Розлив парфумів (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем veronka, 3 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. MyNameIsDezy

MyNameIsDezy Member

Відповідь: Розлив парфумів (2)

я вонт спитати))) чи я є в списку тих, хто бажає хот кутюр? бо вже запуталась чисто. я дуже хочу цей аромат, можна побільше!

2. SoLana

SoLana Well-Known Member

І я хотю запитати, бо чесно не встигаю за дописами, колись писала же хотіла Замшу, вона ще не розпивалась? Якщо нє, то додайте мене пліз до списку "дуже бажаючих", буду вдячна...

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

у мене відчуття, шо я шото пропустила. А що то за Хот Кутюр перша колекція? воно сильно відрізняється від Хот Кутюр?

4. veronka

veronka зла друзя

то попередні розпиви, а скільки ти хочеш і якої концентрації?

записана) але я не можу знайти флакон по прийнятній ціні. Повідомлю коли знайду

перша колекція - то перший випуск цього парфуму (через декілька років після початку випуску аромат переформулювали і змінили дизайн флакону, хоча клянуться, що аромат не міняли:girl_crazy:); різниться, звичайно))

5. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

сподобався мені Табакко Ваніль. якшо комусь не тойво, то мені в сам раз. пішитє пісьма в пп:girl_curtsey:

6. Vittoriya

Я в табакованільній ейфорії... Чесно, балдю, але поки нюхаю лиш кришечку, не хочу його наносити на шкіру, на якій вже є парфуми. Буду завтра ще балдіти.
    А зустріч, то просто, діввчата, ви всі такі класні!!!!

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

не знаю, чи такі будуть, він настільки ніжний, приємний, заворожуючий, то просто....

7. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

мені чомусь ТВ пахне гвоздикою так легенько, ненав"язливо. хоч її там і нема:girl_crazy:

---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ----------

мало шо. носи у всіх різні. комусь табаком смердить, а мені гвоздикою пахне:girl_in_love:

8. Vittoriya

А мені вишньою, теж не знає чому. Але мені то подобається

9. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

знову справи завадили з вами зустрітись. То коли зможу парфуми забрати, і де?

10. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А мені ваніллю і більше ніц не чую! А так як я з ваніллю в парфумах не дружу, то добре шо не брала собі))))

А я собі тащусь від зеленого ябка в Імператриці...мням:)

Сьогодні було всіх так багато!
    Тільки шкода шо навіть познайомитись з усіма не встигла(((
    Кльова парфумівка, я навіть подарунок отримала...негаданно нежданно! Дякую, Наталь :air_kiss:

11. veronka

veronka зла друзя

там же, наступної середи. Дівчата, до кінця тижня маю купу справ, тому зустрітися приватно навряд чи вдастся((
    дякую усім за зустріч, класні посиденьки вдалися:girl_dance:

12. Vittoriya

І ще дякую jalatan за можливість згадати молодість :girl_crazy: Я таки мала Єлисейські поля, просто я не знала , як вони називались, знала, що то Guerlain. Все таки наскільки ми сильно запам'ятовуємо аромати..

13. Milady

Milady Well-Known Member

Мій чоловік таки зацінив Ангелів, цілу дорогу в машині винюхував:)
    Дякую дівчата за зустріч, шкода що лише не зі всіма перезнайомилась, бо було усіх дуже багато, але то можна виправити на наступних зустрічах:)

14. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

І мені мої парфуми дуже сподобались!!дуже дякую!
    мама аддікт відбирає...
    хочу ще якісь..незнаю чого мене так пробило,але хочу мати багато і різних :) раніше не було аж така...мала пару парфумів і тішилась ними

то точно.що багато..
    я взагалі нікого шось не знала,крім тих,що по правій стороні біля веронки сиділи :)

а табако ваніль,дуже файно ваніллю пахне.
    якби комусь лишнє :girl_crazy: то мені багато не треба 5 мл. я б взялаа!! :)

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А мій муж не зацінив Табако ваніль...Буду продавати. Є 5 мл, сказав, що то просто не його аромат - понюхав тільки ковпачок і усьо...А я так старалась, так довго чекала їх і на тобі..Мало того - забакланив мені шісейдо - а мені вони таак гарно пахнуть!! Якщо кому не пішли - свистіть - візьму.

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

о, точно, я теж. тільки з оцим
    не погоджуюсь, мені він огортаючий-вражаючий і такий сєкас ( але кому шо гг) ну чесно, я думала, що розчинюсь в ньому, а на мені якось трохи брутально звучить...то нормально? на чоловікові практично так само. Але обом дуж подобається

во-во, я ніби на форумівки ходжу, фотки дивлюсь, а сьогодні офігіла, мало кого впізнала, тобто впізнала тільки тих кого знаю:) наступного разу треба затриматись довше:)
    Веронко, дякую дуууже:)

17. Vittoriya

на собі я його ще не тестила, так він мені поки що пахне з автомайзера. Ну те, що аромат розкішний, то правда :)

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

та-та-та:girl_yes2::girl_in_love:
    чекаю на орхідейку;)

19. SoLana

SoLana Well-Known Member

Веронко дякую за такий чудовий аромат, за роботу на його пошуки, він того вартував!:girl_in_love:

20. sunset

sunset Active Member

виникло бажання ще разок розпити Ангелів і демонів, і Табакованіль))

дуже всі файні, я тільки тих хто навпроти і збоку знала))) і Вітторію, але не встигла ніц поспілкуватись((( нічого, іншого разу))

я наступної середи заберу свою імператрицю, і х*юго? ок, веронко?

Статус теми:
Закрита.