним ароматом (Леді Опіум, чекаємо відгуків, Ялатан про нього тут в темі згадувала)
    "Blue Grass" Elizabeth Arden
    preciosa, і вам дякую, нехай тішать вас аромати щодня, створюють прекрасний настрій:girl_dance:

кльово вам)) може це ще специфіка вашої шкіри? бо в багатьох людей аромати сидять близько до тіла і швидко злітають)) у мене аромати залишаються найбільше на шаликах/хустках/рукавичках, зрідка на комірах курток (на хутряних комірах вони пахнуть бескінечно)

7. AilataN

AilataN жива

а по чому?

8. preciosa

Я інколи користуюсь кристалом, він зовсім не пахне, але захищає від неприємного запаху, а буває, що звичайним антиперспірантом. Зараз маю Garnier мінеральний. він хоча і з запахом, та його не відчутно і парфуми він мені не перебиває.

Є єдиний вихід: міняєте парфум - міняєте й одяг:girl_wink:
    Я, наприклад, наношу парфуми на тіло... Можу на хутро пшикнути, на шарфик... Але на одяг я не наношу парфуми і одяг якось так не просотується ароматом... В кожного по-різному))

---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------

Свою кандидатуру знімаю, я ще швидше писала)) Потестила і відчула, що не моє.

9. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Дівчата, а комусь подобаються парфуми "Mont Blanc Presence". Це мої улюблені. :girl_in_love: Можливо будуть бажаючі?:girl_flirt:

Содержат в себе ноты: мандарин, перец и лист ананаса,цикламен,орхидея, махагони, сандаловое дерево,пачули, цветок ванили и палисандр.
    Имеет богатый, стильный, женственный, теплый, притягивающий аромат.

10. AilataN

AilataN жива

Замовляю хотілку : Agent Provocateur - Maitresse ( в мене вже залишилось два пшика дорогоцінних, навіть не знаю з якого приводу їх на себе вдягати)))
    Удивительный цветочно -альдегидный аромат, который способен пленить сердце любой красавицы и покорить любого мужчину. Женщина Maitresse от Agent Provocateur — не просто прекрасна, сексуальна и желанна, она — воплощение красоты, ума и нежности в одном флаконе. Парфюм содержит секретный компонент — концентрат альдегида — который в течение нескольких секунд способен превратить Вас из консервативной англичанки в зажигательную, сексапильную бразильянку. Кроме того, по слухам, этот ингредиент — сильный афродизиак, так что приготовьтесь к тому, что Вы станете объектом всеобщего восхищения и почитания. Сладкий иланг -иланг, белый лотос и фиалка, цветы османтуса и турецкая роза делают парфюм агент провокатор матрес (майтресс) эффективным оружием прекрасных леди в борьбе за мужской пол. Собственно, Вам не придется сражаться, матрес (майтресс) сделает все за Вас, и весь мир падет к Вашим ногам. Удивительный запах упакован в не менее дорогой флакончик, сделанный из стекла с нанесением драгоценного лака. На бутылочке выгравирован силуэт чувственной, обнаженной леди, которая, пожалуй, является воплощением мечты каждого мужчины.

Сексуальность, привлекательность, обнаженность — эта туалетная вода впитала лучшие традиции философии британского бренда. Вся парфюмерия этой марки — это крик страстной женщины, достойной всего самого лучшего. Она современная бизнес -вумен, которая успевает проводить деловые встречи, ходить в театр и познавать прелести любви. Она независима и ранима, женственна и страстна. Каждая клеточка ее тела дышит сексом, влюбленностью, наслаждением.

11. Finya

а може, Гуччі?))))
    Показовий приклад: нанесла раз Раш свій улюблений, днів через 3 знайомий не витримав: чим так гарно пахнете? Я: нічим:girl_blush2: (про пшик 100 років тому забула) Він: значить, сама по собі:girl_haha:

12. preciosa

Поділіться зі мною 5 мл)) Якщо можна, заберу цього тижня разом із Леді Мільйон і От Кутюр.

13. Finya

Не знаю технічної сторони, але чи можна голосування влаштувати?) Посторінково тяжко орієнтуватися, що саме розпивається і в якій послідовності)

14. veronka

veronka зла друзя

Gucci "Rush" - ну не проходить у мене любофф до нього, маю фірмову міньку, але тра веееликий флакон, зважаючи на те, що він скоро стане раритетом
    "Blue grass" по 4грн/мл, preciosa - запросто))
    Finya, голосування зміню в середу, коли роздам "хотілки"

---------- Додано в 12:29 ---------- Попередній допис був написаний в 12:22 ----------

якщо хтось братиме Арден більше 20мл, то віддам за 3грн/мл)))

15. Finya

???? Знімають з випуску?:girl_cray:

16. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Веронко, а можна мені Міс Діор 10мл?

17. AilataN

AilataN жива

Люди, не ігноруйте мою хотілочку, що скажете?

18. катенок

катенок Well-Known Member

Веронко, а не можна цілий флакон замовити,я б взяла багато)))....якщо не буде так багато бажаючих...Будь-ласка...що то є 5 мл для Мадмуазель........):girl_in_dreams:

19. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Наталю, я підтримую, опис вражаючий, ще треба потестити

20. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Givenchy Ange Ou Demon - я б взяла такі...як є?!

Статус теми:
Закрита.