Розлив парфумів (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем veronka, 3 Лютий 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Відповідь: Розлив парфумів (2)

Веронічка, візьми будь-ласка мій Аддікт і Трезор. Я буду. І ще візьми Аддікт Mankи. Вона просила,щоб я забрала,бо вона не у Львові. Дякую.:kiss:
    -маєш на "занюх", бо колись мала давно, хочу нюхнути, чи вони мені зараз сподобаються?

2. Відповідь: Розлив парфумів (2)

От уже тиждень користуюся Ange ou Demon le Secret Givenchy - кайф! Дуже мені подобаються. Так що якщо комусь не підійшли - охоче заберу!

3. veronka

veronka зла друзя

маю, і кажись Евроіталію))

4. pravovuk

Візьми будь-ласка, на "занюх" :))

5. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

сьогодні нарешті таки прийду. бо вже дуже за вами заскучила:girl_wink:

6. veronka

veronka зла друзя

якщо висохнуть кігтики, то доберусь в "дєбрі" шафки за нею)
    УРРРААА!!

7. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Веронко мого Аддікту не беріть, мене не буде

8. pravovuk

Вероночко, дякую за парфумки :kiss:. Приємно було познайомитись із всіма гарними і позитивними дівчатками, яких я бачила :) і п. Левандівкою , , шкода лише ,що довго не могла посидіти, бо діти за мною видзвонювали:girl_phone1:....Може на другий раз на довше вийде;).

Із нового "занюху" мені сподобався Versens .

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дуже дякую Веронці за парфумки і всім за приємну компанію :) Страшенно рада і вдячна нашому диригенту :) , що відпустив нас швидше, а то вже мозги закипали... Цілий день з музикою Шостаковича то трохи занадто...
    Що можу сказати про парфуми. Хот Кутю дійсно дууууууууже різниться. Така приємна малинка. Дольче Віта направду така іскриста, весела, ніжна. От я кась вона мені така рідна чомусь, не знаю, може колись на комусь чула... Ну а Аддікт-я від нього балдію. Не знаю, яким він був до зміни, вірю, що суперським, але мені і цей нічо так :)

10. veronka

veronka зла друзя

дякую, дівчиська:give_rose:, за дуже приємний вечір))) чекаю на відгуки і побажання у темі)):drinks:

11. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

В мене та ж історія з Дольче Вітою, така знайома... а звідки?
    Теж хочу подякувати всім за антистресову ,релаксуючу здибанку і гарний настрій :) Хоч деяких дівчаток не знаю, але всеодно приємно! ;)

12. pravovuk

Аналогічно....:girl_yes2: Трезор завтра буду рознюхувати;)

13. Vittoriya

такс, а я вас застала? А то я троха нині тупила, біля мене сиділа дівчинка, а я чомусь не спитала, який її нік :girl_blush2: А тепер мені так інтірєсно знати, хто то був :)

14. Skaliaria

То була Я ;))) Я вас відразу зпізнала, бо бачила фото концертні :)

15. Vittoriya

ну то мені було дуже приємно вас побачити :girl_bye2::girl_claping: Надіюся не востаннє :)

16. Skaliaria

Взаємно!!!! Так приємно ;))) А все завдяки нашому ГУРУ!

17. murawka

murawka New Member

Дуже дякую Вам, Веронко, за 10 мл. неоднозначності.
    1. Шанель Кристал. Брала я його всліпу. Спочатку не відчувала нічого, крім запаху трави. Буквально за хвилину проявляється різка лілія (не знаю, звідки вона там взялась). І через хвилин 15 парфум перестає бунтувати, приглушує свою різкість і стає повністю носибельним. Навіть проскакують теплуваті ноти. Мені було б цікаво вигуляти його у дощ.
    Веронко, вроді, я колись його на Вас чула? Чи помилаюсь?
    2. Сад на даху від Гермес. З цим ароматом я знайома. Але сьогодні він відкрився мені по-новому. Пробувала вперше У "Брокарді". Там я зовсім не чула перших нот, а аромат зразу розкривався, як сади Нілу. А сьогодні я відчутно почула, що ті самі Сади Нілу вигріли під п'янким сонцем тропіків разом із медовими грушами і динями. І ці саме дині (ГРУШІ) прекрасно доповнюють цитрус та очерет. Я б хотіла вигуляти цей аромат у мороз. Поки що попробую влітку, до зими Сад точно не дотримається.
    А Діор Адікт-це така смачна булочка і корицею. Не для мене, я більш люблю свій Діор Адікт Шайн. Там такий ненав'язливий цитрус.

18. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

І я була рада всіх бачити!:kiss:
    І хоч сьогодні я скоро втекла, але настрій покращився і вечір вдався (як завжди після парфумівки:girl_yes2:)
    А зараз п'ю чайок і кругом мене метелики літають. Ну ніби справжні, чесно)))
    Там є липа? Бо я її чітко чую і якраз так, як би мені хотілось її чути.
    Клас, напевне захочу ще!
    І муж зацінив! Перший раз)))

19. Vittoriya

ага
    http://www.fragrantica.ru/perfume/L-Artisan-Parfumeur/La-Chasse-aux-Papillons-1268.html
    :)

20. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

-Дольче Віту я якось не зацінила.
    -Діор Адікт (голубенький) дуже відрізняється від того,шо ми першим розпивали. цей більш водянистий, а той був ваніль+ деревяшки ( більш до східних ароматів схожий ).
    -Хот кутюр 1-ї колекції дуже файний. ніжний і не такий нав"язливий як просто Хот кутюр (в цьому значно більше малини).
    - Габаніта просто не мій тип ароматів. душить, дуже насичена, тому толком шось сказати важко. з першого нюху чомусь згадався Ятаган (теж такий термоядерний)).
    - Трезор міднайт роуз взагалі не розумію при чому тут Трезор. навіть близько не стояли. Трезор -така собі осіння класика, а цей нав"язливо-попсово-фруктовий. хоча й не поганий. тому орієнтуватись суто на назву не варто.
    - Зен Шисейдо цікавий, але є якась затхла нотка.

Статус теми:
Закрита.