робота з мастикою

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем skarlet, 11 Січень 2011.

1. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Відповідь: Торти

Питання на засипку. Від чого можуть бути бульбашки під чи в самій мастиці? Коли покривла тортик, все було гуд. Як почала його водичкою змазувати,- повилазоло купа бульбашок. Довелось квіточки в хаотичному порядку натикувати .:girl_in_dreams:

І ще, щодо барвників.

2. bleste

bleste Well-Known Member

І я такі ж використовувала, коли Губку Боба робила. Кольори вийшли гарні, а штанці фарбувала какао)))

3. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Відповідь: робота з мастикою

Чи користувався хто силіконовими молдами?
    Я собі прикупила немовля, а що з ним далі робити...:girl_flag_of_truce:

4. LILY

LILY Well-Known Member

тобто покрили мастикою білою і тоді какао?чи як?

бо мій похресник алергік і я переживаю чи йому ніц небуде...хочу максимально кольори натуральними зробити

5. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я такі барвники беру для мила, тому можу сказати, що скільки людей поки не милилися і в тч діти, поки алергії не було...але направду барвника треба крупиночку на приблизно пів чайної ложки води..я завжди розколочую в стаканчику і бери стільки, скільки треба.. і будьте уважні при роботі з сухими барвниками - один необережний рух, і ваші пальці/руки/одяг/стіл можуть бути напр в синіх цятках. змивається, але зі шкіри не так просто)))

6. bleste

bleste Well-Known Member

Какао розвела у воді (щоб кашиця вийшла) і додала до мастики, добре її замісила.

7. syliko

syliko New Member

ого і що Ви думаєте це від барвника залежить?
    З звичайних барвників все нормально виходить, тільки от чого в мене практика з темно зеленим кольором невдала, просто коли хотіла дуже насичений колір(я майже цілу пачку барвника додала щоб досягти такого кольору наприклад як ялинка) то тоді вона чомусь ставала крихка, в інших випадках все було нормально.

8. bleste

bleste Well-Known Member

Та ж сама була історія - цілий пакетик додала, але я, чомусь, з такою мастикою впоралась (вийшло зробити те, що хотіла, бо було не у великому об'ємі).

9. LILY

LILY Well-Known Member

bleste а чорна це теж барвник?

ы ще а ніс, ноги, руки бобу робили за день чи воно так буде триматись?

10. Дана

Дана Well-Known Member

Якщо я не дуже добре розгладжую мастику, і вона не щільно прилягає до крему, тоді під час змащування мастики для блиску горілкою, мастика починає відставати від крему і з'являються бульбашки, можна те місце акуратно проколоти тоненькою голкою, випустити повітря, і загладити те місце.

11. bleste

bleste Well-Known Member

Чорний - змішувала блакитний, червоний і жовтий кольори (пропорцій не пам'ятаю)
    Ніс, руки і ноги робила по ходу роботи)

12. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

Підкажіть де у Львові можна купити готову мастику, тільки не Украсу. В Тернополі проблеми не мала, купляла швейцарську, а тут знайти не можу...поки:))
    До речі, чорний гелевий барвник недавно бачила в "Домашньому пекареві"

13. syliko

syliko New Member

Дівчатка, як зробити тілесний колір, тобто для фігурки ангелика, додавати рожевий чи трошки коричневого?

14. galkin

galkin New Member

я до білих маршмелоу додавала по капельці жовтого і червоного, вимішувала і тоді дивилась - якщо зарожеве, то додавала капельку жовтого, якщо зажовте - капельку червоного

15. rysaj

rysaj New Member

На Шуварі в магазині "Все для пекарів"(самий останній ряд на оптовому ринку)

16. Carpe diem

Carpe diem New Member

а як пофарбувати мастику у сірий колір????? дуже треба!!!! чорного барвника не маю, щоб з синім змішати.... тре якось інакше, а як?? хелп...

17. rysaj

rysaj New Member

однакову частину синього та коричневого барвника

18. Angel

Angel Well-Known Member

а я купила на Краківському чорний гелевий.

19. syliko

syliko New Member

rysaj, бачу у вас вже великий досвід в цій майстерні, я вже питала але не отримала відповіді, як зробити ручку для корзинки щоб вона трималась, а то я сушила добу а вона всерівно падала (провалювалась)

20. rysaj

rysaj New Member

Ручку треба робити зі желатинової мастики,бо саме така швидко сохне і легка,на корзині буде триматися і не зігнеться.

• Подобається Подобається x 1