Відповідь: робота з мастикою я робила по цьому відео: трояндочки ніби так само все виходило, але великі теж не пробувала. ще хочу спробувати робити мастику домашню, як тут описано мастика
Відповідь: робота з мастикою Чи можна десь у Львові купити готові прикраси на торт, мене цікавлять міккі-мауси. Донечка заказала на день народження торт з міккі-маусами, а я хочу спекти сама, так як з мастикою ніколи не працювала, то на перший раз хочу нею(мастикою) лише вкрити тортик, а прикраси купити готові. Або може десь продаються свічечки на торт в вигляді міккі-маусів.
Відповідь: робота з мастикою Дівчаточка,рятуйте!!! [ПРОБІЛ] Задумала зробити синочку на ДН торт-футбольний м'ячик. [ПРОБІЛ] І потрібно забарвити мастику у чорний колір. [ПРОБІЛ] Де можна взяти чорний барвник??? [ПРОБІЛ] Підкажіть, [ПРОБІЛ] будь ласочка!!!
Відповідь: робота з мастикою Как покрасить в черный цвет сахарную мастику Покрасить сахарную мастику в черный цвет можно разными способами. Все опытные тортоукрашательницы отмечают, что подобрать желаемый цвет не всегда удается быстро. Нужен опыт и знание законов и правил смешивания цветов. Первый способ окраски мастики в черный цвет Смешать красители следующих цветов: красный, синий и желтый. Соотношение зависит от оттенка, который вы желаете получить: Для нейтрального черного: 1 часть красного : 2 части синего : 1 часть желтого Для черного с зеленым оттенком: 1 часть красного : 1 часть синего : 2 части желтого Для черного с фиолетовым оттенком: 1 часть красного : 1 часть синего : немного желтого Для черного с красным оттенком: 2 части красного : 1 часть синего : 1 часть желтого Я делала так: развела сухие красители по отдельности каждый цвет в капле воды. Потом, взяв за основу тот краситель, которого должно быть больше, добавляла к нему остальные цвета. Получила жидкий краситель черного цвета, который при вмешивании в мастику дал насыщенный серый цвет. При увеличении количества красителя цвет становился темнее, в результате я получила черный с фиолетовым оттенком. Меня устроил вариант этого черного с фиолетовой нотой. Чистого нейтрального черного я не получила. Думаю, это потому, что красный у меня был не красный, а малиновый, потому как, пока мне не удалось найти краситель, который дает настоящий красный цвет. Краситель Е122- это малиновый или фуксия, но никак не красный, хотя его и называют красный. Второй способ получения мастики черного цвета Можно подкрасить мастику в коричневый цвет сахарной жженкой или сделать шоколадную мастику, а потом добавить в нее синий краситель. Третий способ окрашивания сахарной мастики в черный цвет Берете черный краситель и окрашиваете мастику в черный цвет Таблица смешивания цветов пищевой краски для мастики из маршмелоу. клубничный 3 части розового+1ч.красного туркиз 6 ч.небесно-голубого+1ч.желтого серебрянно-серый 1ч.черного+1ч.синего темно красный 1ч.красного+немного черного цвет ржавчины 8ч.оранжевого+2ч.красного+1ч.коричневого зеленоватый 9ч.небесно голубого+немного желтого темно зеленый зеленый+немного черного лаванда 5ч.розового+1ч.сереневого телесный немного цвета медного морской 5ч. синего+1ч.зеленого персиковый 2ч. оранжевого+1ч. темно желтого темно розовый 2ч. красного+1ч.коричневого темно синий 1ч. синий+1ч. Сереневый авокадо 4ч. желтого+1ч.зеленого+чуть черного коралл 3ч.розового+2ч.желтого золотой 10ч.желтого+3ч.оранжевого+1ч.красного слива 1ч.фиолетового+немного красного светло зеленый 2ч.фиолетового+3ч.желтого
Відповідь: робота з мастикою Доброго дня усім! Скажіть будь ласка таке: який крем краще підійшов би для бізквітних коржів,які будуть під мастикою і водночас був корисним для дитини ??? (Я завжди робила сметанний, але вже тут все перечитала,пишуть, що не можна, а масляний в мене на останньому місці І ще, хотіла б так оформити І не можу зрозуміти, чи то сушити ці всі квіточки-метелики, чи такими мякими викладати ? Дивилась багато відео, і у всіх такі гарнень і рівненькі кутики і сторони в тортів перед тим як накладають мастику, - а як так зробити з бізквітом??? ... обрізати ножем краї???...він ж кришиться! Можливо хтось робив щось подібне і зможе мені підказати що за чим робити ?!? Буду дуууже вдячна!
Відповідь: робота з мастикою я стараюся вибирати рецепти тортів де печеться один високий бісквіт, з нього зрізається верх і вибирається середина, котра потім вимішується з кремом і вкладається знову в стінки бісквіта. Щоб боки не деформувалися вкладаю бісквіт в ободок від тотівниці, а потім вже заповнений кремом закритий корж накриваю дном тортівниці і зверху кладу невеличкий груз і так ставлю застигати в холодильник. Тоді на рівняння торта йде мінімум зусиль ). метелики треба сушити, квіточки я би м"якими клала.
