ромашкові сльози

Discussion in 'Діти-квіти' started by Adriasia, May 20, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Каті і мені страшно, але мені страшно вагітніти і народжувати, а раптом щось.......... навіть рука не піднімається написати:sad::sad::sad:

Адріасю, ситуація звичайна страшна і сумна..навіть не знаю що тобі написати:girl_sad:. Я з тобою. Помолися за душу подруги і повір стане легше. Не думай про майбутнє погано, все обов"язково має бути добре. Після ночі неодмінно настає світлий день, такі закони життя!:girl_curtsey:

Last edited by a moderator: Jun 6, 2009
    • Подобається Подобається x 8
  2. Оля

Оля Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Дівчата, вам що, нема чого робити, плакати наперед? :girl_mad: Ну, Андріясин настрій зрозуміти можна і треба - вона втратила подругу. А ви обидві кого вже втратили, що наперед плачете? :girl_mad: А Грильяжці взагалі треба добре по дупі дати. З такими настроями взагалі навіть з дому нема чого виходити. Ану балкон на голову впаде? Так, перестали без причини дурним голову забивати! :girl_cool:

п.с. Андріясю, а Вам співчуваю. Підртимайте тепер сім"ю подруги...:girl_sad:

• Подобається Подобається x 35
  3. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Дівчата можете мене зрозуміти, можете осудити. Пишу оцей допис на межі суїциду... пишу сюди бо більше нікого не маю... Вибачайте за граматичні помилки які певно будуть присутнми...
    переживши оці кошмари всі вирішили шо з мене мало... ні я не займаюся саможалінням... просто ... а мені надоїло чути шо я погана мама... а може дійсно погана...
    Але яка вона хороша і погана мама... і Чому "най в тої дитини ліпше мами не буде ніж буде така як я" (цитата)
    Всьо... а я тоже людина... мені боляче.... БОЛЯЧЕ..... не треба їм мене значить не треба.. а Яна може колись вибачить... Так я егоїстка і не хочу бачити тих триклятих людисок шо мене вже дістали (я про своїх... аля родиців і особливо тата Ясі)... НЕНАВИДЖУ ЙОГО...
    Вдарте мене хтось по голові... силиніше ніж ото боить зочередини.... шоб я переключилася на біль фізичну....

Просто це так боляче, коли ти стараєшся... вилазиш з себе... вибачаєш все і вся... а тут отак...
    Члму моє життя більше схоже на якийсь шлях з тортур і випробувань? Я ж так мало хочу? Що я роблю не так?

Last edited: Jun 8, 2009
    • Подобається Подобається x 11
  4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Адріасю, спокійно, не лякайте мене. Подивіться на свою донечку-їй потрібна мама, чудова мама якою ви є, а всі хто щось говорить то це тільки їхні проблеми. ВИ ПОТРІБНІ НАМ УСІМ ЧУЄТЕ???

• Подобається Подобається x 12
  5. levandivka

levandivka З яйцями...

Скільки балів всипати?! :banned:
    (чим можу... :p )

• Подобається Подобається x 10
  6. Олюська

Олюська Well-Known Member

Адріасю, про який суїцид мова...Ніяка ти не егоїстка, ти ДУЖЕ добра мама і мужня жінка, росто не всі це розуміють, на жаль. Ти собі подумай, як твоїй Ясі без мами, з отими "людиськами"...
    Я розумію, що тобі дуже боляче, то воно просто так все накопичилось на раз. Не переживай, воно потрошки буде відходити, молися, аби Яся була здоровенька. Не слухай, що ти погана мама, то НЕПРАВДА. Моя мама теж з самого початку мене називала "мачуха", просто так. Потім пройшло, я сказала, що мені неприємно таке чути (правда, не за один раз), а зараз каже до мене "мамуся". Прийде час і твої зрозуміють, скільки ти зробила і пережила. Так що носа догори, Ясі потрібна радісна мама, щоб молочко було смачніше:)

7. Liona

Liona Well-Known Member

Адріася, ви що!!!!! Ви ж віруюча людина..... Хіба ж так можна?... Чим завинила ваша доця, що ви хочете її лишити сиротою? Візьміть себе в руки! Ви не маєте права нюні розводити, бо ви відповідальна за життя своєї дитини!Бувають в житті періоди, коли нестерпно погано. Але то тільки ПЕРІОД! Він пройде, а ви з доцею залишитесь! Коли вже зовсім рве кришу - поплачте, побийте трохи посуду..... але дочки не маєте права лишати...

Адріася, якщо колись вам треба буде виговоритись - пишіть мені. Намагатимусь підтримати, як тільки можу і вмію.
    Зціпіть зуби! Ви - МАМА! А мама... вона не має права бути нещасливою. Заради своєї дитини.

• Подобається Подобається x 14
  8. Adriasia

я мама... найгірша ймовірно, бо "навіть сама не народила" "бо не кормила грудьми" "бо зробила загарячу кашу".... я погана мама і моїй "дитині такої мами не треба"....
    так мені сказали....
    я найбільше боюся шо просто зайду в депресію... а звідти я можу роками вилазити.... (останній і єдиний раз два роки)

і ще я не можу зрозуміти чого вони казали лікарям мене ратувати і ивтягували за вуха з того світу? щоб ото зараз доводити до такого розпачу шо вмерти хочеться.... ??? Я не можу їх зрозуміти... Нє шоб тішитися тому шо всі живі... а вогни шось риють, дістають, копають....

