ромашкові сльози

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Adriasia, 20 Травень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: ромашкові сльози

Тю...
    Оп'ять оффтоп... [​IMG]

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Знаєш, Андріасю - у мене про тебе складається дуже-дуже якесь двояке враження - "вживу" - ти зовсім не та людина - весела, гарна молода мама, в якої добре вдягнута дитинка, нічим не гірша від інших. Ти впевнена в собі - принаймі таких чорних і похмурих висловів нема.... А тут - це наче дві різні людини.
    Чесно кажучи, я тебе не дуже розумію - ДО ТОГО, як побачила тебе вживу, то......мала іншу думку і дописи твої сприймала по-іншому. Але тепер не розумію - ти так часто сама себе заперечуєш.......Ти можеш на мене образитись і в мене полетять тапки від інших форумчанок, але ТИ САМА не знаєш, чого ти зараз точно хочеш....навіть не так - не доводиш до кінця початі справи. Ти так часто у своїх дописах називаєш себе ідіоткою....та іншими не дуже хорошими словами.
    Колись, коли я була пухкенькою дівчинкою, я не любила себе і не подобалась. З часом полюбила себе і щодня казала, що я гарна, розумна і красива....Тепер я горджусь своєю фігурою, тим, чого досягла.....Мрій правильно - такий підпис є у однієї з наших форумчанок. Я не знаю, як ще тебе треба труснути, якими словами, щоб ти перестала це самокатування.
    Приклад щодо дитини - ти ж сама пишеш, що Яна багато спить, хто мішає саме в цей час робити роботу/варити їсти?! Другий - кажеш, що мала не хоче пити молоко і ти її догодовуєш....Ну тут би краще написали дівчата-консультанти по ГВ....Можливо ти неправильно прикладаєш. Вкінці-кінців - зціджуй його...в пляшечку....По-третє - нащо себе все гризти, що ти є погана мама?.....Це що, якийсь мазохізм, чи що?1 Для своєї дитини - ти найкраща мама! Для порівняння - моя бабуся покійна - мама мого тата, мусіла дуже ран овийти в колгосп, бо такі тоді часи були. Вона залишала малого тата на 3 річну донечку і 5 річного сташого сина - закривала на цілий день в хаті...Татові був рік...Часто сидів голодний, бо й старші діти були ще малі. А в поле йти було дууууже далеко!.....І нічого, дуже любив маму!!!!! І поважав і цінував все....Так що то таке....
    По-четверте - твої стосунки з мамою, це ще не найгірша мама, якби там не було. Все пізнається в порівнянні. Моя друга баба не любила моєї мами, часто її била і теж казала, нащо вона народилась і т.д....В мами важке дитинство. Попри все - вона хоче спілкуватись з своєю мамою, хоч та й не дуже хороша людина....Але це ЇЇ МАМА1 При першій же нагоді моя мама пішла геть - у невідоме - важко їм було, ще й двоє діток з різницею у 2 роки. Потім мій тато захворів на онкологічну хворобу. Казали, що помре за 3 місяці. Моєму брату був 1 місяць. Мама сама тягнула нас - бо тато був у Москві - лікувався. Мамі ніхто не допомагав, за винятком татової мами - деколи, бо працювала в колгоспі. Стосунки з рідною мамою були ніякі. Їх просто не було. Мама з жахом згадує той період. Але все проходить....Просто треба зціпити зуби і перечекати той період. Я впевнена, що у багатьох дівчат є схожі історії. Тому - все в твоїх руках.
    Якщо ти не зміниш своє власне ставлення до себе - то все так і буде - сіре, похмуре і чорне. Це як про склянку - для когось вона напів-пуста, для когось - напів-порожня....Ти мабуть, думаєш - легко мені говорити, в мене є квартира, чоловік і т.д....Але і ми з чоловіком знаєм, що це таке, коли ти пішки ходиш на вееееликі відстані, нічого не купляєш їсти на обід, не купляєш одягу, з тебе підсмішковуються, бо ти немодно виглядаєш, тебе ніде не кличуть, бо ти бідний, і не зможеш гарного подарунка купити, купляєш курячі лапки раз на тиждень, бо дорого....
    Що заважає тобі вдосконалюватись у фото?К малюванні? Чому ти це закинула? Чи ти злякалась критики?......Чому знов лишила на пів-дорозі все?.........
    Постарайся мене зрозуміти, подумай над моїми словами. Все, можете кидати в мене тапки......

• Подобається Подобається x 33
  3. levandivka

levandivka З яйцями...

Тапок №1: само не пройде, не ждіть марно.

