Ровери, самокати та інша колісна техніка

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Вересень 2008.

1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Десь 95 см (до метра ще не дотягнув))).
    Я думала вони всі такі)).

2. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

не всі
    Мондо не регулюється по висоті.

3. olangel

olangel Well-Known Member

Відповідь: Ровери, самокати та інша колісна техніка

Беговел стоїть в нас поки в куточку і чекає коли Марко підросте на 2см :) А вчора були в гостях у Мaryshunka і Маркусь побачив як Євочка катається на самокаті. Не пройшло і години як він вже сам почав на ньому кататись. Скажіть, які зручнійші, ті що мають два колиса з переду, чи ті, що два с заду? ;)

4. nattsol

nattsol Well-Known Member

особисто мені з двома попереду видаються стійкішими, в усякому разі з тих, що я бачила/мацала. але це ще може залежати від висоті підніжки: коли вона невисока, то і сам самокат стійкіший, і дитині, зазвичай, легше відштовхуватись.

п.с. не терпиться похвалитися, для доні вже от-от має приїхати наше чудо, ось таке:

5. StarKa

StarKa Member

І скільки то мамине чудо коштує якщо не секрет?

6. nattsol

nattsol Well-Known Member

7. Magnolia

Magnolia Active Member

Дівчата, сподобався такий велосипедик

Розкажіть, будь ласка, про всі плюси та мінуси

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Найбільший мінус - немає підніжки для ніг, дитинка не знає куди їх подіти, а нас таке з Міллі Малі.

9. Жменька

Жменька Well-Known Member

Дівчатка, хоче дитина самокат. А я хочу порадитись: на 5років брати звичайний з двома колесами (по обному спереду і ззаду) чи такий, щоб мав спереду два колесика? Малеча на самокаті ще не каталась, кілька разів у сусідки брала- пробувала їхати.

10. Yavoryna

Yavoryna Member

Дівчата, хто має триколісний ровер з ручкою Puky (CDT, CAT 1S, CAT 1L) або біговел Puky, підкажіть чи підійдуть вони для сина 1.5 років, 80 см зросту чи будуть ще завеликі? Може хтось міг би показати їх вживу, перед тим як замовляти хотілось би на них подивитися/посидіти (за велиику шоколадку, дайте знати в ПП). Дякую!

11. StarKa

StarKa Member

ми беговел Puky купували малому на 1,5 роки якраз. Не пам'ятаю, який в нього тоді був зріст, але важливим є параметр від землі до промежини міряти і порівнювати з висотою сидіння, бо можуть у діток ножки різні бути, ріст не показник. Якщо хочете поміряти вживу можете заїхати в гості якось, бо погода зараз не дуже виїздна:)

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а ви купили PUKY Pukylino чи PUKY Wutsch? бо я якраз до останнього придивляюсь. Можливо ще зарано, але якщо навіть літом покатається не багато, то вдома зимою буде кататись.
    Маю що вас ще запитання, оскільки ви його маєте, колесики там резинові чи пінка? коли їде по вулиці то його чути чи ні? ДО якого віку/росту ваш малий на ньому катався?

13. StarKa

StarKa Member

14. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Цікавлять мене дитячі трьохколісні велосипеди типу такого http://happyland.com.ua/Detskii-tra...kolesnii-velosiped-Mars-Mini-Trike-Serii.html або такого http://happyland.com.ua/Detskii-tra...velosiped-Lexus-Trike-VEL03-Serebrjannii.html Якраз не можу визначитися між цими марками/моделями, може підкажете щось? Взагалі, на що варто звертати увагу при виборі такого транспорту? Ну і ще кілька питань: я собі так думаю, що цього літа нам би той велосипед замінив прогулянковий візочок (дуже тарахкотить наша тростинка), а наступного Дмитрик вже б сам на ньому їздив. Чи я помиляюся і він візочок не замінить? Вони взагалі практичні у користуванні? Як по наших ямах-бордюрах? Вартує купувати дитині в рочок чи вже до наступного літа чекати?

15. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Ми купили донечці трьохколісний велосипед Азімут Трайк то в неї радості не було меж. У візку їздити не хотіла, на руках - важко, ногами - далеко не піде, та й лізла всюди. Велосипед дуже маневрений, не тарахкотить як той візок. Доця в ньому катається із задоволенням. Раджу купляти вже, вони дуже практичні, набагато легше керувати чим тростиною, не трясе, думаю дитина теж буде в захваті.

16. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Мені подобається Milly Mally - бюджетний велосипед, по матеріалам і якості не поступається іншим, шукайте варіант з з"ємною підніжкою. Коли дитині нудно у візочку, велосипед стане цікавою альтернативою на прогулянки.
    На рахунок самостійного катання на ньому - заважкий, навіть якщо зняти ручку, дашок і ємність для іграшок.

Останнє редагування: 9 Липень 2013
  18. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Дякую за відгук! Та нам власне для прогулянок по Сихові, кудись дальше, у транспорті - все слінг.

Я вже була зупинила свій вибір на Азімут Трайк, але цей теж непоганий! Треба детальніше почитати характеристики, в чому суттєва різниця.

19. olangel

olangel Well-Known Member

ну не знаю. Марко ще не дістає до педалей, але любить щоб я йому підніжку підняла і він ногами відштовхується як на беговілі...і то з ручкою, дашком і корзиною і при тому ще кермом керує ;)
    І добре, що металевий, пластик для наших доріг я б не ризикнула.Добре зварений, нуі теж приєднуюсь.до маневренності, мала різні візочки і трьохколісні, але то не до порівняння.

20. StarKa

StarKa Member

Наша остання покупка - самокат кікборд Максі Мікро, малому дуже сподобався!
    поки катаємо по квартирі і з мамою, любить щоб швидко, а сам розігнатися не може. Але вже починає відчувати в чому кайф, думаю скоро вже і сам поїде!