Ровери, самокати та інша колісна техніка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Вересень 2008.

1. raspberry

raspberry Well-Known Member

Має дочка звичайний сталевий двоколісний ровер 16 дюймів. Хочу їй взяти вже на 20, але треба, щоб був легший, з алюмінієвою рамою, закритим ланцюгом і металевими педалями. Де такі в нас продають? Чи можливо замовити з-за кордону? Взагалі, на яких виробників варто звернути увагу?
    Ну і менший вже не хоче біговела, теж тре двоколісний, але ще з допоміжними колесами, мабуть 16 дюймів. Що порадите?

2. Натуля

Натуля Well-Known Member

на мотозаводі є. Ми з сином об"їздили Ашан (там були велосипеди), епіцентр і веломагазин на Шевченка.В результаті купили на мотозаводі. Там є три магазини, у всіх великий вибір. В нас сталевий велосипед української збірки з комплектуючими shimano. Алюмінієві рами десь на 1тис грн дорожчі від сталевих

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  3. raspberry

Я це розумію і готова переплатити за вагу. На мотозаводі є алюмінієві? Бо я щось не звернула уваги, коли перший велосипед купували.

4. Annyuta

Annyuta Well-Known Member

Хочу купити малому самокат на 2 р. Бачила моделі для найменших із сидінням. Скажіть чи зручно, чи потрібно воно, мені здається що самокат має бути самокатом, ну звичайно трьохколісний, бо ше маленький, але без прибамбасів? Чи можливо ще рано і не буде їздити сам, а все таки тре ручку? Мжливо хтось має такі поділіться досвідом.

5. raspberry

Теж так думаю. Візьміть з двома колесами спереду і щоб не тарахкотів. Ті всі 2 в 1, 3 в 1 мають більше мінусів ніж плюсів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

Пригляжаюся на настурний рік. На скільки легша алюмінієва рама? Бо мені прицлеться носити велосипнд і велобіг поверхами, то бвльше мені розходиться вага

7. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Залежить від дитини. Моєму майже 3 роки. Купили простий триколісний, але дуууже хотів отого "жучка" з сидінням. Не знаю чи на ньому їздив би, але принаймні в магазині сідав і штовхався. А от на купленому "дорослому" дуже не охоче катається наразі, більше я його пхаю, а він стоїть обома ногами)

Надіслано від мого TRT-LX1, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  8. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

Моя 2 роки сама навчилася на самокаті їхати, тому що спереду 2 колеса має. І що зробиш - ніц, повторює все за братом

• Подобається Подобається x 2
  9. raspberry

Я їх ще не порівнювала на практиці, але різниця буде десь в 2-3 кг. Мені теж носити поверхами 2 велосипеди. Та й на вулиці іноді і дитині доведеться десь його підняти.

10. MalvinkaLv

MalvinkaLv Well-Known Member

А де можна купити маленький скейт?
    Сину 3,7р., ще від зими випрошує скейт , але скрізь якісь великі, нам би маленький

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

на Мотозаводі в магазинах подивіться. Мають бути. По вазі - Ваша сталева 16-ка важить стільки, скільки середня 28-ка з алюмінієвою рамою. Тож готовність переплатити за вагу я вважаю обґрунтованою.
    Ще буває захист на ланцюг, як і інші комплектуючі, - окремо.
    --- дописи об"єднано, 25 Квітень 2018 ---
    купіть йому penny board. Мало грошей, багато радощів :)
    Ми купили минулоріч з колесами ,що світяться - ніби і дурниця, а вечірньої пори дуже добре видно здалеку

• Корисно Корисно x 1
  12. svoybox

svoybox Well-Known Member

І я так думаю. За порадами цієї групи минулого року купила найпростіший Оріон за 300 з чимось гривень. Величезний плюс - маленька вага, навіть, коли діти не хочуть на ньому їхати, я легко несу в руках його
    Він просто не бачив як інші діти їздять. Моя мала так на толокарі довго не їздила, сиділа або штовхала, поки не побачила хлопчика, їй тоді 1,9 десь було. На самокаті теж не зразу поїхала, більше я штовхала, а менший ще минулого року почав на ньому їздити, разом з сестрою. Стадний інстинкт))))

13. MalvinkaLv

Дякую, навіть не чула про таке)
    А чим він від скейта дитячого відрізняється? :girl_smile:

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

так може це він і є :) погугліть зображення. Минулоріч ціни стартували від 250 грн

15. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

@raspberry, минулого року купували меншому ровер. Обійшли все у Львові). У нас всі, крім мене, роверисти. Трохи хлопці мої в тих роверах шарять). Отже, купували на рік-два, бо потім буде мати старшого ровер (в нього хороший). Вирішили не купувати дуже дорогий, але мала бути алюмінієва рама, переключатись передачі, ручні тормоза. Знайшли таке на Південному, біля того човна. Ще непогані ровери були в Команчеро, ну але дорожче. Колись перший ровер старшому купили на Мотозаводі. То був не ровер, то був Камаз. Зовсім не комфортний для катання.

• Корисно Корисно x 1
  16. Dominika

Dominika Well-Known Member

та то той же скейт, "тільки в профіль")))) він менший і більш маневрений, я так розумію.
    Я теж донедавна не знала про таке, аж поки "темну тьотю" пару тижнів тому не просвітили сучасні діти на майданчику.
    Ми цього року вирішили таки не купувати велосипед малому. Він не дуже то і тягнеться до такого. Ну і 3-колісний вже якось не "комільфо", а 4-колісний ще явно рано йому. Обійдемось мотоциклом і самокатом 2 в 1.

17. MalvinkaLv

Мій велосипед і не хоче, має біговел puky 12-дюймовий, то взагалі улюблена річ, ганяє на ньому, дітей на велосипедах з педалями обганяє, тому й собі такий не хоче)
    Але от на всі можливі альтернативні транспортні засоби задивляється і складає мені список) був самокат маленький, продали, замовив більший "з колесами, що світяться". Ну і на порядку денному скейт чи penny board)
    Ще є квадроцикл-толокар для різноманітності

18. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

Я колись дивилася ровери на мотозаводі. То ровери для тих, хто на них не їздить, напевно) вони там всі якісь дерев'яні, але дешевші, це правда. значно якісніші на Південному, так як @Rodionochka радить, там Haro є непогані. На Пасічній (не памятаю назву) магазин непоганий. Ну і я собі врешті замовила онлайн, фірми bergamont. Це казка, а не ровер, легкий, зручний на мій зріст (1,50). В них є і менші (типу підліткові).

• Подобається Подобається x 2
  19. raspberry

Дякую, піду завтра дивитись. То човен біля Рік авто на Щирецькій? Там є вивіска якась? Бо ніяк не згадаю, де там велосипеди, хоч я їх там і не шукала ніколи.
    А чи варто дивитись б/в велосипеди з Німеччини? Чи таки краще взяти в нас новий? Бо я рахувала, що двадцятка йде з 7 і до 11 років приблизно. На 4 роки має бути добротний ровер. А якщо він вже юзаний буде, чи вистачить нам його на 4 роки? Ну і потім ще би сину залишився.

20. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Так, біля Рік-Авто. Там два магазини, ровери на вулицю виставляють, не помилитесь).
    З Німеччини бу б не брала. По-перше, воно якесь все трохи застаріле). Та й потребує обслуговування, часто гума не дуже. Швидше можна непогане бу знайти в нас, наприклад на ОЛХ, може хтось виріс. Ще колись Команчеро теж бу продавали непогані. Але нам не повезло, якраз тоді всі кинулись за роверами, нормальне розібрали.