Розлив парфумів (4)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Seshat, 4 Січень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Розлив парфумів (4)

Я нанюхала собі ультрафіолет, то як будуть дай знати :)

2. kraplynka

kraplynka реалістка

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та ви за мене можете ще більше порадіти :), у мене його вдома є купа-купезна, на все життя вистарчить, а взяла вчора його не я ;)

4. kraplynka

kraplynka реалістка

Головне, аби ви з того тішилися, а не зловтішалися :confused:

5. oksitigra

oksitigra Member

Веронка, мені дуже сподобались ті парфуми, що пахли міксом квашених помідорів, маринованих огірків і зіпсутих мандаринів. Я їх би взяла 10 мл. Є ще хтось, хто їх хоче?

6. shparynka

shparynka Well-Known Member

О_о Оксітігра, це що за мікс? Як ті парфуми називаються?

7. veronka

veronka зла друзя

та вже є 15мл))
    bYREDO дуже схожі на Аква Ді парма Фігу
    зі. слона не мала шансів не віддати - забрали "добровольно-принудительно"

8. Nica

Nica Well-Known Member

це не ті що нюхали, але казали що зараз у розпиві дуже подібні і то є Acqua di Parma Blu Mediterraneo!

9. oksitigra

oksitigra Member

як будуть, то я візьму.

сьогодні сходжу в "Брокард" понюхати

10. Freitag

Freitag Active Member

Немає їх тамка, принаймні місяць тому не було:girl_wink:.
    Вероночко докинь, будь ласка, мені 10 мл. Acqua di Parma Blu Mediterraneo,
    писала про це раніше, але не знаю чи ти записала. Може давайте доб'ємо їх вже?
    Якщо-що можу взяти і 15, аби було швидше.

11. rusichka

rusichka New Member

Вероніко, я б хотіла 20 мл Incanto Shine. Незнаю скільки ще є вільних, якщо є то запишіть мене.

12. Ellelia

Ellelia Вереснева

Тобто крім тих 15-ти, що я хочу, ще є 15 мл вільних? тоді давайте мені 30 мл. А в чому вони будуть? В флаконі?

13. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

14. La esposa

La esposa Moderator

Веронко, ти мені казала чекати ПП з рахунком, а мені нічого не приходить, хоча я за цей рік три рази намагалася щось замовити :)
    я в тебе в якомусь чорно-сірому списку?))

15. oksitigra

oksitigra Member

fico мені теж 15 мл., потім якщо є, то Byredo 10 мл.

16. Freitag

Freitag Active Member

Вероночко, по ходу ми його нарешті розпили :girl_dance: Замовлятимеш?

17. lenaolenka

lenaolenka New Member

Усім привіт! Дуже вже хочеться на осінь дерев'яшечок! Дівчатка, давайте спробуємо Аmоuаgе Mеmоіr чи Еріc Wоmаn, Sеrgе Lutеns Fіllе еn Аіguіllеs! Вероночко, скільки могли б коштувати?

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

Добавлю ще до списочка- Моnа dі Orіо Аmуіtіs

18. Ellelia

Ellelia Вереснева

А можливо хтось бажає спробувати такі аромати, думаю і на осінь будуть також хороші:
    1. Kingdom Alexander McQueen для женщин http://www.fragrantica.ru/perfume/Alexander-McQueen/Kingdom-1195.html

2.Couture! Moschino для женщин http://www.fragrantica.ru/perfume/Moschino/Couture--729.html

3.Miracle Forever Lancome http://www.fragrantica.ru/perfume/Lancome/Miracle-Forever-812.html

Начиталася відгуків і так хочеться тепер! Звичайно, якщо можна їх розпити. Веронко, можна буде? Дівчатка, Ви не хочете спробувати?

І ще б дуже хотіла Pleasures Estée Lauder. Тестила їх і так гарно вони мені пахнуть, а шлейф який, то неописати словами... дуже ніжні, жіночні. Хочу)) Можливо ще хтось так хоче?)) На них немає майже ні одного поганого відгука.

я б хіба що хотіла спробувати Amouage Epic Woman і то небагато, бо якось деревяшки то не моє... а можливо я ще добре їх не розношувала...
    А саме з Амуажа хотілося б Ubar Amouage, Amouage Lyric Woman Amouage, але це вже не деревяшки

---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ----------

не можу ніде такої назви знайти... поділіться де Ви їх найшли?)

19. shparynka

shparynka Well-Known Member

О, о, о! Я хочу Плеже від Лаудер! Так видається, що не будуть сильно дорогі. Також Міракль спробувала б. 3а решту ненаю, бо нать не уявляю собі, що то таке.

---------- Додано в 23:56 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ----------

Так хочеться чогось новенького вже, і на купу всього позаписувалась, і не знаю, чи воно шось буде, чи шось їде.

20. lenaolenka

lenaolenka New Member

Еllеlіа, відгуки знайшла на фраґрантиці, посилання нд можу дати, бо з телефону. Аmуіtіs Мона ді Оріо, пірамідка: зелені ноти, ірис, фіалка, кедр, дерево гуаяк, амбра, опопанокс, зелений дуб.мох і шафран.

---------- Додано в 09:32 ---------- Попередній допис був написаний в 07:44 ----------

Еllеlіа, сама ніколи не звертала уваги на аромати такого характеру, проте після знайомства з Фемінітою Сержа Лютенса, що є східно-деревним ароматом, хочеться познайомитися з похожими до нього.

---------- Додано в 09:39 ---------- Попередній допис був написаний в 09:32 ----------

Ще пропонувала Коромандель Шанель, проте ціна чимала і охочих не знайшлося

Статус теми:
Закрита.