Відповідь: робота з мастикою Маю. Так вони дуже файні, і направду дорогі. Я їх купую тільки на знижку і з купоном. Вибрати треба той який вам вигідний. Залежить на якому столі працюєте, але я б брала з підставкою і з широкими бортами, аби крутити було легше. Мені фарби від Вільтона подобаються. Вони особливо добрі для мастики, бо не рідкі а такі густі як паста. Кілька крапель вистарчає. Для забарвлення тіста чи масляного крему підходять також добре, але ні в якому разі не пробуйте забарвити ними вершки - потечуть. ---------- Додано в 17:28 ---------- Попередній допис був написаний в 17:25 ---------- Фондант, то мастика якою краще покривати торт і з якої краще ліпити фігурки. Gum Paste це мастина на желатині, яку можна розкачати дуже тонко і з неї виробляють квіти. Фонтант це мастика на основі або жувального зефіру або сухого молока. ---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ---------- Royal Icing на покриття торту не піде. Саме тому, що застигає на камінчик краще його взяти для філігранних розмальовок, філігранних фігурочок, таких як метелики чи якісь вікна-паркани-ворота. Якщо ви плануєте покрити торт такою помадкою, що нагадує той айсіньґ, то вам краще поцікавитись такими речима як liquid fondant for petit fours. ---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ---------- Не викулупують, а просто викидають/відкладають на бік. Якщо ви робите торт багато ярусний і верхній корж буде настільки ж важким як і нижній, тоді вам це потрібне як повітря. Якщо тільки два яруси, то можна ризикнути і ті палки не ставити, але я б не ризикувала. Всетаки краще, якщо ти впевнений, що воно триматиметься. Мені особисто дуже подобаються фігурні торти.
Відповідь: робота з мастикою Я от власне тому і питала, бо дивилася МК Едни, то вона якраз покривала торт айсінгом. І у вілтоні є відео де вони покривають торт айсингом - демонструють оце http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=54907E04-B864-F22C-5951715923884664&killnav=1
Відповідь: робота з мастикою Айсіньґ в англійській мові означає крем. Це не роял айсіньґ, не плутайте. Вона ж відкрито говорить, що для покриття бере батер крім. А пластинка називається вирівнювач крему.
Відповідь: робота з мастикою Дякую, я сама себе заплутала Дивилася дуже багато МК, то воно мені все трохи в голові переплуталося.
Відповідь: робота з мастикою Хто знає скільки потрібно готової мастики (в грамах) щоб покрити торт розміром 30*40см і зробити ще кілька фігурок і квітів(на хрестини)?
Відповідь: робота з мастикою у мене на такий тортик йде півтори пачки мармишок (300грам)+ 300 грам пудри=з запасом 700 грам мастики, дивлячись скільки фігурок...
Відповідь: робота з мастикою Дівчата підкажіть як кріпити великі (банти, рюшечки...) деталі і бусинки на боки торта, бо зверху торта все простіше - водою клею, а от з боків може відпадати.
Відповідь: робота з мастикою мені наша Дана порадила намистинки кріпити медом, тримаються дуже добре. Банти і рюшечки не пробувала поки.
Відповідь: робота з мастикою Можна розтопити мастику (щоб була тянуча), намастити боковинку торту (те місце, де хочете клеїти) і приклеїти бантик...
Відповідь: робота з мастикою Покажу і свої тортики з мастики(як любитель) для молодшого на хрестини, робила з знайомою цей торт робила знайома(також любитель, а я тоді була як різноробочий на подхваті) старшому на рочок замовляли на 3 роки замовляли молодшому на 1 рочок
Відповідь: робота з мастикою Підкажіть,будь-ласка, на скільки кілограм виходить торт-чемодан (закритий).
Відповідь: робота з мастикою Звичайно залежить від начинки,бо є легкі на вагу а є важкі.Але в середньому такий торт від 3кг
Відповідь: робота з мастикою Хто знає, де можна купити таку штуку, щоб робити мастику з ефектом шкіри, можна крокодилової? Дякую.
Відповідь: робота з мастикою Вчора покрила білу мастику з маршмеллоу для блиску горілкою з медом 1:1 + барвник, поставила в холодильник. На ранок все гарно засохло. Мастика була лиш трішечки липкувата, при торканні фарба пальці не мастила. А вечером прийшла з роботи, витягнула з холодильника, дивлюсь, а воно таке липке, і фарба вся на пальцях лишається. Може я щось не так зробила? Чим покрити мастику, щоб була глянцева поверхня, не липка і щоб фарба на руках не залишалася? Допоможіть, будь-ласка, дуже потрібно, бо завтра буду торт робити і треба щоб "блистів". Чула що білком покривають, але не знаю як то робити, і чи немає потім запаху сирого білка?
Відповідь: робота з мастикою Не знаю як ваша, а моя мастика в холодильнику пливе. Тому в холодильник не ставлю. Розумію, що зараз у вас жара, але мастика більше любить сухий холод а в холодильнику таки вологість. ---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:44 ---------- В нас покривають глазуррю - вода і цукор. Переварити, і тим змастити. Ще чула, що дівчата горівкою покривають, правда ніби розводять з водою. Непевна.
Відповідь: робота з мастикою Від самої горілки блиску нема зовсім. Якщо брати горілку з медом, то дуже гарно блистить, але я не можу зрозуміти, чому мені фарба потекла, при тому, що сама мастика гарно засохла .
Відповідь: робота з мастикою Холодильник ноуфрост? в мене такий він вночі холодить, а в день розморожується , от коли він розморожується в холодильнику підвищується вологість і мастика пливе. Якщо конче нема де торт зберігати а стараюся класти торт з мастикою в великий пакет,щільно знизу загорнути , а для блиску змащую горілкою вже десь перед подачею.
Відповідь: робота з мастикою в яку ціну готова мастика на краківському? де можна купити ті дротики щоб зробити зірочки на висоті?
Відповідь: робота з мастикою В Привокзальному р-ні є магазин-склад і там можна купити і мастику, і дротики. Мастика є різна від 60 грн.