Розлив парфумів (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем veronka, 3 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Відповідь: Розлив парфумів (2)

Продам Annick Goutal Eau du Sud 10 мл (без одного пшику) - 86 грн.

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

:girl_cray: Верон, а коли розпивався цей?...

3. Josephine

Josephine New Member

Веронко, завтра буде ТФ ТВаніль? якшо так, то прихопи мій і не забудь будь-ласка взяти мій Монталь, (минулого разу ти його не знайшла). Дякую.

4. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

Ауууу, хто ще хоче HERMES "Un Jardin Apres la Mousson", дівчата підписуйтеся хто ще не вспів...дуже гарний аромат.

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

і я продам

6. Josephine

Josephine New Member

А я Живенши Пі 5мл(не одобрив муж)...(

7. natkabig

natkabig Member

Оскільки Тосканську шкіру ще не замовлено, а відмовитись від Садів я не в силі (хочу мати їх усіх) :girl_in_love:, прошу викреслити мене зі списочку на Шкіру 5 мл і внести в списочок на Un Jardin Un Mediterranee Hermes 10 мл.

8. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

зацікавив цей Spigo Odori. може ше вдасться зайти в брокард, нюхнути.
    а мені дуже класно пішов Annick Goutal Eau du Sud. спочатку не дуже подобався. а минулого тижня в спеку він був просто чудесний. зовсім ненав"язливий. пахло мені вербеною і трохи базиліком. цитрусів зовсім не чую.

9. Rona

Rona Мама-йожик

дівчата, що вам не нра, приносьте на парфумівки, вдрух комусь підійде, я поняття не маю яка Annick Goutal Eau du Sud з себе :) може б і купила, невім

10. veronka

veronka зла друзя

тетянко, Ангел Шлессер коштує копійки, аромат мені нецікавий тому розпивати я його не планую. Якщо сильно хочеш - візьми з кимось навпіл або на трьох (розпшикувати його по 5-10мл чесслово не маю натхнення))

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:13 ----------

ні, Тобакко Ваніль буде через 2 тижні, може трохи раніше (до слова, ще не всі оплатили))
    Спіго і Шафран дуже мінливі, ходжу втретє тестити і втретє інакший аромат, але кльовий!))

11. preciosa

preciosa Well-Known Member

І нам також не пішов... Хочу продати... Хіба є одна надія, що може моєму татові сподобається))) А якщо хтось хочете - пишіть.

12. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Веронко, я щодо Келлі, Гермес. Їду з 4.06 за межі нашої дєржави. Тому якщо не плануєте розливати ці парфуми найближчим часом - прошу мене забрати зі списку. якщо встигаємо - то все гуд. Просто не хочеться підводити нікого в останній момент.
    Дуже прикольно пахнуть чоловічі Версаче - окреме дякую. Я на них років 2 тому заглядала, але якось забула з часом про них.
    Щодо ТВаніль - я писала вам у пп, що оплата була здійснена - сподіваюсь ви бачили, бо не зберігаються у мене надіслані пп.
    Дякую.

13. veronka

veronka зла друзя

Дівчатка, класичний, не зіпсутий ІФРА, ТРЕЗОР чекає на своїх власниць, налітайте, розбирайте!:crazy::clapping: Потім шукатимемо - не знайдемо:dntknw::sorry::cry:

---------- Додано в 18:13 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

в четвер надсилатиму ПП про оплату (і Магніфік), а наступної середи можна буде отримати:give_rose:

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

бачила, все ок:hi:

14. preciosa

preciosa Well-Known Member

Веронко, коли ви зможете мої Версаче надіслати?:girl_blush2:

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Верон , Ангела часом не буде в середу?:girl_flirt:

16. natorella

natorella Well-Known Member

а розкажіть про нього
    дуже люблю нільські сади
    а хочеться ше один

17. veronka

veronka зла друзя

прошу пробачення за затримку, відіслати зможу в четвер
    завтра до 15 напишу)) усьо може бути))
    мені практично уся серія "Садів" нра. ТУТ відгуки. Ще розпиватимемо Un Jardin Un Mediterranee

---------- Додано в 18:34 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ----------

Ксеня26? а скільки мл Муссона ви хочете?

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

10 мл на мене запишіть пліз :)

19. Rona

Rona Мама-йожик

veronka, завтра буде Герленівська м"ята? *чи шо то ми там розпивали :girl_blush2:*

20. natorella

natorella Well-Known Member

оооо - середземноморьє хотю
    але мені мін дозу, бо я дуже рідко ними користуюсь
    запісиваєш?

Статус теми:
Закрита.