Last edited: Jun 8, 2009
  9. Юстина

Юстина Well-Known Member

Адріасе, благаю вас, женіть від себе подібні думки. Ви потрібні своїй дитині. Пригорніть її до себе міцно-міцно і уявіть, як же воно малятко, ваша кровинка, ваш промінчик зможе жити без вас наріднішої, найтеплішої, єдиної. Ви для неї добра і найкраща мама. І начхати на всіх! Вибачте, на ваших років і вашого ср....ного тата Ясі.
    Повірте, і у мене були ситуації, коли думаєш, о Господи, що ще нині має таке статися, щоб добити мене остаточно... Я знаю, що вас не втішить моє "час лікує рани". І все ж таки. Адріасе, зберіться з силами. Ви - мужня, сильна і мудра жінка. Нехай світ валиться навколо, важливо ви і ваша дитина.

• Подобається Подобається x 17
  10. Liona

Liona Well-Known Member

і ви слухаєте усі ті дурниці??? Та перестаньте! ))) якби я вірила усьому, що про мене можуть сказати... )))))))))
    Адріася! То що вам там хтось щось говорить - повірте, то дрібниці! Головне - аби ви та ваше сонечко були здорові! У вас є маля, а в неї - ви. Вам ще хтось потрібний для щастя? )))
    Дихайте глибше, приходьте в себе. Обніміть своє щастя, поцілуте її, загляніть в її ясні очі... і ви зрозумієте, що ви - найкраща та найщасливіша мама в світі :)

• Подобається Подобається x 10
  11. Adriasia

Яночку від поаної мами забрав хороший татко... не маю кого пригорнути

12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А ви питали в своєї дитини яка ви для неї мама? Для того щоб запитати ви повинні її виховати і почути її відповідь, а не когось іншого. Ви мама тільки для неї тому заспокойтеся і не слухайте дурниць. А такі висновки робити просто безглуздо-"сама не народила", "не корми", "каша не така", подумайте чи взагалі такі слова може говорити адекватна людина і розслабтеся тішачись що ви зовсім інша, а тепер скоренько беріть малечу і гайда на вулиці, гляньте як вам сонечко усміхається.

Якщо татко забрав, причепуріться і самі пройдіться вулицями, погуляйте, ану швиденько!!!!!!!!!!

Last edited by a moderator: Jun 8, 2009
    • Подобається Подобається x 3
  13. Liona

Liona Well-Known Member

ну то дочекайтеся її! То у вас просто загострення, бо вашої ясочки коло вас нема. Все мине. Вірте мені.

• Подобається Подобається x 3
  14. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Андріано, я в скайпі.

• Подобається Подобається x 1
  15. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Adriasia, ви нікому нічого не винні!!!!
    Запамятайте собі це.
    А люди, що оточують, - родичі, сусіди - вони завжди вважають, що просто зобовязані повчати молодих мам. А щоб повчати, треба ж якісь "промахи" шукати, і на то вказувати (як будуть лише підтакувати, то можуть для себе втратити імідж компетентних профі).
    Наскільки це можливо, спробувати або не реагувати або поменше контактувати з тими людьми. А ще іноді легше просто їм підтакнути, ніби погоджуючись, а робити своє. Постарайтесь поменше бувати вдома - зараз літо, беручи малятко з собою максимум часу проводьте на природі.
    А ще - ви просто не можете бути поганою мамою!!! це нереально!!!
    В молодих мам буває тяжкий період, коли можуть бути депресії - це коли маляті десь так пять-сім місяців. Але це тимчасове, а потім з дитиною буде легше.
    З її татом думаю, варто раз прийняти рішення.
    А всілякі-там суїцидні думки викиньте з голови!!! і ніколи не підпускайте! То все минеться, і з часом будете зовсім по-іншому все згадувати!
    Зрештою, коли є потреба в підтримці, - думаю, завжди можете її знайти серед форумчан (і знаходили - невже то все марно?) .
    Найважче ви вже пережили.
    Тому просто будьте собі з малятком, насолоджуйтесь материнством!!!

• Подобається Подобається x 17
  16. галичанка

галичанка Well-Known Member

Adriasia, не беріть собі до душі того бруду, що на вас лиють ваші родичі! Це несправедливі слова і їм Бог відплатить заслужене за той біль, який вам завдають... Ніхто не знає вас краще від самої себе, не їм судити вас. А ви ж знаєте, що ви Добра мама, яка любить свою дитинку! Ми, а нас багато, знаємо, що ви добра людина!!!

Завжди найбільше страждають добрі люди, бо зла людина, як до неї хтось пристане з повчанням чи осудом, як "відгавкнеться" у відповідь, що більше до неї не посміють приставати :girl_smile: Не зважайте на всіх них :girl_smile:

Last edited by a moderator: Jun 8, 2009
    • Подобається Подобається x 9
  17. Adriasia

Це якось так дивно виглядає. Чужі люди про мене знають більше ніж рідні. Хоча рідним я невгодила ще з народження бо народилася не хлопчиком і не стала математиком і мені не загрожує Нобелівська премія (амбіції щодо дитини мого батька)... Я колись напишу великий прозовий текст про своє життя... може навіть зараз почну писати...Злючка радила написати... Мо колись навіть кіно знімут по сюжету тої книжки... Для мене писанина, що ткання гобелену - впливають заспокійливо...
    Я знаю, що понавиписую свій біль і мені стане легше (раніше писала на папері і палила і дивилася на вогонь... мама казала шо я хора)

18. галичанка

галичанка Well-Known Member

Дуже гарна ідея!!!

• Подобається Подобається x 7
  19. kati

kati Well-Known Member

пропоную завтра форумівку на сихові:))) Адріась , давай бери малявку , погода класна, підем завтра до лісу гуляти, А????
    Дівчтка, знголошуйтесь!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 7
  20. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ну от, тато пішов з дитиною гуляти, щоб мама відпочила, якраз гарна нагода пописати

• Подобається Подобається x 1
Thread Status:
Not open for further replies.