Розлив парфумів (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем veronka, 3 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. veronka

veronka зла друзя

Відповідь: Розлив парфумів (2)

:drinks::give_rose: омг, я тут підпільно пробиваю за подарунок на ДР, а вона... еееееееееех, жизнь мая жестянка

2. veronka

veronka зла друзя

:drinks::give_rose: омг, я тут підпільно пробиваю за подарунок на ДР, а вона... еееееееееех, жизнь мая жестянка

3. Rona

Rona Мама-йожик

планую бути :)

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

нічого собі:girl_impossible: буду

5. LadyLand

LadyLand New Member

Приємно здивована стійкістю ODORI "TABACCO" - думала вони з ТВ будуть подібні, а ні - зовсім різні виявились :)
    Отже дуже хочеться з запропонованого на розпив ODORI SPIGO i ODORI IRIS
    Обох візьму по 10 мл.

буду, прийду за angel schlesser

6. Krysya

Krysya Well-Known Member

велике пасибі, панянці Льолік. приємно, що є ще такі щедрі люди:girl_claping:

Веронко, я планую сьогодні забігти за Мусонами. зможеш прийти трішки швидше або ж хоча б на 19.00?

7. natkabig

natkabig Member

Веронко, я сьогодні буду, прийду за Мусоном. Не забудьте, пліз, мої Сади на даху 20 мл.
    P.S. Вчора одягнула вперше Сади Нілу і весь день балділа від них і від себе.:girl_in_love:

8. veronka

veronka зла друзя

на 19 буду, то дуже рідко, що запізнююсь))

я від них ташшшуся)) а ще від Eau Claire des Merveilles Hermes і пропоную його розпити:girl_in_dreams: сьогодні принесу потестити

9. OnceInParis

OnceInParis Member

Прийду за ним сьогодні))

Щодо Аддікту: вже другий день отримую компліменти, хоча на перший "занюх" він мені і не сподобався. Тепер в мене "тиждень Аддікту" - дуже нра. Здивувалася, що він належить до групи східних ароматів (як і Ангел), а я раніше думала, що східне - це щось задушливо важке. Стійкість на 5+: зранку напарфумилась - ввечері ще питають чим таким шикарним пахне))
    Попереднім був "тиждень Метеликів". Гарно, але великий флакон не купила би.
    Дівчата, а хтось із Крісталом Шанель подружився? Хочу приборкати його наступного тижня. Вся в сумнівах))

10. natorella

natorella Well-Known Member

так колись (на давній-давній парфумівці) оля-льоля принесла сади і я гмерла) обожнюю
    особливо на одязі коли залишається - мімімі

11. veronka

veronka зла друзя

а що за сумніви?? пробуйте різними способами наносити))

12. Krysya

Krysya Well-Known Member

Веронко, сьогодні о 10.52 проплатила через П24 85грн за Гермеса

13. OnceInParis

OnceInParis Member

Сумніви, чи підійде він мені.
    Способи: напшикати)). Або відкрити атом і як духи нанести, чого я ще не робила. Може з Крісталом так і треба? А ще які способи? Я тільки починаю оцю всю парфумоманію смакувати.

14. veronka

veronka зла друзя

чого так багато? у вас же 5 мл))
    напшикати теж по-різному можна)) краще вуаллю - пшикнути у повітря і пройти через хмаринку)) більшість парфумів я не можу пшикати на шкіру, бо дусять, а вуаль дає можливість посмакувати аромат.

15. OnceInParis

OnceInParis Member

А для кращої вуалі скільки разів напшикати?)))

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

мені шанель шанс щось теж так собі - але ще чекає свого часу - в мене таке було з живанши - я їх вважала своїм найгіршим придбанням, а потім...мм...одні з улюблених тепер.
    а за шлессера - то я просто вичитала, що форумлянка платила , була в шоці, як я таке пропустила - бо все слідкую за темою і памєнтам, що вроді ангел не той розпивався :))).
    Шлессера пізніше прикуплю, але пізніше, бо муж дивується, нащо мені кіко баночок, каже, що я їх певно п"ю :girl_haha:

17. veronka

veronka зла друзя

форумлянка щезла:girl_mad: можете оплачувати - 96 грн))

18. Krysya

Krysya Well-Known Member

85 грн за: Kelly Caleche edp-5мл
    Un Jardin Un Mediterranee Hermes - 5мл

19. veronka

veronka зла друзя

нууууу, це питання про суб*єктивне сприйняття аромату:girl_haha: комусь 1 разу достатньо, комусь - 3 мало:girl_haha: експериментуйте

мій давно вже навіть не дивиться в цю сторону і не помічає як щось з*являється/зникає:girl_in_dreams: чим я "вовсю" користаюсь:drinks: ну, і до того, у нас "джентельмєнскоє соглашеніє" - я не "парюсь" його мотоциклом, а він - моїми фамфуріками, адже кожен сходить з розуму по-своєму:dance2::yahoo::kiss3:

---------- Додано в 08:45 ---------- Попередній допис був написаний в 08:42 ----------

усьо, пішла спати, ніззя до ранку арбайтен:girl_bye2: усю ніч кахані насолоджувалися сумішшю ароматів Ангела, Міс Діор Шері і Херба Фреска від мене:bazar: не відмивається, чьйортпадьєрі:suicide::confused:

20. Krysya

Krysya Well-Known Member

солодких ароматних снів!)))

Статус теми:
Закрита.