Ровери, самокати та інша колісна техніка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Вересень 2008.

1. silvia

silvia Well-Known Member

Відповідь: Ровери, самокати та інша колісна техніка

а біговели з якого віку цікаві діткам? я так питаю,, на майбутнє)))

2. Osya

Osya Active Member

простих гномиків дуже багато на Шуварі.

3. Іриска

Іриска Well-Known Member

у нас знайомих малий десь з 2-2,5 років гасає)))

4. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

можу взяти в парк на здибанку, але не знаю, чи того тижня прийдемо ну і того тижня певно парк відминиться, якшо буде ше дощ, бо там буде мокро
    я купувала на кідстафі
    він коштує новий в районі 130-140 грн
    я взагалі купила в нашої клієнтки на стафі б/у шось за 80 грн
    Соф тоді мав неповних 2 роки, і до нині то хіт - їздить по хаті
    на вулиці вона шось ніколи не хотіла їздити на велосипедику, тільки на машинці - тій, що відштовхуватись треба ніжками

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

бо то таки забавка і чудова альтернатива візочку, якщо дитина любить возитись
    хоч як виявилось є моделі де дитині реально крутити педалі, але це не міллі і не смарт трайки
    розкажу про транспорти нашого малявки
    на рочок було дві машинки-каталки, так співпало, одна всім відома невбиваєма Дракоша, в нас вона для вулиці і села, машина-звір, ага
    друга, мій улюблений МакКвінчик, по хаті їздить ще досі, ну тобто не має дня щоб він на ньому не возився
    До речі, в рік почав спочатку саме на МакКвіні кататись бо в нього нижча посадка
    тоді ж на рочок з думкою і надією, що то РОВЕР купили смарт трайк зу, ну покатались так дуже приблизно ми на ньому, а щоб малий сам там ногами перебирав я щось навіть не думала таке показувати, ну не природньо щоб педалі були на передньому колесі, але ж хто тоді знав, прочитала гарну рекламку і все ггг сьогодні б його не купувала
    в два рочки подарували нам самокат minimicro
    о! то любов! він легенький, маневрений і дуже продуманий саме для малявок. Думаю тому що він такий зручний і синочок так його полюбив, ми ходили в скейт-парк і вже в 2,5 він зїжджав з рамп, недавно мені в соц мережі навіть фото показали:)
    в 2,9 в Домініка з"явився сноуборд, але то інша історія-зимова:)
    ну і на 3 роки нарешті з"явився справній ровер HARO.
    Чоловік наполягав, щоб він був двохколісний і якби він не промахнувся з вагою думаю малявка би їздив, але блін 7 кг то забагато, довелось стиснути зуби і прикрутити ще два колеса і тепер синочок нормально їздить, але трохи ліниться, наприклад під гору ниє, що йому важко, зате з гори мчить під мої голосні крики
    все ж думаю, що вага транспортних засобів для діток має велике значення, вага-розмір-відповідність віку:girl_yes2:
    ну і те чи буде дитина в захваті чи ні ще й від неї самої залежить

6. Holly

Holly Moderator

Точно є, наш профі трайк. Оленка минулого року сама їздила, але тільки по рівній дорозі. А цього року вже літає кругом. Я дуже тим ровериком задоволена. Ми ним де тільки не їздили, а він як новий і не тарахкотить

7. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ми свій купували, три роки тому, на Південному, у магазинчику з іграшками, що знаходиться у переході від Сільпо. Напевне, це Китай, але добротний. Четверте літо Мартин, і не лише він один, на ньому катається і за цей час лише колесо міняли, бо десь прорізали.
    Важкуватий, але у нас ліфт.
    А ті дві корзини , що на ньому, то для мене узагалі знахідка. Що ми там тільки не возимо - пасочки, машинки, одяг про запас , якщо погода раптом зіпсується, ролики для Юсті, покупки з базару. І на природу, якщо виїзджаємо, то беремо з собою, благо, що машина нам це дозволяє, бо він величенький.
    Підсумок- чудо, а не велосипед :girl_yes2:.

Отакий в неті знайшла, велосипед SCHWINN

Оце взагалі бомба, якщо скласти, то певне у жіночий клатч поміститься :girl_haha:. Витримує вагу 120 кг :girl_wink:.

8. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

ну та як? всі радянські діти їздили на гномиках з педальками на передньому колесі, і я їздила, в мене навіть був такий серйозніший, ніж гномик, великий триколісний :), все було дуже навіть природно ))).
    там, так здається, має значення ріст дитини і відстані від сідла до тих педаль, щоб було зручно згинати ніжки, ніде щоб не впирались і добре діставали.

Останнє редагування: 6 Червень 2013
  9. kvVItKA

я писала про оцей "велосипед" навіть зараз бачу "посадку" хлопчика на останньому фото, чому раніше не звернула уваги? хм
    там принцип катамарану, я не вважаю, що то зручно, і для велосипеда не вважаю то нормою, мені хотілось щоб дитина вчилась їздити відразу на велосипеді нормальному, а не просто педалі крутила
    але є такого плану ровери в яких чи то відстань інакша чи взагалі конструкція інша і діти на них їздять з задоволенням, в коліжанки малої наприклад так є ну і Holly теж про це написала:)

10. StarKa

StarKa Member

оо розкажіть цю історію детальніше? бо думала що сновборди з 5-ти лише йдуть, лижі знаю є маленькі а сновборди? де брали? який? а черевики? а кріплення? Матвійко б не відмовився на свої 3 від сноуборду думаю, тим більше і тато в нас бордист :)

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ----------

ми з півтора катаємося, нам просто літом якраз півтора виповнилося, і ми купили на літо. Дуже задоволена, за нами вслід озиралися коли неповний двохлітка на двох колесах їхав. І до тепер оглядаються хоч зараз мабуть вже по іншій причині, щоб матвійко не збив часом коли на тротуарах між людьми маневрує, бо він гасає просто на ньому, я мушу добігати за ним, добре хоч зупиняється деколи і озирається де там мама.. У нас Пукі М найменший(найлегший) - то дуже задоволена, з ним майже не розстаємося, і в сусідній магазин і в центр на прогулянку і просто коли треба десь перейтися то матвійкові на ньому легше ніж нжками. При тому і під гірку і з гірки він на ньому, навчився вже повільно з гірок їхати.. А під гірку добре таки напружується, але не здається :)

11. kvVItKA

то колісна тема, мабуть краще де санки/лижі розповідати? в будь-якому випадку зараз нічого конкретного не напишу, бо всім займався чоловік, він же бордист, а я лижник ггг
    знаю тільки, що замовляв все з Америки, з різних магазинів
    на борд діти стають в тому ж віці, що на лижі, правда в тому, що якщо для маленьких лижників у нас щось можна купити то для бордистів ні
    до речі борд в нас не найменшого розміру, це те, що я запам"ятала, а в черевиках можна регулювати розмір
    тут є фото, маю ще відео, може на якійсь форумівці покажу:)

12. olangel

olangel Well-Known Member

в нас якось навпаки, Дракоша для дому, бо на наших дорогах ті колеса розлітаються. А для вулиці, дійсно невбиваємий Мерс [​IMG] любить страшенно, що ту, що ту машинку. Потім десь в 11міс купили велосипед [​IMG] не знаю чи будем використовувати як трьохколісний велосипед, постійно ним користуємось десь по району гуляти, або на майданчик, взагалом класний він, ну і завтра має приїхати наша нова цяцька [​IMG]

13. StarKa

StarKa Member

оо, добре що ви цей облегшений замовили

14. olangel

ну то не той, що я в попередньому дописі посилання давала. Він має 4кг. Але я думаю Маркові буде норм. Я на Пукі теж дивилась, але мені щось та підніжка посередині не подобається (

15. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

16. olangel

17. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Підкажть будь-ласка на яку висоту брати самокат хлопчику ростом троха менше метру.
    Знайомі замовили сину на ДН. А я в самокатах наразі не дуже. Є висоти руля до 59\83 і 100 см.

18. StarKa

StarKa Member

а мені навпаки подобається :) В нас там ще сумочка кріпиться

19. olangel

Я вже то бачила ;) але він у вас і не легенький.

20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Трохи менше метра - то 85 чи 95? Бо є різниця,
    в мене мала з ростом 80см при ручці 100 не дістає ногою щоб відштовхуватись. Я б брала такий, що регулюється по висоті.