ромашкові сльози

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Adriasia, 20 Травень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. natusik

natusik Well-Known Member

Відповідь: ромашкові сльози

соррі що питаю але він старший за вас чи одноліток? бо так виглядає що досить старший. Я просто в неті не дуже ьдобре розуміюся і всю вашу історію щось уривками бачу

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka З яйцями...

• Подобається Подобається x 4
  3. Юстина

Юстина Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Толку з тих депозитів. Сьогодні він є, а завтра - нема... Я маю набагато більше і забрати не можу... :girl_devil: Так, що той пункт хай мама викреслює...

• Подобається Подобається x 2
  4. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

ненавиджу свої дні народження...
    тупорилі родичі не розуміють шо в мене нема за шо їм накривати столи і всерівно напррошуються і прилазять до хати... як в дитинстві лапають своїми бруднющими лапами моє наполіроване гребінцем волосся і якоїсь мари лізуть до моєї дитини навіть не помивши руки...
    ненавиджу їх...
    може хтось підкаже найближчий безлюдний острівець. Мені тіко на нині бодай до десятої вечора.

настрій у мене жахливий... Головне нікого не загризти і ні з ким не посваритися і нікого не обкласти благим матом за "А ми Слави не п*мо... Чому ви не купили Медофа чи Німірова?" Алкаголіки х....

• Подобається Подобається x 18
  5. Mokka

Mokka Well-Known Member

Співчуваю:girl_sad: Мене теж таке дістає...

• Подобається Подобається x 3
  6. Adriasia

а ще сімнадцять років тому на мій ДН померла мамина мама, моя бабуся...
    тепер мама ходить по хаті, ридає, як то погано без мами, звинувачує мене в тому шо я своєї мами не ціную і закатує мені істерики...
    А ше зара мають припертися "кохані" гості... мама буде заплакана і запухша, а я зла і нервова... А треба ж то посміхатися...
    як ж воно все чудово...
    Дзвонили гості питалися шо прнести... ггг я їх розсмішила сказавши шо нічого нема і шо принесуть тим закусватимуть Славу.... Цікаво, що буде дальше....

• Подобається Подобається x 11
  7. Ірена

Ірена Well-Known Member

нє, ну Адріасю, я не вчу і розумію, що то всьо тяжко, але можна заявити, що цього року балю не буде, бо мала дитина...
    взяти доцю і поперти гуляти. а родичі най мастять собі голову...

• Подобається Подобається x 21
  8. Олюська

Олюська Well-Known Member

Адріасю, може подивися на то з іншої сторони. Буває, коли люди напрошуються не на обжиралівку, а щоб зробити приємність. Я думаю, вони зрозуміють твою ситуацію. Може, тому й хочуть просто прийти розрадити. Тут ще й така нагода, ДН

9. Mariya

Mariya Well-Known Member

ОГО, а я на своїх родичів ше нарікаю, все пізнається в порівнянні. Ірена правильно написала: доцю у візочок - і гуляти на цілий вечір.

10. Adriasia

на жаль ні... я б була така рада якби вони просто "прийти, розрадити"... А то ж потім буде обсуджуватися шо на столі було, чого не було... яка була горілка і чи її було доста. Наш дибільний український менталітет. Не хочу нікого образити, але так на жаль воно у нас є... ПРийти, а шо було не так зазвичай обсуджують і до чиїхось наступних застіль обмивають кості попередньому. Українці... шо поробиш.

Хоча свято у мене вже відбулося.
    Щойно від мами поїхала кардіологічна. Попередзвонювала до всіх щоб не приходили. Мама таки доїстерлилася своїми воплями. Мені безмежно шкода що у неї померла мама, а умене бабуся... але у мене нині 25-ть років... Надзвичайно гарне свято. ДЯКУЮ МАМО.

Останнє редагування: 12 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 17
  11. Олюська

Олюська Well-Known Member

ой, Адріася, та хай собі обсуджують. Не маєш за що думати. Мені якось паралельно "що люди скажуть", роблю так, як вважаю за потрібне

• Подобається Подобається x 5
  12. Mariya

Mariya Well-Known Member

Так бабуся же ж померла 17 років тому :girl_sad: Шкода, що свято зіпсоване. :girl_sad:

13. marika28

marika28 Well-Known Member

Адріасю нерозумію вашу маму. Можливо своїми звинуваченнями вона хоче щоб ви неповторили її помилку. Можливо у свій час вона нецінувала свою маму а тепер відчуває провину за це.
    А можливо у неї хвора щитовидна залоза.
    І ще мені дуже шкода що зіпсували вам ваше свято.

• Подобається Подобається x 3
  14. Ірена

Ірена Well-Known Member

"делать ноги" тобі треба дитино з тої сімейки... бо інакше можеш хрест на собі вже ставити (може жорстко але факт)
    колись так моя мама пішла на поводу в моєї баби...
    не буду коментувати всього, що її чекало, бо то не моє життя, але я звідти втікала як ошпарена. може й гуль понабивала, але маю СВОЄ життя, зі СВОЇМИ правилами, радощами, болями, злетами і падіннями. а там би не мала ніколи.
    задумайся.

