Ровери, самокати та інша колісна техніка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Вересень 2008.

1. Latane

Latane Well-Known Member

Відповідь: Ровери, самокати та інша колісна техніка

наша так починала....... починала, так і не пішов їй велобіг :sad: так що кайфа сидіти на сідлі, відштовхуватися ніжками і їхати - вона не отримала...

2. Osya

Osya Active Member

МИ довго тягали, дома пробувала кататись. а тепер дуже шустро їздить навіть інколи мені важко догнати.
    Ще дуже помогло переглядання відео як інші дітки катаються.

3. olangel

olangel Well-Known Member

я от теж про це подумала)))

4. volkovaj

volkovaj New Member

в нас практично одразу сів і поїхав, я на мене беговіл, то взагалі класна штука і дитині зручніше, бо має кращу форму і легший за машинки... ми відганяли 2 роки, тепер хочу більший купити, бо той для нас вже замаленький((

5. Сяночка

Сяночка Active Member

Вибираємо малому велосипед, ріст зараз десь 102см, чоловік приглядів Trek Jet 16, в кого є, як враження?

6. Натуля

Натуля Well-Known Member

7. Pesyk

Pesyk Member

Дівчата, хочу замовити трьохколісний велосипед Азимут Лексус чи подібний, бачу в інтернет - магазинах набагато дешевші, може хтось мав такий досвід?

8. olangel

А Ви на мотозаоді дивились?
    В інтернет магазині ціна+доставка, то не завжди виходить значно дешевше. Знайомі купляли минулого року, то купляли саме на мотозаводі, бо виходило на пару грн дорожче, і не треба було чекати.

9. Pesyk

Pesyk Member

10. padesnig

padesnig Well-Known Member

Я рекомендую біговели десь від 18міс. Спочатку вони з ними ходять, а потім так ганяють, що мій чоловік брав свій ровер як з біговелом виходили. в 3.5 роки малий пересів на звичайний ровер без тренувальних коліс. І ще в нас був трьохколісний, на якому малий так і не навчився кататись :)

11. olangel

В нас вже прогрес :) якось на майданчик приїхав хлопчик на велосипеді, Марко уважно за ним слідкував, а до дому вже нормально їхав на беговелі :)
    Ютюб на нього не так повпливав, все рівно не хотів сідати на сідло

12. Veselka alj

Veselka alj New Member

А мій козачок немав велосипеда купили на 4 рочки,зразу взяли більший 16 Колесами. Сочатку казав мама тримай мене за велосипед! А тепер ганяє що невстигаю догнати.

13. Pesyk

Pesyk Member

Купили велосипедик з ручкою Azimut Trike Lexus. Дуже класний маневричний, міцний, стійкий ))) Після нашої прогулки Чіко Мультивей, то казка, а не транспортний засіб ))) Дуже зодоволені !!

14. keniza

keniza New Member

У нас самокат америкос.вроде, 2 колеса впереди, одно сзади с 1,5 лет. Малой гоняет-чудо. Устойчивый очень, но только до 15 кг.

15. nattsol

nattsol Well-Known Member

надумали ми Оріянці на 3 роки купити велосипед, двоколісний з приставними колесами; виникло питання: де їх можна подивитись-помацати? можуть бути в категорії 1000+ грн.

16. fiesta

fiesta Well-Known Member

На Шуварі є маг. з роверами. На 1 поверсі біля Барвінку.

17. olitsisa

olitsisa New Member

Я б радила глянути в Команчеро(новий львів) або в Екстремі(кінг кросс). Якість в порівнянні з базарними небо і земля. В кінці минулого року купили малому в Команчеро такий за 1600, але в нього колеса 16 дюймів і нам він дістався з нормальною знижкою , як що в вас не велика дівчинка , то думаю 12 дюймів вистачить . Бачила рекламу з Екстрима, якісь ровери коштували біля 800 грн.

18. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

о, так! в базарних і тих ,що на мотозаводі продають дуже гнеться то залізо-в нас руль так викривився ,що їхати неможливо. а допоміжні колеса,як алюмінієві ложки можна гнути

19. Holly

Holly Moderator

ще гарний вибір роверів на Науковій, 30. nattsol можеш на кінцеву підїхати, і трохи в низ спуститись.

20. Ari

Ari Well-Known Member

незнаю чи відносяться ролики до колісної техніки, та запитаютут: з якого віку ваші діти почали кататись на роликах? та де є хороший вибір?