Розлив парфумів (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем veronka, 3 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Відповідь: Розлив парфумів (2)

дівчата, що була на форумівці, що всі такі довольні вернулись?:girl_haha:

2. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Нє, рєбяткі, ну ви геть совісти не маєте!:girl_cray: Я тута вже пару тижнів намагаюсь не дивитись "шапку", де пише, скільки мл "Тосканської шкіри" вільні...Після замовлення Тобакко-Ванілі 30 мл+ ше 40 мл із пляшкою (уйма пєньондзів!), а попутно ше повно всяких "по мєлачі" вирішила піти в заввязку....Бо кіко того треба? Нє, ну реально - а скільки можна мати парфумів?! :girl_crazy:Які плодяться на поличці, а добрі родичі тим часом не перестають вправляти пальці у крутінні біля скроні....
    Думаю: Вітторія хтіла нюхнути "Шкіру", ціхонько підкочу до неї і випитаю, чи вона аж так шоб в захопленні від них:girl_flag_of_truce: Бо якшо не дуже, то й не жалкуватиму (тим паче, шо "Блонд" вже вхопила, ну от не хтіла, ну от зарікалась, а подла рука взяла і настучала по клаві, шоби відлили 15 мл!:girl_crazy:)
    А нині заходжу - у тута вже всі затестивші учора просять їм накапати! Ну і як я можу осторонь залишитись?!
    Тому (урочисто!) - налляйте і мені 10 мл!!
    (про відгуки типу"запах СТО", "нафтопродукти, шкіра, ніякої малини", "так тхне від автослюсара" тощо намагаюсь не думати:girl_cool:)

3. sunset

sunset Active Member

тестила Зен*а в флаконі- але він шикарняцький) а ще й як Ялатан написала що він сексі...... хочу, дуже - дуже)))
    дівчатка, збираємось на ще один- гріх таку красу на весну не вдягнути)))) в мене до нього навіть платтячко є- сіре з червоним))) то буде любоффф:girl_claping:

зі святом, доречі)))

4. AilataN

AilataN жива

Ага, він такий. Я такий запах для себе класифікую "активний секас")))
    ще є смачний секас)))
    а також брутальний секас))
    А зверху сексуальної пірамідки , вони........просто - МЕ ТЕ ЛИ КИ

5. нталька

нталька Well-Known Member

Я шкіру Тосканську пробувала на собі. І знайома на собі. З флакончика вона пахне солодше; чути ніжну м"якеньку шкірку і малинку. Запах справді цікавий! Але, знайомій з фляндрика сподобався дуже і вона нанесла на зап"ястя. І через пару хвилин вже ходила фукала, бо на ній відкрилась саме шкіра дуже сильно і сольно. На мені було порівну - малинова м"яка шкіра (замша). На собі я не чула ніяких автослюсарів і нафтопродуктів. :) А от знайомій не так пощастило. Тому знову і знову переконуюсь, що перше враження оманливе і кожна людина як сприймає так і видає запах по різному. :)

6. Josephine

Josephine New Member

...а чому Ви?)...у шапці написано:"Розлив – це коли купуємо один флакон на декількох людей і розливаємо в атомайзери. Флакон зазвичай залишається ініціатору розливу якщо він не відмовляється від пляшечки на користь того, хто бере 30 мл і більше."...чи я чогось не понімать?)...

7. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Айлатан ще раніше агітувала всіх до розпиву. То напевне вона ініціатор? Чи як визначається ініціатор? Той хто виставив опис і фото флакону? (то так...мої думи))):girl_haha:

Я би теж зену трошки взяла! Ліпимось, дівчатка до купки:girl_flag_of_truce:
    І чаю на двої трошки...

8. Furore

Furore New Member

Смію припустити - це губозакатувач в дії. :girl_haha:

9. Josephine

Josephine New Member

...мені так думається-той, кого підтримали. моя подруга так минулого разу підняла тему еддікту, її в той раз не підтримали, згодом тему розпиву еддікту підняв хтось інший, котрого підтримали і флакон дістався другому ініціатору.
    Мені в цей раз не принципово, можу і поступитися, але хочеться знати за ким же насправді в таких ситуація залишається флакон?..ВЕРОНКО, розсуди пліз))..

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну як на мене навіть якщо не брати до уваги те, що таки
    AilataN, перша заговорила про новий розпив метеликів і власне тому взяла остатки на занюх на форумівку(де ви власне і закохалися в аромат), то ви захтіли
    А AilataN
    Я за справедливість. Ну направду.

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я підтримала Наталю ще тоді...і мені здається не тільки я. Ліньки мені гортати сторінки:girl_blum:

Ну і якщо така ситуація, то я би казала віддати флакон тому, хто візьме більше))))

Тіко мене без моїх міліків не залиште, ок?)))

12. rododendronia

rododendronia Member

і мені метеликів 5 мл якщо є

13. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Я б повторила 20 мл чаю. файнийййй
    І Вероно, щодо Chance - мені 30 мл в один фляндрик , ок? Оплачу завтра.

14. natkabig

natkabig Member

Мені метеликів 5 мл якщо ще будуть вільні і мій Шанс 20 мл (10мл в 2 флаконі і 10мл в 4 флаконі) в один фляндрик, пліз.

15. Masterpiece

Masterpiece Member

Дівчатка, та замовте ви два флакони - одна візьме з 30, інша з 40, а решту дівчата розхапають))) парфум того вартий)
    Зі святом весни усіх!!! Здається, вона таки справді прийшла)

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

А я хочу бузку!!!!! І хто мене підтримає?)

16. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Хочу подякувати Вероночці за Перли:girl_in_love: Вони мене так надихнули і торкнули, що спеціально під них сьогодні зробила весняний макіяж і лежу-балдю, жую чоколядки, любуюсь квітами і чекаю свого мена... Весняне свято з запахом Перлів...у-у-у, я щаслива:kiss:

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ----------

Згадалась ваша захцянка, коли вчора вдихнула Єлисейські поля :) Мені вони дуже бузкові і класні :) Для перших днів весни, сонячних і свіжих...

17. preciosa

preciosa Well-Known Member

А які парфуми зараховані до цих категорій?))

18. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Пропоную поповнити колекцію едиктів)
    Christian Dior Addict Eau Fraiche Dior: пишуть, що він для тих, хто "ждёт с нетерпением вечера, чтобы окунуться в пряно-тёрпкую ауру Dior Addict. Новый аромат сохранил чувственность и неповторимую пикантность, став более нежным и лёгким".
    Тобто, денна версія оригіналу. Мені 5мл)

19. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

пропоную відкупити у мене відливант Гучі Рашу:girl_haha:
    знаю, що серед вас є його любителі
    серйо: от скільки не намагалась його на себе посадити - цього так і не вдалось
    врятуйте маленького Рашика, він шукає нову оселю:)

20. Yoda

Yoda New Member

Скільки його є? Якби почекали пару тижнів то я б забрала.

Статус теми:
Закрита.