Розлив парфумів (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем veronka, 3 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Josephine

Josephine New Member

Відповідь: Розлив парфумів (2)

Веронко, впиши мене пліз на Імператрицю 20 і 10 мл в різні флакони.Дяк.

2. veronka

veronka зла друзя

якраз не ваш:girl_haha: ваш є, стоїть окремо)

3. natkabig

natkabig Member

Дуже дякую, що стоїть окремо і мене чекає.:girl_claping:

4. veronka

veronka зла друзя

до речі, "НЮ" ІСЛ - досить таки "трєвожний" аромат, на початку дуже нагадує Nuit de Tubereuse L Artisan (але цей мені подобається), а потім замість очікуваної м*якості і округлості бази я отримала перець, ветивер і кардамон (від початку і до кінця)... може в інший день потестити?

5. natkabig

natkabig Member

А я не здружилась з Єлисейськими полями Герлена - 5 мл
    Імператрицею Дольче Габана - 10 мл

6. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

нарешті попробувала Живанші Пі на собі. чисто чоловічий запах. з баночки пахне деревяшками,сходом. а на мені освіжаючий запах чоловічих парфумів. а на чоловікові файно пахне і в тему))

ЛАП Чай для 2 - може в мене неправильний ніс. але якби баночка не була підписана,я б 100% сказала,що це Табакко ваніль від Форда. не чую ніякого чаю і сигарет. міцна гвоздика і все. головне,шо мені подобається)

7. AilataN

AilataN жива

Точно. І як то люди уміють так гарно по поличкам запах розкласти?:girl_in_dreams:

8. Masterpiece

Masterpiece Member

Я вже писала на попередній сторінці, що візьму 10. Підтверджую.

9. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

І того 10 мл Пі -вільні! І чекають щасливого власника :) Дівчата зробіть собі подарунок, придбайте коханому класний парфум :)

10. Capriso

Capriso New Member

забираю):girl_haha:

11. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

Арман Басі мені подобається. Дівчата ,він на комусь стійкий? хочу знати, чи причина в моїй шкірі, чи то ці парфуми таки "улєтають". дякую за відгуки

12. Krysya

Krysya Well-Known Member

мабуть не в шкірі справа, в мене теж ці парфуми нестійкі. але є одна особливість. в мене він моментально утікає в невідомому напрямку на вулиці. а от коли напарфумилася в офісі на роботі зранку, то до вечора чула. вийшла на вулицю -зник і не повернувся:girl_bye:

13. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Мій на мені дуже стійкий. Маю вже третю банку. Особливо довго тримається на одязі і волоссі. Чути аромат ще кілька днів після нанесення!:girl_yes2:

14. Skaliaria

Ур-р-ра! Вероночко, ми розпили Пі ;)

---------- Додано в 00:38 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ----------

Підсумовуємо-
    Yoda - 50 мл
    Skaliaria - 20 мл
    preciosa - 10 мл
    Marygold - 10 мл
    Сapriso - 10 мл

15. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

на мені дуже стійкий, аж фе, забагато.Читала десь на англомовних просторах нету, що різна стійкість парфумів викликана рівнем естрогенів. Типу чим більше - тим і парфуми тримаються краще і розкриваються багатше.

16. Donata

Donata Active Member

в мене при першому знайомстві теж склалось враження, що не стійкі, хоча чоловік казав, що чує запах, а тепер чую і на третій день легкий аромат, особливо на волоссі.

17. нталька

нталька Well-Known Member

Як на мене, то на волоссі всі парфуми довше тримаються.

А мені той Арман басі настільки не сприймається, що я, навіть, не можу наважитися мазьнути його на зап"ястя. (

18. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

спробувала Гуаяк - не знала навіть що чоловічі, аж тепер прочитала... дала потестити чоловікові з флакончиква - "фе", а на мені - каже "супер" )) не знаю, як пахне дерево гуаяк (на фрагрантіці пише, що там усього 2 ноти), але початок мені нра. у відгуках пишуть про суницю - я теж почула щось схоже на "чай з ароматом суниці з вершками", тільки без чаю. І за 1,5 год. проявляється приємна солодкість...
    пишуть, що "провоцирует на какие-то пакости и приключения" - щось є... сексі аромат, можна сказати... може, це тому, що чоловічий ;)

19. Skaliaria

Щодо парфумів на волоссі...Десь читала, що вони дуже пошкоджують волосся, точніше та хімія, яка міститься в парфумах, тому все відчуваю докори сумління, коли розпилюю на волосся... Хтось чув про таке? Чи то маячня і не треба тим заморочуватись?

20. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Я читала теж. Не розпилювати на волосся.

Статус теми:
Закрита.