Розлив парфумів (3)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем veronka, 3 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ameny

Ameny New Member

Відповідь: Розлив парфумів (3)

хочу зараз)) напиши, пліз, скільки, оплачу сьогодні-завтра

2. veronka

veronka зла друзя

ага, чічазз - продовження теми зробили, а перший допис я редагувати не можу((( вже попросила поправити

3. Masterpiece

Masterpiece Member

Вчора о 14.43 оплатила 233 з копійками за АРмані Акву ді Джойю( 10 і 20 мл). дякую!

4. Марго

Марго Well-Known Member

Не памятаю,чи писала
    25.05.2012 о 14:39 79.0 грн за Акву Ді джою

5. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

А коли там чекати Табако Ваніль? Які прогнози?

6. Музик

Музик Мартуська

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

залежить на яку суму ти розраховуєш. З простішого є Yves Rocher noire vanille здається, а ще дешевше Туалетна водичка ванільна з серії там, де є різні фруктові гелі для душу, лоссьйони....
    З люксу-Addikt Dior, Hypnotic poison Dior-для мене дуже гарно ванільний. цін я нашихх не знаю..

8. veronka

veronka зла друзя

зараз ми вам як допоможемо:girl_crazy::drinks: народ, пишіть)) бо я ще не проснулась:morning1:
    Myzuk, ви знаєте, що чим більший об*єм флакону тим дешевше ціна аромату?)) Окрім того, в ароматах зустрічається 2 види ванілі: "кондитерська" (тобто аромат гурманський аж з*їсти хочеться) і "некондитерська" (це в мене такий умовний поділ)). Вам яку?:pardon:
    1. "Кондитерська"(Casmir (Chopard), Vanilla Fields (Coty), Montale (там ціла лінійка з ванільними ароматами, переважно гурманські, напр: Chocolate Greedy), Vanille Absolument l'Artisan, Un Bois Vanille Serge Lutens, Kenzo Amour )
    2."Некондитерська" ("Angel" Tierry Mugler, Tobacco Vanille (Tom Ford), Shalimar от Guerlain, Addict Dior, Poeme : Lancome , Shalimar Ode de la Vanille : Guerlain , First Love Van Cleef & Arpels, Mat Chocolat (Masaki Matsushima), Hypnose (Lancome), Back to Black от By Kilian , ollection Extraordinaire Orchidee Vanille Van Cleef & Arpels)
    Писати можна бескінечно перелік, тому краще напишіть
    1. Вік особи
    2. Якість аромату (тобто подарунок близькій людині, співробітниці, подрузі - тобто "як для себе каханої" чи "просто":blush:)
    3. Складність аромату (люкс, який випускається для мас чи ніша?)
    4. Ціну аромату, яку ви можете "подужати"

9. Ameny

Ameny New Member

Веронка, оплатила за Трезор 56,56 грн. через приват 24 в 11:18

10. veronka

veronka зла друзя

дівчата, є ще 10мл Трезору (незіпсованого ІФРА)) - замовляйте!))

11. Vittoriya

12. Музик

Музик Мартуська

хм, зараз
    1. вік - 20 років
    2. подарунок для сестри
    3. тут не знаю що відповісти, бо не знаю що то означає
    4. ну мабуть до 300 грн
    ваніль хоче ту, що кондитерська :)

13. veronka

veronka зла друзя

нуууу, до 300 грн, то Ів Роше "Ваніль" - дешево і сердито, моно-аромат ванілі)) Спробуйте потестити Ескада Магнетизм і Шопар Віш або Хот Кутюр Живанши або кензо Амур

14. Музик

Музик Мартуська

а якщо про ціну не говорити? щось таке смачне і кльове. що би тоді порадили?

15. Josephine

Josephine New Member

Пропоную "повторити" розпив Versace Crystal Noir, мама вже випила весь, таак їй сподобався, що в мушу взяти їй ше міліків 30(бажано з дзбанком).Хто за компанію?!

16. Vittoriya

мені ота ванілька Ів Роше, що подала Веронка дуже колись подобалася. кльове, ванільне, ясно нічо надзвичайного, але гарний простий моноаромат ванілі. Кензо Амур теж ніжно-ванільний.

17. veronka

veronka зла друзя

Кензо Амур підійшов би, Шопар Віш - тільки вуаллю наносити, імхо (теж дуже гарний аромат) - зайдіть і потестіть. Якщо не говорити про ціну (від 800грн) і щось на клас вище - то Герлен, Ланком, Артисан, Лютен, Монталь, зтого, що доступно в магазині)).

---------- Додано в 11:50 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ----------

ага, усі три роки парфумного "застою" я нею користувалася, від усього іншого, пардон, нудило. Я так розумію, що ніс "відпочивав":girl_crazy:

18. Krysya

Krysya Well-Known Member

ооо, і я за компанію! залежить від ціни, але думаю я б з 20мл взяла.

19. preciosa

preciosa Well-Known Member

Вставлю 5 копійок)) Я більше люблю некондитерську ваніль... От є у мене Кензо Амор і мене від нього трошки тошнить:girl_crazy: Якийсь такий нудкий він... Навіть зимою ним не користувалась, 1 раз хіба що... Чекає свого часу на поличці)) Ще від Ів Роше мала мініатюру Чорна Ваніль і продала, бо не могла користуватись. Напевне також була кондитерська ваніль)))
    А от некондитерська мені подобається. Маю Ангела - дуже гарний аромат, солодкий але не нудкий, з ізюминкою... Ну це на мій смак...

20. Freitag

Freitag Active Member

Бачу Un Jardin Un Mediterranee Hermes з'явилися у планованому розпиві на травень :girl_claping:
    З радістю візьму 5 мл.

Статус теми:
Закрита.