• Подобається Подобається x 19
  15. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

і мене мама постійно звинувачує у всьому що стається, і в своєму заміжжі, в тому що я схожа на батьківську родину... ... не памятаю ні одного свого свята яке б не закінчилось скандалом.... хочу все забути і втекти від того...

• Подобається Подобається x 12
  16. Adriasia

свято якого і не було зіпсоване станлартинми маминими скандалами і істериками. Я просто вже так слабо слабо вірю, що колись я також матиму право на щастя.
    Дійсно чого питається було народжувати Яну? Що я можу їй дати? Любов? А від коли любов*ю можна наситити шлунок? Мама права у всьому на жаль. Я - ніхто і ше шось дригаюся і кудись пригаю. Чого я досягла в свої 25-ть? Дитину з карточкою більшою в свої шість місяців ніж у мене за всі мої роки? У мене є сім*я? Що у мене є?
    А нічого. Мої нічого не вартті амбіції. Моя віра, мій грьобаний оптимізм... А кому воно треба. Дитина від того ситою не буде. Тра було дійсно мати спершу депозит на мінімум 10тис.у.о., чоловіка, свою хату, а тоді вже думати про дитину... яку я народила через певні проблеми зі здоров*ям і свій власний егоїзм. Відєтєлі захотілося мені, дурі такій, мати для кого жити. Захотіла щастя. Ідіотка.
    Мама ж права і від цього мені вже не болить, а просто ниє як скалка істити.
    Колись давно я дивилася кіно "Пунк призначення" і там люди ті шо мали вмерти, але врятувалися всерівно вмирали. Отак і у мене. Тільки моя гра ше триває. Лікаря тричі ходили дивитися на то, як то так я виживала. Перший раз при самому народження.Другий коли був четвертий ступінь токсикації крові і третій усім відомий. Виживала... Значить для чогось моє дурнувате життя має бути потрібним. Для чого?
    В мене нині свято. Я сижу сама дома і реву... взахльоб, до щикавки. І так, мені шкода себе Я шкодую себе Бо я також хочу мати хоч трішки жіночого щастя, хоч трішки розуміння і тепла. Я втомилася від постійних стусанів і копняків. Я жити хочу, а не терпіти до поки буде краще, до поки ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ.
    Я певно забагато хочу. Не було би Яни чесслово мене б тут вже не було, бо мені то життя вже не просто осточортіло, а застрягло поперек горла і ні дихати нормально, і ні викашляти...

• Подобається Подобається x 17
  17. Mokka

Mokka Well-Known Member

Адріасю! Ви є дуже мужня жінка, не кожна перенесе те, що перенесли ви і не втратить вашого оптимізму! Я направду схиляюсь перед такими жінками, як ви, бо в мене нема такої волі до життя і оптимізму, як у вас.

Ви самі відповіли на своє питання - ви дали життя вашій Яночці, а це вже є дуже багато!
    І у вас дійсно буде все добре, бо не буває такого, щоб чорна полоса в житті не мінялась на білу, просто в когось ця полоска ширша, в когось вужча... АЛЕ ВОНА МУСИТЬ ЗМІНИТИСЯ НА БІЛУ, ЧУЄТЕ!!! Я щиро вам цього бажаю! Не опускайте руки!!!

• Подобається Подобається x 11
  18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Адріасю шкода що ми не телепати і не знали що так тобі буде тяжко в той день а то організували б колективну форумівку., кожен прийшов би з чимось смачненьким погомоніли б посиділи без "Слави". Нічо страшного виправимось правда дівчата???????????

• Подобається Подобається x 16
  19. Mokka

Mokka Well-Known Member

Ми б з радістю, якби Адріася захотіла.....

20. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Люба Adriasia, у Вас Є СІМ'Я - це Ваша донечка!!! Нехай це маленька сім'я, але найкраща в світі! І те що у Вас залишились віра і оптимізм є запорукою того, що Ви неодмінно будете щасливі!

Я також живу з мамою, в якої хворе серце і нерви. Повірте, те що в мене є чоловік який не п'є, не курить, пропадає на роботі допізна щоб щось заробити для сім'ї, мене не врятувало від постійних докорів з маминого боку. І в чоловіка також деколи бувають бзіки. Так і хочеться забрати синочка і втекти на край світу... Життя не може бути ідеальним і треба молитись Богу щоб дав нам терпіння, бо кожному дано рівно стільки випробувань, скільки він може витримати.

До речі, свій 25-й день народження мені теж не довелось відсвяткувати, бо не пройшло ще й 40 днів як померла бабуся, яка була мені ближчою ніж мама. Тому настрою святкувати не було.
    І все ж я Вас вітаю з ювілеєм (хоч не та гілка). Сонечко засвітить і до Вас у вікно. Все буде добре!!!

• Подобається Подобається x 15
Статус теми:
Закрита.