Розлив парфумів (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем veronka, 3 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Розлив парфумів (2)

Як що пахнуть? як сміявся даруючий- чим, чим, та Габріелою Сабатіні!)):girl_haha:
    не вмію я запахи описувати, але цей дуже яскраво пам"ятаю, пам"ятаю реакцію на нього..
    мені він нагадував Поему ( яку до речі теж треба розпити з часом) але більш примітивніший і тим , можливо , цікавіший))
    Думаю, що оригінал вже не знайти

Останнє редагування: 11 Березень 2012
  2. veronka

veronka зла друзя

только 10мл) и все - РАСПИТО)

---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

плохо думаешь))) обо мне:girl_mad: стоит немного, правда, связываться не хочется))) лучше Поэму распить - достойней)

3. Lamara

Lamara Well-Known Member

Оплатила за Chance Eau Fraiche Chanel 61 грн в 23:41 с карточки ****5324

4. AilataN

AilataN жива

Я власне його хочу!
    Знайди, плііз, може й не на розпив, а просто мені, як раритет, його ж ніде нема!

---------- Додано в 00:01 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:53 ----------

А Поему- то само собою!

5. manka

manka Member

Скільки є ще вільних LÁP "La Chasse aux Papillons"? По чому вони?

6. veronka

veronka зла друзя

уже нету ни капли свободных:girl_crazy:

7. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

:судячи з опису, як каже Верона - "це компотик"?

Останнє редагування: 12 Березень 2012
  8. AilataN

AilataN жива

Веронка зекономила знову мені гроші, каже жи то не варто зв'язуватись))
    а хочеться, хоч одним оком нюхнути...

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Ну невже ніхто не хоче Lancome Magnifique?...:girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce: :girl_flag_of_truce:
    Композиция аромата включает ноты: шафран, тмин, роза из Непала, жасмин, Сандаловое дерево и египетский ветивер.
    Відгуки:
    Хороший, вкусный аромат. Интересный и необычный по звучанию, я в нем отчетливо чувствую гранат, который первое время кружит голову, однако в пирамидке гранат не заявлен. Аромат кокетливый, притягивающий, я бы не назвала его роскошным, одноко есть в нем что-то манящие. С ароматом у меня ассоциируется девушка утонченная элегантная, полная чувства собственного достоинства и грации, с безупреным вкусом и очаровательной улыбкой. В этом аромате есть что-то таинственной и магическое. Флакон у аромата подстать- простой по форме, но при этом элегантный, запоминающийся.

его-т они добавляют и в трезор и в магнифик секретное, не заявленное. Слышу отчего-то еще и вишню, даже скорее вишневый персик:wacko: Наиприятнейшая база, шлейфовый и вполне себе офисный. Сперва подумалось, ну вот.. второй трезор( но разнюхавшись покупкой осталась довольна: пьянящий прыгучий красавец.

Гранатовый бархат, с кислинкой, с горчинкой, серединка цветка, нос в пыльце, яркость. Пошлый и веселый как ярко красный лак на ногтях.
    Крайне нравится.

До чего же красивый, яркий,необычный и интересный парфюм.Что интересно-для меня он именно сексуальный.Куда-нибудь пойти в нем не могу, представляю его только дома, вечером, аромат-соблазнение.

10. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Сьогодні тестила Addict і Addict 2 .......Все таки Addict -ШИКАРНИЙ. Addict 2 - теж гарний, але ось ця гірчинка.... моєму носові ну дуже заважає....... Після занюху ХОЧУ ADDICT звичайний!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Який він класний!!!!!!!!!!Стійкий, ніжний, шлейфовий і такий смачний!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:girl_in_love: Я закохалась в цей аромат!!!!!!!!!!!! Давайте розіп"ємо!!!!!!!!!!!?????????:girl_flag_of_truce::girl_cray:

11. rododendronia

rododendronia Member

якщо на квітень, то візьму 10 мл.

12. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

а "чайок на двох" ше є? і яка ціна?
    хочу 10 мл.

13. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Незрівнянний, правда?))
    Пропоную залежним (addicted:D) збирати ті штучки) Там ще багаааато є) Хоч по трошки)) Може, вони і не того рівня, що оригінал) Але весело)))

14. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Правда!!!!!!! Вероночко!!!!Візьму його що найменше 30 мл.!!!!!!!!!!! Шукай флакон!

15. Josephine

Josephine New Member

16. sunset

sunset Active Member

дівчата, а пюр пойзн від діора ми не розпиваєм??? я читала, що Вітторія не проти їх взяти)
    дуже мені сподобались)))

ааа?:girl_in_love:

17. Josephine

Josephine New Member

і я б взяла мамі 10 міліків(вона їх просто абажааає)))

18. Krysya

Krysya Well-Known Member

Ange ou Demon le Secret Givenchy - 8грн/мл свободно 85мл

о-ой! яке багатство! а ще є? хоч трііішечки. я б з 10мл взяла з великим задоволенням!

19. медведик

медведик New Member

оплатила сьогодні 178грн. о 11:10

20. нталька

нталька Well-Known Member

Аддікт буде в розпиві з флаконом? Я би взяла тоді 40 мл.
    Я його визначила вже собі в улюбленці, але таки для мене він на холодну погоду.

і ще, якщо є, то хочу 5 мл Табако Ваніль Том Форда.

Статус теми:
Закрита.