Розлив парфумів (3)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем veronka, 3 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Відповідь: Розлив парфумів (3)

А які мають бути до кафе ?

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Давайте може в Грушевському? або Галка - люблю верхній зал і там рідко ходять офіціанти...

3. Krysya

Krysya Well-Known Member

щодо нової кафешки, можна подумати про "Манускрипт" на вул. Руській (в тому ж подвір"ї що і Синя пляшка). можливо не сам центр, але досить таки гарна кафешка. бувала там неодноразово. кухня суперова, правда, офіціанти не дуже навчені: ввічливі, приємні, але без досвіду правильного обслуговування. інколи таке враження, що приходять потусуватися на роботу, в неті посидіти. хоча це візуальне враження. щодо прийому замовлення та подачі блюд - затримки не було. кафешка не є надзвичайно розкрученою, тому в середу можна спокійно там посидіти. приємна обстановка, гарний ремонт, така собі лаундж-зона. хоча є один великий мінус - там не повсюди тягне телефон. площа немаленька, для нашої інколи гучної компанії є де розсістися.

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

гг, то правда, вони там рідко ходять і тоді коли треба... Але там часто нема місця, а якщо є, то мало, а парфумівки часом бувають досить масштабні!

5. Templar

Templar New Member

Хто може має Фаренгейт? Відгукніться.

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

На продаж чи просто відгук потрібен?:girl_smile:

7. Templar

Templar New Member

Продаж, ну для початку ціну)

8. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Не віддам - дуже сподобались:girl_smile:
    Та і навряд чи хтось відпродасть...

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Во ціну маєш :)

10. Відповідь: Розлив парфумів (3)

Дівчатка, терміново треба хоч 5 мл. COCO MADEMOISELLE. Може комусь не дуже підійшли..

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Кому Кenzo Flower 10мл за пів ціни?...

12. Pesyk

Pesyk Member

Дівчатка, хто вже нюхнув цей аромат Lancomе La vie est belle. Який він?

13. veronka

veronka зла друзя

8 мл вільних маю
    ввечері гляну, десь було з "отказніков"

---------- Додано в 06:05 ---------- Попередній допис був написаний в 06:04 ----------

в середу. Ангелів напишу пізніше

14. katarzynka

katarzynka Well-Known Member

VERONKO, дуже перепрошую за затримку в оплаті , оплатила17.12.2012р. о 18.50- 160 грн (158, 40грн плюс 1,80 грн мала переплати) за 35 мл Ла пар Кензо. Чи можна буде їх завтра забрати??

---------- Додано в 07:02 ---------- Попередній допис був написаний в 06:53 ----------

саме так.. буду збирати на цілу баночку..

15. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Я маю такий пробник! Хто любить Thierry Mugler Angel та Viktor & Rolf Flowerbomb - то цей аромат для Вас. Хоча він більш ніжніший від Thierry Mugler Angel . Хоча ну дуже схожі. Солодкий і надзвичайно стійкий. Веронко, це саме про нього я тобі говорила при останній зустрічі :).

16. Марго

Марго Well-Known Member

Буду!!!! Головне щоб ті пахнючі були!

17. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Я би ще додала до цього списку Candy. Запах, солодкий, пудровий , ягідний( так, як варення пахне), досить стійкий , під кінець ванільний , на зиму - якраз. Влітку я би побоялася бджіл, але ще не знаю, бо купила восени. Дуже люблю цей аромат .

18. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Привіт,veronkо. Візьміть, будь ласка, на завтра всі мої фляндрики з парфумами, MorsImmortalis обіцяла забрати:girl_smile: Дякую.

19. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Веронка моє теж візьміть

20. veronka

veronka зла друзя

дівчата, ми ще не вирішили де саме буде зустріч!)) в ГУСУ Я БІЛЬШЕ НЕ ПІДУ (там бармен з виряченими очима шипів і плювався, що у вівдвідувачів масова алергія на парфуми і вони пишуть скарги, що приходять дівчата і нічого не замовляють і т.д.). Які є пропозиції? Я можу на Героїв УПА або в Роберта Домса більше демократичних закладів поблизу не знаю

Статус теми:
Закрита.