• Подобається Подобається x 2
  4. Тетянка

я в загальному смислі:girl_smile:, це як наша українська криза - не найліпший період, але й зациклюватись на тому не варто, власне, щось робити і далі жити, а не...існувати

• Подобається Подобається x 5
  5. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Тетянко Адріана яку ти бачиш на вулиці - це ретельно не один рік збиратий образ того якою Адріана хоче бути. Мені надзвичайно приємно, що мені нарешті почало це добре вдаватися.
    Інет - це єдине місце де я не боюся говорити, що думаю, бути такою як є. Хай це не на тридцять два зуби усміхнена істота, але то я, така яка є. Я колись писала новелку, що у мене поряд з лахами у яких я хожу на вулицю висить на окремому вішаку тридцять посмішок і кожного дня я вдягаю іншу. На людях легше бути дурнувато-веселою, тоді не пробують лізти у душу... Я настільки до того себе привчила, що завши як тільки покидаю межі своєї хати заходжу у свою "посмішкову" кімнату і начеплюю на себе одну з гримас, а вже тоді в люди.
    Звичка. Ще зі школи звичка... з посмішкою на очах брехати як я впала зі сходів і як то було смішно (самій стидно було сказати шо тато побив за то шо мала поганий почерк)... Ми з подругою йшли в школу і вона завше мені допомагала з ідеями на тему "а чого у мене синяк там то і там то і новий є". А потім просто приходила щаслива і усміхнена і ніхто навіть тих синців не помічав. Досвід ...
    Я вже сотню разів зарікалася шо більше не писатиму у цю тему... як тепер себе заствити у неї не писати? Тра попросити модераторів закрити мені доступ і жилетку і видалити цю тему :)

• Подобається Подобається x 12
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Нічого ніхто викидати й закривати не буде.
    Ти знаєш як роби, після кожного разу, що написала сюди або в жилетку, зайди у вихвалялки й напиши Богові "дякую" за те позитивне, що є в тому дні. ;)

• Подобається Подобається x 11
  7. Тетянка

Вибач, якщо образила - але починай хоч з малесенького...спочатку ти поміняла аватарку на веселішу, трохи пізніше ще щось зміниш....Мені здається, що від того, що ти пишеш, теж це залежить...І добре, якщо ти спочатку всміхатимешся через силу, як ти кажеш на людях, може згодом для тебе це стане нормальним станом душі. Я не знаю, як тобі це краще написати, щоб не образити, адже всі ми ранимі в душі....І можливо трохи не тими словами це тобі доношу....Ти цікаво пишеш ,мені подобаються твої дописи, але не подобаються слова ...деякі щодо себе. Я розумію, що інет - єдине місце, де можна вилити таке, про що не можеш сказати мамі/подрузі, сама деколи в жилетку заглядаю, бо не хочу, щоб хтось знав про мої негаразди, а тут можна...Ну але вже себе називати так....Що це за низька самооцінка?! Починай хоча б з мантри "У мене все получиться, моя дитина здорова"...Ти це говориш собі, але певно замало....Я вірю, що думка матеріальна.....

• Подобається Подобається x 17
  8. Siania

Siania Love Life

А я раджу подивитись фільм "Секрет" і повірити в свої сили. Там дуже кльово описується як ми притягуєм все що з нами стається - от ви Адріасю думаєте " Я не хочу жити в біноті, не хочу сваритись з мамою" от і притягуєте сварки і бідноту до себе...а ви спробуйте мислити інакше " Я хочу бути щасливою, хочу жити у мирі з мамою" і рано чи пізно так буде!!!
    У мене теж було дуже важке дитинство (деталі не дуже приємно розказувати) але я просто викреслила це з свого життя, його нема в моїй голові...А ви досі згадуєте що було за часів школи...
    Та живіть сьогоднішнім днем! Цінуйте кожну хвилину прожитого дня, бо час то іде! Скоро обернетесь, а донечці вже 5 років, потім 10, а потім ви подумаєте чого я не була щаслива кожну секундочку тоді коли вона росла?
    Цінуйте те що маєте!

п.с. вибачте що впхалась, не витримала

• Подобається Подобається x 18
  9. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Хм, Секрет дивилася тричі. Власне того і кажу шо повторюю мантру "Все добре"
    Яні перед сном розказую, що вона здорова, розумна і щаслива дитина (я знаю вона мене розуміє !!!)
    Звісно, що я істота яка налаштована на позитив... просто іноді того негативу стільки, що жодні налаштування на позитив не допомагають.
    Нема нічого вічного на сій землі і життя то є зебра. Для того щоб перейти з чорної на білу полосу потбірно приласти зусиля і зробити крок. Само собою нічого не міняється і не покращується Я то розумію... Просто так боляче коли всі зусилля топчуться і чомусь зводяться на нівець... Нічого і це не вічне. Через два тижні знову матиму фотік і буду вдосконалюватися у фотографії :) І то добре :)

• Подобається Подобається x 5
  10. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А крім фотіка Вам ще коханя треба! Кохати і бути коханою!!! Повірте,воно робить чудеса і мудріше ніж "утро вечера"...Може подумайте над цим і вибачте,якщо в щось нето влізла...

• Подобається Подобається x 2
  11. levandivka

levandivka З яйцями...

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.