Відповідь: Торти Вибачайте, що догори ногами тортик. Кепський з мене фотографф Питання на засипку. Від чого можуть бути бульбашки під чи в самій мастиці? Коли покривла тортик, все було гуд. Як почала його водичкою змазувати,- повилазоло купа бульбашок. Довелось квіточки в хаотичному порядку натикувати . І ще, щодо барвників. Сухими не користувалась. А якщо порівнювати російські і Ateco (США), то перші мають насичені кольори а другі блідіші, ніжніші. Чомусь Ateco чорни, скільки не давала, всеодно виходить сірим... Хіба його треба дуже вже багато додавати, з четвертину флакончика... На тортику останньому видно , які виходять кольори Червоний дуже блідий, з синього виходить гарний блакитний, жовтий і зелений можуть бути.
Відповідь: Торти І я такі ж використовувала, коли Губку Боба робила. Кольори вийшли гарні, а штанці фарбувала какао)))
Відповідь: робота з мастикою Чи користувався хто силіконовими молдами? Я собі прикупила немовля, а що з ним далі робити...
Відповідь: Торти тобто покрили мастикою білою і тоді какао?чи як? бо мій похресник алергік і я переживаю чи йому ніц небуде...хочу максимально кольори натуральними зробити
Відповідь: робота з мастикою я такі барвники беру для мила, тому можу сказати, що скільки людей поки не милилися і в тч діти, поки алергії не було...але направду барвника треба крупиночку на приблизно пів чайної ложки води..я завжди розколочую в стаканчику і бери стільки, скільки треба.. і будьте уважні при роботі з сухими барвниками - один необережний рух, і ваші пальці/руки/одяг/стіл можуть бути напр в синіх цятках. змивається, але зі шкіри не так просто)))
Відповідь: робота з мастикою ого і що Ви думаєте це від барвника залежить? З звичайних барвників все нормально виходить, тільки от чого в мене практика з темно зеленим кольором невдала, просто коли хотіла дуже насичений колір(я майже цілу пачку барвника додала щоб досягти такого кольору наприклад як ялинка) то тоді вона чомусь ставала крихка, в інших випадках все було нормально.
Відповідь: робота з мастикою Та ж сама була історія - цілий пакетик додала, але я, чомусь, з такою мастикою впоралась (вийшло зробити те, що хотіла, бо було не у великому об'ємі).
Відповідь: робота з мастикою bleste а чорна це теж барвник? ы ще а ніс, ноги, руки бобу робили за день чи воно так буде триматись?
Відповідь: робота з мастикою Якщо я не дуже добре розгладжую мастику, і вона не щільно прилягає до крему, тоді під час змащування мастики для блиску горілкою, мастика починає відставати від крему і з'являються бульбашки, можна те місце акуратно проколоти тоненькою голкою, випустити повітря, і загладити те місце.
Відповідь: робота з мастикою Чорний - змішувала блакитний, червоний і жовтий кольори (пропорцій не пам'ятаю) Ніс, руки і ноги робила по ходу роботи)
Відповідь: робота з мастикою Підкажіть де у Львові можна купити готову мастику, тільки не Украсу. В Тернополі проблеми не мала, купляла швейцарську, а тут знайти не можу...поки) До речі, чорний гелевий барвник недавно бачила в "Домашньому пекареві"
Відповідь: робота з мастикою Дівчатка, як зробити тілесний колір, тобто для фігурки ангелика, додавати рожевий чи трошки коричневого?
Відповідь: робота з мастикою я до білих маршмелоу додавала по капельці жовтого і червоного, вимішувала і тоді дивилась - якщо зарожеве, то додавала капельку жовтого, якщо зажовте - капельку червоного
Відповідь: робота з мастикою На Шуварі в магазині "Все для пекарів"(самий останній ряд на оптовому ринку)
Відповідь: робота з мастикою а як пофарбувати мастику у сірий колір????? дуже треба!!!! чорного барвника не маю, щоб з синім змішати.... тре якось інакше, а як?? хелп...
Відповідь: робота з мастикою rysaj, бачу у вас вже великий досвід в цій майстерні, я вже питала але не отримала відповіді, як зробити ручку для корзинки щоб вона трималась, а то я сушила добу а вона всерівно падала (провалювалась)
Відповідь: робота з мастикою Ручку треба робити зі желатинової мастики,бо саме така швидко сохне і легка,на корзині буде триматися і не зігнеться.