Розлив парфумів (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем veronka, 3 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Josephine

Josephine New Member

Відповідь: Розлив парфумів (2)

і я теж буду на 19

2. rododendronia

rododendronia Member

Дівчака хто має веронки номер телефону

3. Heureuse

Heureuse вірю...

Arman Basi In Red EDP- 10 мл
    Versense Versace - 10 мл
    Chance Eau Fraiche Chanel- 5 мл
    Pure White Linen Estée Lauder- 5 мл

то всьо мені, будь-ласка :girl_smile:

4. Sara

Sara Well-Known Member

А я сьогодні в Брокарді потестила Tom Ford White Patchouli. Мммммм, який ж він багатогранний, я просто закохалась у нього. Веронко, а може якось розіп"єм його?

5. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

мені, будь ласка ось такі:
    Tom Ford "Tobacco Vanille" - 5
    Tom Ford "Tuscan Leather" - 5
    Chance Eau Fraiche Chanel - 10

Дякую.

6. Rona

Rona Мама-йожик

я в "Єлісейських полях" Герлера :girl_curtsey: дуже красивий аромат, такий близький, прахтічєскі інтимний :)
    пахне красивим доглянутим жіночим тілом :girl_cool: 100%-не попадання!
    дякую Наталі за рекляму, ну а Веронці за можливість і роботу :girl_in_love:
    ще більше хочеться теплої погоди, мінімум одягу, красивих підборів і любові :girl_dance:

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Веронка, тобі тре пам'ятник ставити за твою роботу!!! Як то так вийшло, що мені флакон дістався? Я мовчала, не хтіла тебе гагружати лишній раз, а тут така несподіванка. Дякую :kiss::kiss::kiss: Надіюся то не відміняє того, що наступний Версача теж з флаконом :girl_blush2: Скажи мені, що я для тебе можу зробити, аби тобі віддячити!!

8. veronka

veronka зла друзя

ми будемо десь близько 19))

---------- Додано в 20:44 ---------- Попередній допис був написаний в 20:08 ----------

додати 5 годин в добу, подарувати противогаз, рукавички, нові нігті...)))

9. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

veronka,дякую дуже за парфуми! що то все робиш для нас,а особливо РОЗЛИВАЄШ :girl_crazy:
    все,що набрала все сподобалось,а я більшість по відгукам брала! :) маю вже малюсіньку колекцію:girl_dance: як буде ще щось файне,то із задоволенням візьму щее!

10. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Пізно приходжу...

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Мої, надіюсь, забере в п"ятницю чоловік - Gioia,Champs Elysees, Addict 2. Я так розумію, що Versense i Zen ще в дорозі?..

12. preciosa

preciosa Well-Known Member

Не знаю чи в мене буде пара до 18, але хоча б до 18.30 я б почекала...

13. OnceInParis

OnceInParis Member

veronka, а Ви записали мене на Versense Versace 20 мл чи пропустили? Бо не бачу свого ніку у топі.

14. sunset

sunset Active Member

Верон, ти герой, дякую за проделаний труд) все, моя попсова колекція поповнилась ще армані)
    живанши пі- дуже зачіпив, зараз насолоджуюсь ним, пічально що так мало взяла) тре було слухати інтуіцію)

з арман басі викреслюй мене, бо досить з мене тих попсових ароматів)

хочу 10 мл шанельки Chance Eau Fraiche , запиши мене)

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

і я записуюся.

16. Josephine

Josephine New Member

з дозволу Веронки пропоную,хто не встиг замовити свої Сіслі Eu de Soir, котрі вчора забрала...ну не пішов мені..занадто дорослий, як на мене..маю 10 мл.
    За решту парфумів, особливо Армані величеееезне дякую, Веронко!!!

17. veronka

veronka зла друзя

ага)))
    пліііз, бо ті завали на всіх поверхнях вже й мене дістали)) серйозно, маштаб моєї квартири не передбачає місце схову для атомів в таких кількостях:girl_sad: треба почати плату знімати за місяцями незабрані парфуми:girl_crazy:
    вписала, прошу вибачення, але поновлюю раз на день інфу в топі
    ))) я казала
    і мене)))) слухати, іноді)))
    треба прийти потестити))
    ОПІУУУУУУМ!!! як тобі Експресія? я відгуків дочекаюся?))) попередніх?

18. Barbie

Barbie Well-Known Member

Візьму Versense Versace 10мл.

19. Josephine

Josephine New Member

Дівчатки! може сьогодні буде доречніше (коли більшість вже забрала свої обновки) нагадати про пропозицію розпиву 2-х смаколиків! Тестила. обидва дууже стійкі.

1. Signorina Salvatore Ferragamo.Такииий літньо-весняний...новий!!! Візьму 30 мл з банкою, якщо зберемося.

Signorina Salvatore Ferragamo - это аромат для женщин, принадлежит к группе ароматов цветочные фруктовые. Это новый аромат, Signorina выпущен в 2011. Signorina был создан Sophie Labbe и Juliette Karagueuzoglou. Верхние ноты: мадагаскарский розовый перец и Красная смородина; ноты сердца: жасмин, роза и пион; ноты базы: мускус, лист пачули и Панна котта.
    2.Ange Ou Demon Le Secret Givenchy(уже розпивали-давайте ще один флакончик роздеребанимо,хто не встиг-він же того вартий!).
    Переконливо ПРОШУ Веронку розпити з фляндриком-готова взяти трохи більше ніж 30мл,бо дууже хочеться вкупі зі слоїчком...ну пліііііззззз(з мене упаковка рукавичок)))).

Ange Ou Demon Le Secret Givenchy - это аромат для женщин, принадлежит к группе ароматов цветочные. Ange Ou Demon Le Secret выпущен в 2009. Верхние ноты: лимон и чай; ноты сердца: жасмин и пион; ноты базы: древесные ноты и лист пачули.

20. veronka

veronka зла друзя

ПРОШУ ДО П*ЯТНИЦІ ЗАБРАТИ СВОЇ ПАРФУМИ!!! Або дати поштову адресу і я за ваш кошт відправлю аромати і на пошті вони будуть зберігатися безліч часу доки ви зберетеся їх забрати!)):girl_dance: Народ, в мене в дома НЕ СКЛАД!! я не маю бажання зберігати замовлення місяцям!!! Зрозумійте мене, будь-ласочка!!!

Статус теми:
Закрита.