Відповідь: робота з мастикою Ви трохи не так зрозуміли, перемазувати коржі сметанним кремом можна (сама люблю найбільше цей крем), але вже сам торт потрібно мастити масляним кремом, тобто ту частину котру будете накривати мастикою Я теж так кажу як Ная, метелики зробіть заздалегіть висушіть, в ютубі є відео як їх зробити . Щоб було все ідеально рівненьке потрібно гарно намазати торт масляним кремом і не один раз, але це не означає що кожен раз має бути накладено багато крему. Я роблю так, покриваю торт масляним кремом , тоді ставлю в холодильник на 30 -60 хв, коли крем трохи затверд виймаю і виглажую поверхню торта ножем змоченим в гарячій воді. Тоді ще раз покриваю торт масляним кремом в тих місцях де це необхідно і знову до холодильника, а потім вже перед покриттям мастикою знову вирівнюю торт.
Відповідь: робота з мастикою Метелики і одиничку (всередині з дерев"яною шпажкою) краще поставити сушитися за 1-2 дні до, а "свіжі" квіточки достатньо змочити вологим пензликом, щоб вони гарненько приліпилися, і ніякої мороки з сушінням. -форму застеліть харчовою плівкою -зберіть торт, хочете зі сметанковим кремом - добре. -накрийте герметично харчовою плівкою. Добре якщо висота торта більша висоти форми на 0,5-1см (не більше), це дозволяє поставити торт під прес (банячок з водою, діаметр якого більший від форми). І в холодильник, краще на ніч -вранці витягніть торт з плівки так, щоб низ торта став верхом -якщо по боках виступають нерівності тіста - обріжте гострим ножем, кришитися не буде -чорновий варіант обмазки масляним кремом і в холодильник на 30-60 хв -підправляєм нерівності першої обмазки спочатку просто ножем, а потім з кремом, зазвичай треба ще 2-3 ст.л. крему для "підправки". Знову в холодильник. - провірте, чи задовільняє вас поверхня торта. Деколи розкачування пасти може зайняти 10-15 хв, тому не раджу витягувати торт з холодильника раніше, краще це швиденько зробити коли вже паста готова. Це дає вам шанс з легкістю припідняти/підправити пасту у випадку, якщо утворилася нерівність, або пухирець повітря попав куди не треба.
Відповідь: робота з мастикою Огооо, - я б сама точно не догадалася! Ще раз дякую усім!!! А прямо на бізквітні коржі, без масляного крему мастику викладати не можна??? ---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ---------- І ще одне: а якщо торт притиснути грузом, то по боках крем не почне вилазити ?
Відповідь: робота з мастикою Хто працював з силіконовими молдами ? Чим їх змащувати чи посипати, щоб потім добути виріб? На МК в неті пластмасові молди чимось змащують, чим саме ніде також не можу знайти (((
Відповідь: робота з мастикою привіт! хочу подякувати дописувачам даної темки за допомогою ваших підказок на дн донечки вийшов ось такий тортик
Відповідь: робота з мастикою Найкраще збризнути таким спеціальним жиром, щоб нічого не приставало. Я думаю, що можна посмарувати кулінарним жиром. Отут собі почитайте. Надіюсь перекладач перекладе норамльно.
Відповідь: робота з мастикою Дівчата, рятуйте. Синок захоплюється Лего . Маю спекти йому тортик Лего. але не маю поняття, як зробити ті кірпічики, щось хоч подібне http://hlebopechka.ru/index.php?option=com_smf&Itemid=126&topic=144257.1880
Відповідь: робота з мастикою А якщо.... спробувати використати таку плівку для упаковки з кульками що тріскають ?! Або на прямокутні бруски наліплювати цукерки M&M(чи їх аналог) відповідного кольору.
Відповідь: робота з мастикою Будуть завеликы. Власне ввела в гуглы торт лего- вийшло багато фото выд рызних авторів і у всіх брусочки такі подібні. Навіть чоловічки як живі. Ото золоті руки...
Відповідь: робота з мастикою Є такий МК: http://www.lovelytutorials.com/forum/showthread.php?t=2924 подивишся, здається все так легко
Відповідь: робота з мастикою Підскажіть хто користувався харчовими фломастерами - зробила ними напис а потім покривала горілкою з медом і вони почали розмазуватися, а коли наступний раз хотіла зробити напис вже на змащений торт то він не зробився... може хто знає як то правильно зробити:confused:
Відповідь: робота з мастикою я вже кілька разів їх використовувала, то як коли- раз гарно написала на помащеній поверхні, а раз як витиснулось, що залило всю мою вирізану фігурку, і прийшлось робити нову,бо ту коли почистила, не мала вигляду. Я думаю,що краще покривати вже на помащеній горілкою з медом поверхні, але коли вона вже добре просохне.